- 25 Aralık 2013
- 1.182
- 1.662
- 133
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.621
Ben de çektirdim, sat 10 kasım, 18 kasımda hsg çekildi. 15 aralıkta 2 senenin ardından ilk kez idrar testinde 2 çizgi gördümÇektirecek olanlar korkmasın, internette çok abartılı şeyler okudum ben, o yüzden 6 ay erteledim... Halbuki çekilen acı 1 dk, 2 gün de ağrı oluyo biraz. Ama değer
Rahim filmi nasıl cektirdin canim ya beni çok korkuttular çok canın yandı mi yanimdaki bayan bayılmış bende korktum şimdiBen kasımda hsg cekildim ama olmadı bu ayda hsgden dolayı biraz umut vardı içimde ama nasip değilmiş
2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hemen anne baba olmak istedik ama insan en sevdiğiyle imtihan olurmuş.inancım sonsuz Rabbim hepimizin sabrının mükafatını verecek inş
Bu arada biz bebek olmayınca 3. Ayımızda dra gidip esimle butun testleri yaptırdık. Esimde varikoselden dolayı sperm sorunu vardı. Drlar ameliyat dedi ama esim hemen olmak istemedi zaten cok da yoğundu.. Şimdi oldu aradan 6 ay gecti cok sukur hersey duzelmiş dr dogal denemeye dvm edin diyor
Oyle işte biz en basında ogrendik ama tedavi olmak yeni nasip oldu
canım ben anestezili cektirdim.film 400 tl anestezi 100 tl toplam 500 tl verdim.işlem bitti uyandıktan sonra hiçbir ağrım sızım yoktu.taki 10 saat geçene kadar..ateşim cıktı inanılmaz bir karın ağrısı oldu.ertesi gun işe bile gidemedim.inan şükrettim anestezili cektirdiğime işlemden sonraki ağrı buysa çektirdiğimde nasıldı kimbilir.sakın normal cektirme bazıları agrım olmadı desede herkesin vucudu farklıdır.gecmis olsun canımRahim filmi nasıl cektirdin canim ya beni çok korkuttular çok canın yandı mi yanimdaki bayan bayılmış bende korktum şimdi
Sağol canim benim geçmiş olsun sana sen enfeksiyon kapmışsın o zaman ateş yapıyomuş kuzenimde yaptırdı gerek yok hemen bitiyo zaten işlem şimdi bunu yaptıramiyosan nasıl doğum yapıcaksın dedi haklı bence de inş bakalim fazla ağrım olmaz inşcanım ben anestezili cektirdim.film 400 tl anestezi 100 tl toplam 500 tl verdim.işlem bitti uyandıktan sonra hiçbir ağrım sızım yoktu.taki 10 saat geçene kadar..ateşim cıktı inanılmaz bir karın ağrısı oldu.ertesi gun işe bile gidemedim.inan şükrettim anestezili cektirdiğime işlemden sonraki ağrı buysa çektirdiğimde nasıldı kimbilir.sakın normal cektirme bazıları agrım olmadı desede herkesin vucudu farklıdır.gecmis olsun canım
bilmiyorum arkadaşım ama gerçekten kötüyüm 1 yıl ya koskoca 1 yıl hemen hamile kalmış olcam doğum yapmış 3 aylık bebeğim kucağımda olmuş olurdu ama her ay silbaştan başlamak çok zor
canım ne yaptın sonuç ne?
canım henüz adet olmadım aslında cumartesi çok ağrım vardı kasık ağrısı pazar sabahı olurum dedim ama henüz birşey yok galiba stresten 1 kaç gün fark edecek. cumartesi doktora gittim zorla kendime klomen yazdırdım gerek yok eşininde seninde herşeyin güzel sadece stres yapma ama illaki hemen olsun istiyorsan aşılama yapalım dedi bende bu ay da bir klomen kullanayım ondan sonra dedim. adet olmayı bekliyorum sonuç olarak
Canım muayene etmedi çünkü cumartesi gittim zaten yarın adet olu cam ben test yaptım negatif çıktı dedim o yüzden muaynene etmediPeki doktor muayene ettimi seni ne bileyim belki gebelik falan vardır..
Keşke yazıdirmasaydin canım ya dediği gibi bir sorun yok onun yerine ultrasonla yumurtlama takibi yaptirsaydin yumurtan büyüyor mu catliyormu vs.
Canım muayene etmedi çünkü cumartesi gittim zaten yarın adet olu cam ben test yaptım negatif çıktı dedim o yüzden muaynene etmedi
Canim adetin gecikirmiydi böyle..Çünkü kimisinin gecikmeden bir hafta on gün sonra idrar testi pozitif cikar sen bir test dahdaha mi yapsan acaba
ya normalde adetim gecikmez günü gününe olurum bugünde bekleyeyim ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi hiç birşey yok ama bende bir umutlu heycanlı bekleyiş de yok çünkü olucam nasıl olsa heralde stresten havalardan bi kaç gün fark etti
adetin şu anda 2 gün gecikti yani yarına kadar bekle canım yarında olmazsan bir test yap bence..günü gününe oluyorsun sonuçta.stresten gecikeceğini sanmıyorum ben sonuçta her ay stres yapıyoruz zaten belki hsg etki etmiştir sana.bu arada klomenide kullanma sakın adet olursan o zaman kullanırsın canım.
bekliyorum canım olmazsam yarın kan testi belki yaptırırım ama korkuyorum negatifi görmekten o yüzden yaptırmak istemiyorum
Pek hayırlı haber veremicem şimdi adet oldumNegatif görmekten korkma herşey olacağına varır.Yarın önce idrar testi yap çıkmazsa ve adet olmazsan kan testi yaptırırsın belki geç döllenmede olabilir sakın strese girme canım..Hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka yaz bana
Pek hayırlı haber veremicem şimdi adet oldum
İnsallah sade ve sadece başka diyecek biseyimiz yok ama hiç bu kadar gecikmezdi ben bile umutlanmistimCanım benim ya inan ben bile umutlanmistim senin adına üzüldüm bende şimdi..ama sakın sıkma canını yeni umutlarla yeni bir başlangıç yapcaz inşallah tez zamanda yüzümüz gulecek az daha sıkcaz disimizi..karamsar olmak yok 2015 i acisiyla tatlısıyla kapattık 2016 bizim yılımiz olacak inşallah ben inanıyorum buna...
İnsallah sade ve sadece başka diyecek biseyimiz yok ama hiç bu kadar gecikmezdi ben bile umutlanmistim
Sen günü günune oluyorum diyince ben baya tamam oldu galiba diye düşündüm canım..sanırım stres etki etti yada hsg etkilemiş olabilir..hakkımız da hayırlısı olsun canım.Rabbim hayirlisiysa versin..Bugün ben bunu bir kez daha anladım ne evlatlar var yaşlı anne babasına dönüp de bakmiyorlar bugün şahit oldum böyle bir duruma gerçekten çok etkilendim.
İlerde kendilerinin de yaşlanacagini Unutarak hareket ediyorlar Allah ıslah etsin canım o yüzden her şeyden önce hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?