Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

zeybepcim bilgilerin ve dayanışman için çok teşekkür ederim adeti gecikince çekimde gecikti cuma günü çekecekler galiba inan korkmuyorum o masada çok sancı çeksemde herşeye değer diye düşünüyorum...

Adet düzensizliğim vardı,2 ayda bir oluyordum. rahim filmi çekineceğimi öğrenince burdan bir okuyayım dedim, keşke okumasaymışım, acayip gerildim, kastım kendimi..Korktum..
O gün geldi çattı ve inanın abartıldığı kadar değil, ki ben çok kastım kendimi korkudan sağ bacağım kasıldı, doktor bastırmak zorunda kaldı..Bu kadar kasmayın kendinizi diye uyardılar.Ama bünye meselesi tabii kiminin canı az yanıyor, kiminin çok..Gerilmeyin, rahat olun.
Rahim filminden sonra adetim düzene girdi..Tam 1 ay sonra adet gördüm..Zaten filmden sonra kan ve pislik akıyor, ben bir de kürtaj olmuştum o esnada da yapışıklık kalabiliyormuş..Açıldı sanırım karnımdaki sancılar da geçti...Bu ay sancısız adet geçirdim..ıyi ki geç olmadan çekindim..

arkadaşlar bir de ya adetinizin son günü ya da biter bitmez hemen gidin, daha rahat oluyor, rahim ağzı açık olduğu için daha rahat geçiyor çekim.

Sevgili Hülya yazını okuyunca ben de cesaretlendim teşekkürler. sanırım doktor benden de rahim filmi isteyecek ve ben de maalesef burdaki bazı yorumları okuyunca kara kara o günü düşünüyordum şimdi kendimi bu konuda biraz daha rahat hissetmeye başladım.Umarım benimki de rahat geçer:Saruboceq:

arkadaşlar bende bu ay çektiricem geçen ay çekilcekti yapamadım bu aya erteledim doktorum özelde yapcak narkoz vericem dedi okudum çogunuz narkozsuz çektirmiş bir kaç doktor tanıdığımda narkozlu en iyisi o şekilde yapılsın belki ağrın olur dedi.herhalde önümüzdeki hafta çektiririm. umarım hepimizin çektiği bu sıkıntılar en kısa zamanda güzel sonuçlarla döner bize.

ben buradakı yorumları okumustum hsg cektırmeye gıtmeden once az cok bılgım olsun dıye ve o kada rcok korktum kı anestezı ıstedım stresten neredeyse anestezı gerek kalmadan bayılacaktım cok kotu oldum ama bıde yorumsuz gıdıcem dr larda dıyo zaten kendınızı sartlandırarak gelmeyın dıyolar

Hürrem 2008 merhaba canım
valla hiç rahatlama çünki ben çok acı ağrı çektim sonrasında
ama voltaren iğneyi vurulunca düzeldim aynen adet ağrısını karnında şiddetli bir şekilde düşün......

Ezgim 29 merhaba
ben çektirdim rahim filmini aşırı bir adet sancısı gibi bir sancı duyuyorsun ilaç içeri verildikten sonra ben dayanamadım ve hemen voltaren iğne yaptılar o dakka kesildi ağrım sende bu iğneyi muhakkak iste aiırı ağrın olursa

şebnemgun merhaba
canım öyle narkozluk bir durum yok ki hayatım....
Ilacı içine verene kadar toplasan 5 dk kadar bir zaman ....
Sadece ilaç içine verildikten sonra aşırı bir baskı hissediyorsun kasıklarda aynen adet ağrısı gibi ben açıkcası dayanamadım ve doktorum voltaren iğne yaptığı an ağrı kesildi bence bu şekilde olmaslın

merhaba Aysun tavsiyen için çok teşekkür ederim doktorumla konuşacağım bakalım gerek görürse ben de iğne isterim.Umarım çok bir ağrı olmaz eee olsa da katlanacağım artık biraz daha cesaretli hissediyorum artık kendimi yeter ki bir problem çıkmasın.

herkese selam arkadaşlar ben hsg çektireli 3 ay oldu ben anestezili çektirdim. herşey normal çıktı. zaten herşey normal benimki açıklanamayan infertilite, 20 ay oldu kızlar ya 20 aydır bebek olsun diye uğraşıyorum hala tık yok aranızda benim gibi olan varmı?

bende sonunda cektırdım ve cok rahattı hıc bır sorun olmadı agrı oluyor ama okadar cok degıl dayanılmıycak gıbı deıl yanı tek tupum tıkalı rahım agzı yetmezlıgı cıktı ve rahımın seklı bozuk cıktı unıversıteye yonlendırdı bakalım hayırlısı cektırcekler korkmayın hamıle kalmak ıcın ugras verıyosunuz yanı asıl dogum olan cok sancılı oluyor ben normal yaptım ve bu onun yanında hıcbısey

geçmiş olsun canım, ilk bebeğinden sonra mı bu durumlar çıktı sende? yani sonradan mı olmuş bu problemler :uhm:

Merhaba Connect 8 aydır denememize rağmen bizim de bebiş olmuyor doktor bir sorun görülmüyor dedi ama benim ısrarımla rahim filmi çekecek fakat anesteziye kesinlikle karşı.benim de rahmim ters fakat bunun hiç bir tez avantajı yokmuş doktorum söyledi yani gayet normal bir durum.bu yüzden çok acır diye kendini şartlandırma bence. yarım saat öncesinden ağrı kesici içip gidersen daha rahat geçebilir.doktorum bana dayanılamayacak ağrılı bir işlem olsaydı bunu sana söylerdim dedi o yüzden kendimi biraz daha rahat hissediyorum ayrıca burada yazılan her yorumu kafana takma.bazıları çok aşırı ağrılı bir işlem demesine rağmen bazıları da gayet rahat bir işlem diyor.yani bünye meselesi.umarım seninki de rahat geçer.bu arada inşallah herşey normal çıkarsa için rahat edecek bunu da düşün.pazartesi haberlerini bekliyoruz.şimdiden geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun canım, ilk bebeğinden sonra mı bu durumlar çıktı sende? yani sonradan mı olmuş bu problemler :uhm:

saolasın canım yaa ben bılmıyordum hamıleyken de bu durumdaymısım ama yenı ogrendım bunları bebegım yok zaten ılk hamılelıktı oda ama bılmıyorum gerekenı yapcagız hayırlısı

rahim filmini geçen ay çekindim narkoz aldım iyiki almışım çünkü kanallarımın ikise kapalıymış basınçla ikiside açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…