- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.581
benim ovulasyon günlerim geçmişti zaten rahim filmi çekilirken yani değerlendiremedik o günleri
sabır canım yapcak bişey yok bekleyecez
inş canımHıı hayırlısı inşallah biz bekleyenler güzel sonuçlar alırız
aynen oyle inşallah rabbim umutlarımız boş çıkarmaz
Amin canım inşallahhhh
Hiç belirti var mı canım sende akıntı felan bende hiç bişey yok galiba bu ay da boş adet olcam
Canım bende belirtiler var gibi son iki günüm bekliyorum..ben bir de ateş ölçme yöntemini deniyorum bugünlerde ateşimin düşmüş olması gerekiyordu yükselişte şu anda kasıklarımda hala ağrı devam ediyor ama böyle adet ağrısı gibi değil başka bişey..sol kasık ağrısı çok oluyor ve diz kapağıma kadar ağrı iniyor.bide tam kasığımın ortasına ağrı giriyor arada..akıntımda var böyle şeffaf ve sarı karışımı bişey..onun dışında gögüslerimi elimle bastırdığım zaman acı hissediyorum..bakalım yarın ateşim düşmezse yine bir test yapmayı düşünüyorum açıkcası.İnşallah yanılmıyorumdur bu ay baya bi kaptırdım kendimi bakalım ne olcak..Sende umudunu yitirme çünkü pazara daha çok var
bende umut yok inşallah sen kavuşursun bebeğine senin günün ne zamn tam olarak
öyle deme daha var adetine adet olana kadar her zaman bir umut vardır.Aslında belirti aramamak lazım bilirsin adet ve hamilelik belirtileri nerdeyse aynıdır..O yüzden yelkenleri suya indirmek yok canım..Benim bugün 25.günüm.27.gün yani çarşambaya adet olmam lazım..
inşallah olmazsın canım bu ateş ölçme nasıl yapıyorsunuz normal ateş ölçer ile mi bana biraz bahsedermisin
İnşallah canım..biraz karışık ve uzun bunun için telefonuna ff programını yüklemen lazım her sabah dil altından dijital ateş ölçerle ateşini ölçüyorsun.ama yataktan hiç kalkmadan ve hergün aynı saatten.ben hergün sabah 7 de ölçüm yapıyorum.bu programın anlatıldığı bir topik var program yabancı olduğu için arkadaşın birisi saolsun nasıl yüklemen gerektiğini detaylı olarak anlatmış ordaki ayrıntıları sırayla uygulayarak yukle kafana takılan bişey olduğunda ben sana yardımcı olurum.aşağıdaki linke tıkla formu göreceksin..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ates-olcme-yontemi.392878/
test yaptın mı canım ben senden heycanlıyım valla
test yaptın mı canım ben senden heycanlıyım valla
yaptım canım ama negatif ateşim de düştü dün 36,6 dı bugün 36,3 oldu..bugün yarın kırmızılar gelir kesin umudum kalmadı artık..senden güzel haberler bekliyoruz inşallah..
benimde bu ay boş canım ya hiç bir belirtim yok ne ğögüs agrısı ne akıntı gayet normalim yani bakalım pazar günü ne olcak
hakkında hayırlısı olsun bekle bakalım hiç belli olmaz..
günaydın canım dün akşam elimde ovülasyon testi vardı eğer hamilelik varsa o da gösteriyor diye duymustum akşam yaptım tek çizgi benimde bu ay boş geçti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?