- 26 Nisan 2015
- 1.492
- 2.181
- 63
- 36
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.741
sualp27 canım bende normalde hateme gidiyorum nazire hanıma ama hatemde cekim yapılmıyomuş.primere randewu aldım.hiç gitmedigim bi hastane ve bilmedigim bi doktor.sizinkini hangi doktor cekti acaba.bide detaylı anlatırmısın canım .çok endişeliyim çünkü.uyandıktan sonra başka bi odadamıydın
Sendende canim yardimci olabildiysem ne mutlu banasualp27 canım allah binlerce kez razı olsun.beni nasıl rahatlattın bilemezsin.pazartesi hayırlısıyla bemde cekilecem.banada sedat bey ve emel hanım bakıyo dışardan gelen hastalara dediler.bende bayanı tercih ettim.canım sen hamile kalmoşsın.rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin.darısı bizlere
sualp27 canım bende üç yıldır ugrasıyorum.iki yıl önce bi düşük oldu.iki yıldır cocuk olmayınca doktor hsg istedi..inşallah tüplerde sorun cıkmaz.insan gercekten bu yolda cok yıpranıyo.canım sen hsgnın hemen ardından aşılamamı yaptırdın.bide aşılamada canın acıyomu.ya ben alttan muayeneyi bile üç yıldır ilk defa gecen ay oldum o derece korkuyorum.bide vajinismus gecmişim var.o yüzden sürekli bu acı olaylarını her önüme gelene soruyorum.bu arada güzel temennilerin için tsk ederim.rabbim hepimizin yüzü ü güldürsün
gecmis olsun , nasil gectiAllahın izniyle yarın hsg cektircem nihayet.suan tek korkum tüplerimde sorun çıkması.off allah esirgesin.bu gece uyku yok bana düşünmekten
Yok canım korunmadimm. Doktor korun dedi . Dinlemedim.. çünkü. 9. Günü çekindim. 12. Günü yum . Günüm du . Kanama falan yoktu. Şansımı kaçırmak istemedimvorones canıö sen hsgden sonra korundunmu hiç.korunduysan kaç gün korundun
cnm bnde dün çekildim. bnde hafif kanama oldu ama kanama bittikten sonra ilişkiye girilmesinde herhangi bir sakınca omazmış doktorum öyle söyledi.Ya arkadaslar ayın 8 inde film çekildim.kanamam olmadı ama acık kahve akıntım var .bu şekilde ilişki olırmı acaba
Korkuyorum nedense canım acıycak yada enfeksiyon kapıcam diye
Arkadaslar ben tup bebek raporu icin dun cekildim hsg yi benim icin gercekten cok zordu zaten cok fazla dayanikli degilimdir rontgen masasina uzandigimdan itibaren basladi stres korku islem bitene kadar zor dayandim tansiyonum dustu elim ayagim cekildi sanki felc olmusum gibi ellerimi oynatamadim bile kasiklarimda tarif edilmez bi sanci yasadim hemen serum taktilar. dunden beri bugune kadar suren bi bas agrim oldu aksam uzeri ancak gecti bas agrim kasiklarimda hafif bi agri var kanamam yok denecek kadar az. Biraz zorlanirim diye dusunmustum ama boylesini hic beklemiyordum bu tarz yasayan var mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?