Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

sualp27 canım bende normalde hateme gidiyorum nazire hanıma ama hatemde cekim yapılmıyomuş.primere randewu aldım.hiç gitmedigim bi hastane ve bilmedigim bi doktor.sizinkini hangi doktor cekti acaba.bide detaylı anlatırmısın canım .çok endişeliyim çünkü.uyandıktan sonra başka bi odadamıydın

Bende normalde sankoda ibrahim beye gidiyorum canim ama sankodada cekim yapilmiyor oyuzden direk primerden rahimfimi icin randevu aldim randuvu gunu danismaya gittim onlar yonlendirdiler film cekilen yere indim orda ucretimi odedim anestezili diyede belirttim sonra icerden cagirdilar ben alt kismimi cikardim carsaf verdiler uzerime bir bayan yardimci oluyor zaten uzandim anestezi uzmani geldi dr geldi anestezi uzmani ilaci verir vermez ben bayildim.zaten uyandigimda iccamasirimi ve pantolonumu ordaki calisan bayanla kizkardesim giydirmisti
Beni baska sedyeye aldilar sersemdim hala yari baygin gibiydim musade odasina cikardilar
10,dk dinlendim iyice kendime gelince film cekilen yere indim tekrar odaya girdim kasik bolgemin filmini cektiler normal rontgen gibi sonr birz bkledm sonucu aldim baska gundd kendi druma goturdum (ordaki dr bakmadi bile,sonuca )
Filmi ceken dr sedatti adi sanirim

Uyandigimda 1 kacdamla kan vardi camsirmda birzda sancim kanaman olurs a korkma sakin cnm
Filmi ceken drla isin olmuyor.zaten .kim oldugu farketmez ben dr 1,sn gordum bayilmadan once

sonucu gostermek icin yanina ciktim yaninda calisan bauan yogun oldugunu kendi dr ma gostermemi soyledi dr oyle soylemis yani

sualp27 canım allah binlerce kez razı olsun.beni nasıl rahatlattın bilemezsin.pazartesi hayırlısıyla bemde cekilecem.banada sedat bey ve emel hanım bakıyo dışardan gelen hastalara dediler.bende bayanı tercih ettim.canım sen hamile kalmoşsın.rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin.darısı bizlere

Sendende canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana
İnsallah guzel sonuc alirsin aklina takilan herseyi sorabilirsin elimden gldigince yardimci olmaya calisirim

benim 4. Yilim bebek yolunda bu yolda cok yiprandim 2 dusk yaptim zor bulup kolay kaybettim

3. Asilamamla sukr suan hamielyim allah kucagima almayi nasip eder insallah allahim isteyen herkese nasip.etsin insallah sanada en kisa zamanda

sualp27 canım bende üç yıldır ugrasıyorum.iki yıl önce bi düşük oldu.iki yıldır cocuk olmayınca doktor hsg istedi..inşallah tüplerde sorun cıkmaz.insan gercekten bu yolda cok yıpranıyo.canım sen hsgnın hemen ardından aşılamamı yaptırdın.bide aşılamada canın acıyomu.ya ben alttan muayeneyi bile üç yıldır ilk defa gecen ay oldum o derece korkuyorum.bide vajinismus gecmişim var.o yüzden sürekli bu acı olaylarını her önüme gelene soruyorum.bu arada güzel temennilerin için tsk ederim.rabbim hepimizin yüzü ü güldürsün

Benmdd vajinusmus gecmism var canm ne tesaduf

Alttan muayenedn bende korkuyodum aama yumurtlama tedavileri.asilama tedavisi sirasinda bircokkez alttan muayene olmak zorunda kaldim alistimda.
asilama.alttan muayanedn daha zor oldugu halde ona bile katlandim hemde 3,kez( ama herkesin bunyesi ayni degil dr da onemli hic acimadi diyenlerde var asilama.icin benm ilk asilamam kolay olmustu 2. Ve 3. Biraz zor oldu ama 5 dk suruyo korkma yani )
bana vajinusmusken iliskiye alisacak alttan muayne asilama olacaksin deseler gulerdim ama hayat bazi seyleri acisiyla talisiyla ogretiyor ve yasatiyor insana

Rabbim gonlune gore versin eger yapisiklik yada tikaniklik varsa tuplerde islem.sirasinda duzelebiliyor verilen basincli ilactan dolayi
Hayirli haberlerini bekliyorm buarada eger hersey normal.cikarsa asilama tavsiye ederim sana ben kendiligmden hamile kalamiyorm ama asilamayla oluyor sukur

dusuklerin nedenide kan pihtilasmasiymis suan igne kullaniyorm.ama.korkular bitmiyor yinede

Ben hsg filmden 6 ay sonra falan asilama oldum.canm.ama filmden hemn sonraki ay hamile kalanlar cok.fazla

Son düzenleme:
Allahın izniyle yarın hsg cektircem nihayet.suan tek korkum tüplerimde sorun çıkması.off allah esirgesin.bu gece uyku yok bana düşünmekten

inci-zehram cok şükür iyi gecti.kesinlikle anestezili öneriyorum cünkü bunun agrı eşigiyle filan alakası yok bence.o hastane ortamı doktor yardımcısı röngen masası ve yarı cıplak pozisyon zaten insanı yeterince geriyo

Hsgden sonra 3. Ayımdayım inş bu ay benimledir bebişim
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin amin

Ya arkadaslar ayın 8 inde film çekildim.kanamam olmadı ama acık kahve akıntım var .bu şekilde ilişki olırmı acaba
Korkuyorum nedense canım acıycak yada enfeksiyon kapıcam diye

Ya arkadaslar ayın 8 inde film çekildim.kanamam olmadı ama acık kahve akıntım var .bu şekilde ilişki olırmı acaba
Korkuyorum nedense canım acıycak yada enfeksiyon kapıcam diye
cnm bnde dün çekildim. bnde hafif kanama oldu ama kanama bittikten sonra ilişkiye girilmesinde herhangi bir sakınca omazmış doktorum öyle söyledi.

arkadaşlar bende bu ay hsg(rahim filmi ) çektirdim ve yarın ovülasyon günüm doktor bana adetin 3.günü gel dedi ama sizce yarın gidip yumurtalarma baktırmalımıyım ne durumda olduğunu anlamak için adetin 3.gününde ne gibi işlem yapılıyor bilgilendirirsenz çok sevirm tşkler

Arkadaslar ben tup bebek raporu icin dun cekildim hsg yi benim icin gercekten cok zordu zaten cok fazla dayanikli degilimdir rontgen masasina uzandigimdan itibaren basladi stres korku islem bitene kadar zor dayandim tansiyonum dustu elim ayagim cekildi sanki felc olmusum gibi ellerimi oynatamadim bile kasiklarimda tarif edilmez bi sanci yasadim hemen serum taktilar. dunden beri bugune kadar suren bi bas agrim oldu aksam uzeri ancak gecti bas agrim kasiklarimda hafif bi agri var kanamam yok denecek kadar az. Biraz zorlanirim diye dusunmustum ama boylesini hic beklemiyordum bu tarz yasayan var mi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…