- 25 Aralık 2013
- 1.182
- 1.662
- 133
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #4.661
Amin insallah canımAnladım canım inşallah hayırlısıyla kısa zamanda hamis kalalim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah canımAnladım canım inşallah hayırlısıyla kısa zamanda hamis kalalim
Amin insallah canım
merhaba arkadaşım nasılsın senin adet ne zaman yaklaşmıştır
Benimde 6 gun kaldı.bugun ishal ve mide bulantım var.usutmus olabilirim.ama ablam gebelik belirtiside olblr dedi.Hayırlısı olsunmerhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın.
evet yaklaştı son 5 gün geri sayım başladı yine :)
sen ne yaptın nasıl gidiyor
Benimde 6 gun kaldı.bugun ishal ve mide bulantım var.usutmus olabilirim.ama ablam gebelik belirtiside olblr dedi.Hayırlısı olsun
ben dün yumurta takibi için doktora gittim yumurta güzel bu aralar çatlayacak dedi ama bir yıldır dır sebepsiz olmuyorsa aşılama yönelmeni öneririm bu aydan sonra dedi ve ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık
canım bu ayı değerlendir bakalım önümüzdeki ay düşünürsün bunu..Doktor öyle diyorsa bir bildiği vardır mutlaka..
ama bir sorun yok diyor bu ay biliyosun klomeni bile benim zorumla verdi anlamadım gitti valla inşallah sen kavuşursun bebeğine
canım sebepsiz yere hamile kalamayan bir çok insan var belki vakti değildir.Sen gün aşırı çalışmaya devam et bu ay..Kafanı bulandırma sakın strese girme olacağına bırak herşeyi..Eşinin yediğine içtiğine dikkat et mesela bol bol fındık fıstık muz vs.Birde senin eşin en sonra sperm testini ne zaman yaptırdı ? Ve sperm sayısı hareketlilik morfoloji ne durumdaydı?
yazın yaptırmıştı herşey çok güzel demişti doktor kısmet artık zaten bu ay da olmazsa biraz ara vericem galiba
Arkadaşlar bugün bat geçeli iki gün oldu test yapmak istemiyorum yine negatif olacak diye iki üç gündür adet olcak gibi ara ara sancim var. Birde bugün tuvalete girdiğim de akıntım gelmiş ama ilk defa böyle akıntım oldu böyle kremsi ve uzayan bir akıntı benim gibi olan ya da olupta hamile olduğunu öğrenen var mi
Merhaba aranıza bende yeni katildim bayanlar...
1.5 yıllık evliyiz ve hiç korunmamiza rağmen hamilelik oluşmadı..ilk 6 ay olur herhalde diye Dr gitmedim.. Sonraki 6 ayda bir doktora gttm 2ay hiç bsi yapmadı gel git.kalan .4 aydada sürekli klomen verdi yumurta çok güzel bebek bu ay geliyo diğer ay geliyo derken Dr değiştirdik bide ne ogreneyim hiç bir sorun yok derken eşimin Sperm sayı ve hareket dusuk..aylarca boşuna ilaç icirdi.. 6 aydirda gitmiyodum önümüzdeki ay rahim filmiyle aşılamaya başlıcaz.. Uzun oldu helal edin hakkınızı.. İns bebis lerimizi kucağınıza aliriz
Bende adanada oturuyorum canım tam olarak araştırması yeni yeni başlıyorum 1.5 yıl hiç olmadı bizimde Uroloji Dr esime ilaç tedavisi başlayacakken karaciğer enzimleri yüksek olduğu çıktı tahlilde ilaç veremem dedi o yüzden asilamya başvurun dedi Sperm sayısı 16 milyondu ramazan bayramında aralık başında da 10 milyona düştüğünü öğrendik yanı git gide azaliyo