Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah..

Rahim filmi nasıl cektirdin canim ya beni çok korkuttular çok canın yandı mi yanimdaki bayan bayılmış bende korktum şimdi

Rahim filmi nasıl cektirdin canim ya beni çok korkuttular çok canın yandı mi yanimdaki bayan bayılmış bende korktum şimdi
canım ben anestezili cektirdim.film 400 tl anestezi 100 tl toplam 500 tl verdim.işlem bitti uyandıktan sonra hiçbir ağrım sızım yoktu.taki 10 saat geçene kadar..ateşim cıktı inanılmaz bir karın ağrısı oldu.ertesi gun işe bile gidemedim.inan şükrettim anestezili cektirdiğime işlemden sonraki ağrı buysa çektirdiğimde nasıldı kimbilir.sakın normal cektirme bazıları agrım olmadı desede herkesin vucudu farklıdır.gecmis olsun canım

Sağol canim benim geçmiş olsun sana sen enfeksiyon kapmışsın o zaman ateş yapıyomuş kuzenimde yaptırdı gerek yok hemen bitiyo zaten işlem şimdi bunu yaptıramiyosan nasıl doğum yapıcaksın dedi haklı bence de inş bakalim fazla ağrım olmaz inş

Bende ozelde cektirmistim.uyudum uyandim doktorum flimden sora da antibiyotik agri kesici verdi enfeksiyon olayina agriya karsi filan. Agri kesici 1 kere kullandim antibiyotik 3 tane her gune 1 tane. Bir sorun olmadi bende sukur uyudum uyandim bitmisti hrrsey problemde yokmus sukur.korkmayin kasmayim kendinizi bende 450 tl cekindim

canım ne yaptın sonuç ne?

canım henüz adet olmadım aslında cumartesi çok ağrım vardı kasık ağrısı pazar sabahı olurum dedim ama henüz birşey yok galiba stresten 1 kaç gün fark edecek. cumartesi doktora gittim zorla kendime klomen yazdırdım gerek yok eşininde seninde herşeyin güzel sadece stres yapma ama illaki hemen olsun istiyorsan aşılama yapalım dedi bende bu ay da bir klomen kullanayım ondan sonra dedim. adet olmayı bekliyorum sonuç olarak

Peki doktor muayene ettimi seni ne bileyim belki gebelik falan vardır..

Keşke yazıdirmasaydin canım ya dediği gibi bir sorun yok onun yerine ultrasonla yumurtlama takibi yaptirsaydin yumurtan büyüyor mu catliyormu vs.

Peki doktor muayene ettimi seni ne bileyim belki gebelik falan vardır..

Keşke yazıdirmasaydin canım ya dediği gibi bir sorun yok onun yerine ultrasonla yumurtlama takibi yaptirsaydin yumurtan büyüyor mu catliyormu vs.
Canım muayene etmedi çünkü cumartesi gittim zaten yarın adet olu cam ben test yaptım negatif çıktı dedim o yüzden muaynene etmedi

Merhaba kızlar benim esimdede azosperm sorunu var. Doktor benden de rahim filmi istedi. 2 ay önce çapa hastanesinde çektirmeye gittim. Spelektummu ne onu taktı ama akinti var sıvıyı veremiyorum dedi. Sonra bazı yorumlar psikolojimi çok bozdu bende bugün echomardan aldım ordaki yeni makine olduğu için pek acimiyormus şişli echomarda rahim filmi çektiren varsa gerçekten acimiyormu yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım muayene etmedi çünkü cumartesi gittim zaten yarın adet olu cam ben test yaptım negatif çıktı dedim o yüzden muaynene etmedi

Canim adetin gecikirmiydi böyle..Çünkü kimisinin gecikmeden bir hafta on gün sonra idrar testi pozitif cikar sen bir test dahdaha mi yapsan acaba

Canim adetin gecikirmiydi böyle..Çünkü kimisinin gecikmeden bir hafta on gün sonra idrar testi pozitif cikar sen bir test dahdaha mi yapsan acaba

ya normalde adetim gecikmez günü gününe olurum bugünde bekleyeyim ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi hiç birşey yok ama bende bir umutlu heycanlı bekleyiş de yok çünkü olucam nasıl olsa heralde stresten havalardan bi kaç gün fark etti

adetin şu anda 2 gün gecikti yani yarına kadar bekle canım yarında olmazsan bir test yap bence..günü gününe oluyorsun sonuçta.stresten gecikeceğini sanmıyorum ben sonuçta her ay stres yapıyoruz zaten belki hsg etki etmiştir sana.bu arada klomenide kullanma sakın adet olursan o zaman kullanırsın canım.

bekliyorum canım olmazsam yarın kan testi belki yaptırırım ama korkuyorum negatifi görmekten o yüzden yaptırmak istemiyorum

bekliyorum canım olmazsam yarın kan testi belki yaptırırım ama korkuyorum negatifi görmekten o yüzden yaptırmak istemiyorum

Negatif görmekten korkma herşey olacağına varır.Yarın önce idrar testi yap çıkmazsa ve adet olmazsan kan testi yaptırırsın belki geç döllenmede olabilir sakın strese girme canım..Hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka yaz bana

Pek hayırlı haber veremicem şimdi adet oldum

Pek hayırlı haber veremicem şimdi adet oldum

Canım benim ya inan ben bile umutlanmistim senin adına üzüldüm bende şimdi..ama sakın sıkma canını yeni umutlarla yeni bir başlangıç yapcaz inşallah tez zamanda yüzümüz gulecek az daha sıkcaz disimizi..karamsar olmak yok 2015 i acisiyla tatlısıyla kapattık 2016 bizim yılımiz olacak inşallah ben inanıyorum buna...

İnsallah sade ve sadece başka diyecek biseyimiz yok ama hiç bu kadar gecikmezdi ben bile umutlanmistim

İnsallah sade ve sadece başka diyecek biseyimiz yok ama hiç bu kadar gecikmezdi ben bile umutlanmistim

Sen günü günune oluyorum diyince ben baya tamam oldu galiba diye düşündüm canım..sanırım stres etki etti yada hsg etkilemiş olabilir..hakkımız da hayırlısı olsun canım.Rabbim hayirlisiysa versin..Bugün ben bunu bir kez daha anladım ne evlatlar var yaşlı anne babasına dönüp de bakmiyorlar bugün şahit oldum böyle bir duruma gerçekten çok etkilendim.
İlerde kendilerinin de yaşlanacagini Unutarak hareket ediyorlar Allah ıslah etsin canım o yüzden her şeyden önce hayırlısı..

amin arkadaşım rabbim hayırlısını nasip etsin bizlerede bu ay artık birde klomen kullanarak devam edicem doktorum herşey normal görünüyor diyor ama 1 yıl oldu eğer çok istiyorsan aşılama yaptır dedi kararsız kaldım doğrusu bir fikrin varmı aşılama ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…