Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

G gzzde-88 Daha bende bu ay çekindim cnm..Drum ilk 6 ay gebe kalmaya çok yardımcı olduğunu ve çok kalan olduğunu söyledi..Bakalım

bende bu ayın 17sinde çekildim çok ağrılı geçti umarım ufak tefek şeyler açılmıştır sonuç temiz çıktı. banada filmden sonra gebelik şansı artıyor dedi hayırlısı bakalım. bat tarihin ne zaman yumurtlama günlerin geçti mi?

G gzzde-88 bende 7 sinde çekindim anestezili olduğu için bişey hissetmedim..ilk gün kanama sonraki günler kanama leke şeklinde 5 gün sürdü..Sat 29 bat ta değişim olmazsa 28..drum 2 kere ilaç verdiğini ilkinde istediği gibi gitmediğini söyledi demekki tıkanıklık vardı..ama drum bu ay korunursam iyi olacağını söyledi..

benimde 2 kere ilaç verdi ayıktım tabi canımdan can gitti ne yalan söliyim ama sonucu iyi olur umarım hepimiz için. fakat bana korun demedi hatta gün belirledi çalışmalara devam dedi.

Oo senin benden 10 gun once sonuclanacak hadi insallah sirayla iyi haberler veririz.. ilk sira sende sonra bende ve Rose5588 de

inşallah canım inşallah inanki artık kendim kadar sizin gibi isteyenlerinde güzel haberi vermelerine çok mutlu oluyorum. beklemek hatta isteyip de sonuç alamamak çok üzücü bir durummuş Allah gönlümüze göre versin.
10 gün sonra falan ak koyun kara koyun belli olacak bakalım :)

A afrodit26 bugun 11. Gunum 3 gundur incir kuru yapiyorum bugun marketten havucta aldim ne zaman havuc kurune baslamaliyim tarif edebilir misin canim?

bu arada bende 10 gün kadar incir kürü yaptım son 3 gün havuç ekledim ama şimdi bıraktım iş güç zaman ayıramadım belki bir 10 gün işe yarar.

canım yeni gördüm yazdıgını yogun calısıyorum kusura bakma calışmalar suruyor :) bakalım dediğim gibi benim ümidim yok ama tutarsada bu ay supriz olucak :)

Senin bebek isteme surecin ne canım? Ne kadardir istiyosunuz?

bu arada bende 10 gün kadar incir kürü yaptım son 3 gün havuç ekledim ama şimdi bıraktım iş güç zaman ayıramadım belki bir 10 gün işe yarar.
Benimde incirim su an ocakta kaynıyo:) havucu kacinci gun katicaz sanirim havucu 20 dk kaynatip soguyunca incirle karistircaz dogrumu? Ben inciri 15 dk kaynatiyorum. Bugun 11.gunum havuca ne zaman baslayim?

Rose5588 oncelikle hissettigimi soyluyorum senin tupe gerek kalmayacak bikac ay icinde hamileyimm yazicaksin insallah.. bu ay olmasada uzulme keza calisma olmamis.. ama hsg den sonra 2.ay da hamile kalan cok.. benim bata cok var.. son 4 ovu testim var onu 12.gun yarindan itibaren kullanicam diger ay zaten klomen ve cat ignesiyle dr takip edeceginden ovu testine gerek kalmicak.

friendlyfriendly Ah canım benim ağzından bal damlıyor Belki bu ay kalırsın cnm incirde kullanmışsın inş fayda eder. Hangi marka ovu testi kullanıyorsun cnm. Bende Ekim Ayı için istiyorum. Hiç kullanmadım bilemedim hangisini alsam.

Benimde incirim su an ocakta kaynıyo:) havucu kacinci gun katicaz sanirim havucu 20 dk kaynatip soguyunca incirle karistircaz dogrumu? Ben inciri 15 dk kaynatiyorum. Bugun 11.gunum havuca ne zaman baslayim?

canım doğru incir ortadan ikiye bölerek 15dk kaynatıyosun, ben 1 hafta sonra havuçta eklemeye başlamıştım onu da 20 dk kaynatıyorsun.dediğin gibi ılıyınca aynı kaba koyup karıştırıyorsun at dolaba sabah akşam iç en fazla 2günde bir tazesini yap.

Senin bebek isteme surecin ne canım? Ne kadardir istiyosunuz?

biz hani olursa olsun diye geçen sene ekim ayında korunmayı bırakmıştık, ama gün falan hiç dikkat etmedik. daha sonra Ocak 2015 itibari ile yumurtlama günlerini takip ederek deniyoruz yaklaşık totalde 1 yıl oldu işte korunmayalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…