• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Kızlar acilll.lütfen banada yardımcı olurmusunuz.ayın 31 inde yani pazar gğnü regl oldum.ayın 8 ine rahim filmi için randewu aldım.araya haftasonu girdiginden sekizine almak zorunda kaldım.ve bugun adetim cok cok azaldı.yarın kesin kahverengiler gelir.sorum şu cok mu gec olur rahim filmi için.cektirmesemmi bu ay acaba.off bir ayım boşa gitmiş olacak o zamanda.kafam karmakarışık oldu

Kızlar acilll.lütfen banada yardımcı olurmusunuz.ayın 31 inde yani pazar gğnü regl oldum.ayın 8 ine rahim filmi için randewu aldım.araya haftasonu girdiginden sekizine almak zorunda kaldım.ve bugun adetim cok cok azaldı.yarın kesin kahverengiler gelir.sorum şu cok mu gec olur rahim filmi için.cektirmesemmi bu ay acaba.off bir ayım boşa gitmiş olacak o zamanda.kafam karmakarışık oldu
Ben 6 gün geçtikten sonra gidebilmiştim, burada önemli olan kesinlikle ama kesinlikle ilişkiye girmemiş olman gerekiyor. Doktor bana üç kez sordu emin olmak için. İlişki yok bi daha söyliyim :)

Canım adetin bittikten altı gün sonramı.eger öyleyse beni çok çok rahatlattın allah razı olsun.kimisi yok rahim kapanır ilaç gidemez filan yazmışlar o yüzden cok tereddüt ettim.bide bişey daha sorucam.belki bilgin vardır.anestezili cekilicem ben .merak ettigim şu ben uyanınca hala röntgen masasında ve altım cıplak şekildemi uyanıcam.ya biraz saçma bişeyi merak ediyorum ama

canım ben adetten 1 hafta sonra gıttım anestezili çekildim. uyandığımda benı giydirmişler tekerleklı sandalye ile bır odaya cıkarıp yatırdılar orada bıraz dınlenedım annem yanımdaydı o hemen gıdıp sonucumu aldı bır tarafım kapalıydı. daha sonra kalkıp dr yanına gıttım konustuk tek tarafda yeter dedı. bırdahakı aya gel dedı ama gıdemedım. bırde hsg sonrası adetım gecıktı 5. gun geldi bılgın olsun boyle bır gecıkme olabılıyormus.

Canım adetin bittikten altı gün sonramı.eger öyleyse beni çok çok rahatlattın allah razı olsun.kimisi yok rahim kapanır ilaç gidemez filan yazmışlar o yüzden cok tereddüt ettim.bide bişey daha sorucam.belki bilgin vardır.anestezili cekilicem ben .merak ettigim şu ben uyanınca hala röntgen masasında ve altım cıplak şekildemi uyanıcam.ya biraz saçma bişeyi merak ediyorum ama
Bittikten altı gün sonra gidebildim. Ama sen tabi ki hekime danış, istersen telefonla arayıp durumunu anlat. Merak ettiğin konuyu bilemiyorum, ben anestezisiz oldum. Herkese de korkulmayacak bir şey olduğunu söylüyorum hep. Zeyna gibi hissettim kendimi ya :KK48: İşlem bittiğinde giyinip iki kat merdiven inip arabamla evime gittim. aslında acı eşiğim çok yüksek değildir, ben bile dayanabildiysem, herkes dayanır gibi geliyo :KK55:

Tsk canım cwbın için.benim bugun kahverengilerde bitti ve randewuyu ayın 8 ine almıştım.çok korkuyodum gec oldu diye.cünkü doktorum adetinin azaldıgı gün demişti fakat o günede sıra bulamadım

Tsk canım cwbın için.benim bugun kahverengilerde bitti ve randewuyu ayın 8 ine almıştım.çok korkuyodum gec oldu diye.cünkü doktorum adetinin azaldıgı gün demişti fakat o günede sıra bulamadım
Hsg gec cekilmemesi sebebi gebelik olursa zarar görmesin Die zaten bizde gebelik olmuyor bi sıkıntı olmaz yani cok acımıyor tatlım anestezi olmadan yaptırdım ben tüpletim acık cıktı fakat rahimde polip cıktı onun için çarşamba operasyon yapılacak Allâh hepimizin kalbindekini versin yar ve yardımcımız olsun inşallah

Allah yardımcın olsun canım.inş tez vakitte kucagımız dolar.rabbim hayırlı ewlatlar nasip eder inş

Back