- 17 Eylül 2015
- 124
- 17
- 98
- 39
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #4.701
OMUZLARIM VUCUDUMDA AĞRIYOR AMA GELMEDİ İÇİN İLAÇ ALAMIYORUM ÇOK KOTU YAA : ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne mutlu darısı başımıza,bende 2 aya kadar hsg çekilcem ama çok korkuyorum ya nasıl yencem bu korkuyu bilmiyorum.Arkadaşlar merhaba. Ben 2015 Ağustos başında hsg çektirdim, yaklaşık 1,5 yıldır evlat istiyorduk ancak bir türlü olmadı. Zeynep Kamil'de tüm işlemler yapıldı aşılama için, en son hsg kalmıştı, korkudan yaptıramıyordum. Eşimde de sperm sayısı çok parlak çıkmamıştı zaten. Sonra cesaretimi toplayıp özel bir hastanede yaptırdım, bu sefer de, tekrar hastaneye gidecek zamanım olmadı işimden dolayı. Hsg'de bir sorun çıkmadı, herşey yerli yerinde denildi.
Neyse, Eylül, Ekim aylarında adetim gecikti. Birinde dört gün, diğerinde altı gün. Noluyoruz derken Kasım'da adet de olmayınca, gecikmenin 6. günü test aldım. Çok net 2 çizgiyi gördük. Şu an 34 yaşındayım ve ilk hamileliğim.
Sabırlı olun, tüm ümitlerinizi hsg'ye bağlamayın, ama doktor da bu işlemin bir miktar hamile kalmaya yadımcı olduğunu söylemişti.
İstanbul Anadolu yakasında çektirme imkanınız varsa hastane önerebilirim. Hem fiyat olarak çok uygun hem de hemşireler ve doktor harika. Gerçekten abartıldığı kadar birşey yok, sakın korkmayın. İki kez dört saniyeliğine mini adet sancısı yaşıyorsunuz. Biz kadınlar için nedir ki buay ne mutlu darısı başımıza,bende 2 aya kadar hsg çekilcem ama çok korkuyorum ya nasıl yencem bu korkuyu bilmiyorum.
Maalesef canım izmir deyim , c kollu röntgen araştırıyorum bi kaç yere haber bıraktım dönüş yapcaklar ama 500 den aşağı yok burda çeken maalesefİstanbul Anadolu yakasında çektirme imkanınız varsa hastane önerebilirim. Hem fiyat olarak çok uygun hem de hemşireler ve doktor harika. Gerçekten abartıldığı kadar birşey yok, sakın korkmayın. İki kez dört saniyeliğine mini adet sancısı yaşıyorsunuz. Biz kadınlar için nedir ki bu
Çokmuş yav.Maalesef canım izmir deyim , c kollu röntgen araştırıyorum bi kaç yere haber bıraktım dönüş yapcaklar ama 500 den aşağı yok burda çeken maalesef
Sen ne zaman dır bekliyordun?Çokmuş yav.
1,5 yıldır deniyorduk, hsg'den iki ay sonra hamile kaldım. Ağustos'ta 310 tl'ye çektirdim.Sen ne zaman dır bekliyordun?
Film den sonra mı hamile kaldın?
Çok iyimiş ya ağrısız geçmiş ne mutlu bende cesaretimi toplayıp yaptırsam üstümden yük gitcek resmen1,5 yıldır deniyorduk, hsg'den iki ay sonra hamile kaldım. Ağustos'ta 310 tl'ye çektirdim.
nereyi onerirsinizİstanbul Anadolu yakasında çektirme imkanınız varsa hastane önerebilirim. Hem fiyat olarak çok uygun hem de hemşireler ve doktor harika. Gerçekten abartıldığı kadar birşey yok, sakın korkmayın. İki kez dört saniyeliğine mini adet sancısı yaşıyorsunuz. Biz kadınlar için nedir ki bu
Ataşehir İçerenköy Özel Eren Hastanesi. Fiyat değiş midir bilmiyorum, SGK'lı olduğumu da ekleyeyim.nereyi onerirsiniz
BEN İZMİRDE BUCA TIP 750 UYUTULARAK CEKILDIM.Maalesef canım izmir deyim , c kollu röntgen araştırıyorum bi kaç yere haber bıraktım dönüş yapcaklar ama 500 den aşağı yok burda çeken maalesef
ooo çokmuş yaBEN İZMİRDE BUCA TIP 750 UYUTULARAK CEKILDIM.
EVET COK AMA COK RAHAT GECTI UYUDUM UYANDIM HERSEY BITMISTI NE AĞRIM NE SIZIM VARDI KALDI BIR TARAFIM KAPALI CIKTI COK UGRASMISLAR 3DORT DEFA ILAÇ PUSKURTMUŞLER AMA ACILMAMIS COK GERİDEYMIS BIRDAHAKI AYA GEL DEDI GIDEMEDIM GRIP OLDUM.ONUMUZDEKI AY GITCEM TEK TARAF YETERLI DEDIooo çokmuş ya
kendiliğinden zaten benim normalde de yumurta oluşmasında çatlamasında bir problem yoktu
Canim ne yaptın dün adet tarihindi öyle yazmıştın gelen giden olmamıştır inşallah..
ben artık gelmesine alıştım yine geldi kırmızılar hayatta şaşırmazlar gününü :) artık doktora gitmeyi bıraktım mevlam ne zaman ol derse olacak ..
sende var mı bir değişiklik bat ne zaman