- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.601
Günaydın canım..Evet öyle birşey bende duymuştum ama senin daha regle var biraz daha bekle hiç belli olmaz..Hamilelik yoksa bile hiç canını sıkma yeni umutlarla yeni bir aya başlarız artık
CANIM BENİM ADET PAZAR GÜNÜYDÜ BEN DAYANAMAYIP ŞİMDİ İŞTEN ÇIKIP TEST ALDIM GELDİM VE YAPTIM YİNE KOSKOCAMAN TEK ÇİZGİ NEGATİF UFFFFF ZATEN HİÇ BİR BELİRTİM YOKTU
sıkma o güzel canını kırmızıları görmeden hayal kırıklığı yaşama hemen..Kimilerinde öyle hemen sonuç vermiyor idrar testi..Ayrıca bu regl ay olsan bile önümüzdeki ay şansımız yine var hsgnin etkisi 6 aya kadar sürüyor sonuçta
bilmiyorum arkadaşım ama gerçekten kötüyüm 1 yıl ya koskoca 1 yıl hemen hamile kalmış olcam doğum yapmış 3 aylık bebeğim kucağımda olmuş olurdu ama her ay silbaştan başlamak çok zor
Canım benim seni çok iyi anlıyorum bende tam 2 yıldır bu özlemle yanıp tutuşuyorum her ay hüsran her ay yeni umut deyip bu evreye kadar geldim..İçimden bir his bir kaç aya kadar güzel haberler alacağımızdan yana.Sen şükür etki eşinde yada sende bir problem yokmuş..Bilseydim o doktorların dediği 1 yılı hiç beklemeden tüm testleri yaptırırdık.Bir sene öyle heba oldu gitti anlayacağın..İkinizdede problem olmaması şansınızı daha da arttırıyor canım hiç üzülme sen bir kaç aya güzel haber alacaksın inşallah az daha sık dişini stres yapma sakın burda her topikte yazıyor ..Problem olmayan çiftlerde stres çok etkiliyormuş.Kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen canım ..
Allahım bizimdeolur inşallahBen de çektirdim, sat 10 kasım, 18 kasımda hsg çekildi. 15 aralıkta 2 senenin ardından ilk kez idrar testinde 2 çizgi gördümÇektirecek olanlar korkmasın, internette çok abartılı şeyler okudum ben, o yüzden 6 ay erteledim... Halbuki çekilen acı 1 dk, 2 gün de ağrı oluyo biraz. Ama değer
inşallah canımmmmm, Allahım isteyen herkese versinAllahım bizimdeolur inşallah
peki hsg den sonrası gün aşrı mı ilişki oldu başka yontemler uygulandınmıBen de çektirdim, sat 10 kasım, 18 kasımda hsg çekildi. 15 aralıkta 2 senenin ardından ilk kez idrar testinde 2 çizgi gördümÇektirecek olanlar korkmasın, internette çok abartılı şeyler okudum ben, o yüzden 6 ay erteledim... Halbuki çekilen acı 1 dk, 2 gün de ağrı oluyo biraz. Ama değer
amiiiiiiiininşallah canımmmmm, Allahım isteyen herkese versin
hsgden sonra ilaçlar bitene kadar ilişkiyi yasakladı doktor. İlaçlar bittikten sonra gelişigüzel, hesap kitap yapmadan oldu olanlar. inan bilmiyorum. kafamda artık tüp bebek yaparız düşüncesi, çekmece de 9 pk ped, hasta olmayı bekliyodum, hiç umudum kalmamıştı benim, moralim çok bozuktu. Çünkü doktor adetinin 5. günü gel aşılama yapıcaz demişti. Eşimde spermler biraz yavaşmış... Böyleyken durum oluverdi işte:)peki hsg den sonrası gün aşrı mı ilişki oldu başka yontemler uygulandınmı
anladım canım hiç beklemediğinde oluyor bana ilişki yasagı koymadı iki ay muhlet verdi olmazsa 3. ayın adetinde çagırdı inşsallah gerek kalmazhsgden sonra ilaçlar bitene kadar ilişkiyi yasakladı doktor. İlaçlar bittikten sonra gelişigüzel, hesap kitap yapmadan oldu olanlar. inan bilmiyorum. kafamda artık tüp bebek yaparız düşüncesi, çekmece de 9 pk ped, hasta olmayı bekliyodum, hiç umudum kalmamıştı benim, moralim çok bozuktu. Çünkü doktor adetinin 5. günü gel aşılama yapıcaz demişti. Eşimde spermler biraz yavaşmış... Böyleyken durum oluverdi işte:)
amin canım, benim de dişçiden daha çok nefret ettiğim bişey varsa, o da kadın doktorları, ama masalarından kalkamadım bi türlü:/ İnşallah tez vakitte seninde haberlerini alırız da kurtulursun..anladım canım hiç beklemediğinde oluyor bana ilişki yasagı koymadı iki ay muhlet verdi olmazsa 3. ayın adetinde çagırdı inşsallah gerek kalmaz
inşallah bende uğramam diyordum evlenmeden once dahiliye cıkardım simdi kadın doğumdan cıkmaz oldum ssen hsg yi devlette mi yaptırıdınamin canım, benim de dişçiden daha çok nefret ettiğim bişey varsa, o da kadın doktorları, ama masalarından kalkamadım bi türlü:/ İnşallah tez vakitte seninde haberlerini alırız da kurtulursun..
bolulumusun bende ozelde yaptrıdm iyiki orda yaptırdımYok canım, çağsu hastanesinde yaptırdım. bolu da Z Zeyert1204
Ben kasımda hsg cekildim ama olmadı bu ayda hsgden dolayı biraz umut vardı içimde ama nasip değilmiş
2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hemen anne baba olmak istedik ama insan en sevdiğiyle imtihan olurmuş.inancım sonsuz Rabbim hepimizin sabrının mükafatını verecek inş
Bu arada biz bebek olmayınca 3. Ayımızda dra gidip esimle butun testleri yaptırdık. Esimde varikoselden dolayı sperm sorunu vardı. Drlar ameliyat dedi ama esim hemen olmak istemedi zaten cok da yoğundu.. Şimdi oldu aradan 6 ay gecti cok sukur hersey duzelmiş dr dogal denemeye dvm edin diyor
Oyle işte biz en basında ogrendik ama tedavi olmak yeni nasip oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?