• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

ben dün yumurta takibi için doktora gittim yumurta güzel bu aralar çatlayacak dedi ama bir yıldır dır sebepsiz olmuyorsa aşılama yönelmeni öneririm bu aydan sonra dedi ve ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık

merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın.
evet yaklaştı son 5 gün geri sayım başladı yine :)
sen ne yaptın nasıl gidiyor
Benimde 6 gun kaldı.bugun ishal ve mide bulantım var.usutmus olabilirim.ama ablam gebelik belirtiside olblr dedi.Hayırlısı olsun

ben dün yumurta takibi için doktora gittim yumurta güzel bu aralar çatlayacak dedi ama bir yıldır dır sebepsiz olmuyorsa aşılama yönelmeni öneririm bu aydan sonra dedi ve ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık

canım bu ayı değerlendir bakalım önümüzdeki ay düşünürsün bunu..Doktor öyle diyorsa bir bildiği vardır mutlaka..

ama bir sorun yok diyor bu ay biliyosun klomeni bile benim zorumla verdi anlamadım gitti valla inşallah sen kavuşursun bebeğine

canım sebepsiz yere hamile kalamayan bir çok insan var belki vakti değildir.Sen gün aşırı çalışmaya devam et bu ay..Kafanı bulandırma sakın strese girme olacağına bırak herşeyi..Eşinin yediğine içtiğine dikkat et mesela bol bol fındık fıstık muz vs.Birde senin eşin en sonra sperm testini ne zaman yaptırdı ? Ve sperm sayısı hareketlilik morfoloji ne durumdaydı?

canım sebepsiz yere hamile kalamayan bir çok insan var belki vakti değildir.Sen gün aşırı çalışmaya devam et bu ay..Kafanı bulandırma sakın strese girme olacağına bırak herşeyi..Eşinin yediğine içtiğine dikkat et mesela bol bol fındık fıstık muz vs.Birde senin eşin en sonra sperm testini ne zaman yaptırdı ? Ve sperm sayısı hareketlilik morfoloji ne durumdaydı?

yazın yaptırmıştı herşey çok güzel demişti doktor kısmet artık zaten bu ay da olmazsa biraz ara vericem galiba

Arkadaşlar bugün bat geçeli iki gün oldu test yapmak istemiyorum yine negatif olacak diye iki üç gündür adet olcak gibi ara ara sancim var. Birde bugün tuvalete girdiğim de akıntım gelmiş ama ilk defa böyle akıntım oldu böyle kremsi ve uzayan bir akıntı benim gibi olan ya da olupta hamile olduğunu öğrenen var mi

Arkadaşlar bugün bat geçeli iki gün oldu test yapmak istemiyorum yine negatif olacak diye iki üç gündür adet olcak gibi ara ara sancim var. Birde bugün tuvalete girdiğim de akıntım gelmiş ama ilk defa böyle akıntım oldu böyle kremsi ve uzayan bir akıntı benim gibi olan ya da olupta hamile olduğunu öğrenen var mi

canım normalde adetinin böyle geciktiği oluyormuydu? Eğer olmuyorsa hemen bir test alıp yap. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haber verirsin bizlere :)

Merhaba aranıza bende yeni katildim bayanlar...
1.5 yıllık evliyiz ve hiç korunmamiza rağmen hamilelik oluşmadı..ilk 6 ay olur herhalde diye Dr gitmedim.. Sonraki 6 ayda bir doktora gttm 2ay hiç bsi yapmadı gel git.kalan .4 aydada sürekli klomen verdi yumurta çok güzel bebek bu ay geliyo diğer ay geliyo derken Dr değiştirdik bide ne ogreneyim hiç bir sorun yok derken eşimin Sperm sayı ve hareket dusuk..aylarca boşuna ilaç icirdi.. 6 aydirda gitmiyodum önümüzdeki ay rahim filmiyle aşılamaya başlıcaz.. Uzun oldu helal edin hakkınızı.. İns bebis lerimizi kucağınıza aliriz

Merhaba aranıza bende yeni katildim bayanlar...
1.5 yıllık evliyiz ve hiç korunmamiza rağmen hamilelik oluşmadı..ilk 6 ay olur herhalde diye Dr gitmedim.. Sonraki 6 ayda bir doktora gttm 2ay hiç bsi yapmadı gel git.kalan .4 aydada sürekli klomen verdi yumurta çok güzel bebek bu ay geliyo diğer ay geliyo derken Dr değiştirdik bide ne ogreneyim hiç bir sorun yok derken eşimin Sperm sayı ve hareket dusuk..aylarca boşuna ilaç icirdi.. 6 aydirda gitmiyodum önümüzdeki ay rahim filmiyle aşılamaya başlıcaz.. Uzun oldu helal edin hakkınızı.. İns bebis lerimizi kucağınıza aliriz

aşılama ile ilgili araştırma yaptırdın mı canım benimde 1 yıldır olmuyor doktor aşılama önerdi ama biraz pahalı galiba ben istanbulda oturuyorum

Bende adanada oturuyorum canım tam olarak araştırması yeni yeni başlıyorum 1.5 yıl hiç olmadı bizimde Uroloji Dr esime ilaç tedavisi başlayacakken karaciğer enzimleri yüksek olduğu çıktı tahlilde ilaç veremem dedi o yüzden asilamya başvurun dedi Sperm sayısı 16 milyondu ramazan bayramında aralık başında da 10 milyona düştüğünü öğrendik yanı git gide azaliyo

Bende adanada oturuyorum canım tam olarak araştırması yeni yeni başlıyorum 1.5 yıl hiç olmadı bizimde Uroloji Dr esime ilaç tedavisi başlayacakken karaciğer enzimleri yüksek olduğu çıktı tahlilde ilaç veremem dedi o yüzden asilamya başvurun dedi Sperm sayısı 16 milyondu ramazan bayramında aralık başında da 10 milyona düştüğünü öğrendik yanı git gide azaliyo

Anladım canım bende Tarsus luyum istanbulda yaşıyorum bizim eşiminde benimde tahlillerimiz temiz

Selam kızlar bugün doktora gittim alttan muayene etti biraz korktum ama geçti çok şükür. Rahmin gebeliğe hhazır sol yumurtalık biraz tembel sağ yumurtalık gayet dolu iyi dedi. Kan tahlilleri verdi sonucu patartesi alaçam sizce kanda cikacak sorunlar neler olabilir ve çok önemli mi?

Hsg çektiren arkadaşlar ben de dün çektirdim.hsg den sonra kanama oldu mu ne tarz ve ne renkte ve kaç gün devam etti. benim kırmızı ve leke şeklinde ara ara geliyor.bugün 2. Gün bir süre daha devam edecek normal mi sizce

Back