- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.161
G gzzde-88 ben de cuma gunu cekindim canim bugun 11.gunum calismalar bugun basliyo insallah guzel haberler verelim birbirimize.. bat 11 ekimdilevser83 nasılsın canım var mı bir gelişme çalışmalar ne oldu ?
bu arada her ikiniz için de hayırlısı olsun arkadaşlarfriendlyfriendly Rose5588 hsg filmden sonra işe yarar mı konusunda bizi de bilgilendirin bizde beklemedeyiz bu ay
G gzzde-88 bende 7 sinde çekindim anestezili olduğu için bişey hissetmedim..ilk gün kanama sonraki günler kanama leke şeklinde 5 gün sürdü..Sat 29 bat ta değişim olmazsa 28..drum 2 kere ilaç verdiğini ilkinde istediği gibi gitmediğini söyledi demekki tıkanıklık vardı..ama drum bu ay korunursam iyi olacağını söyledi..
Oo senin benden 10 gun once sonuclanacak hadi insallah sirayla iyi haberler veririz.. ilk sira sende sonra bende vebenimde gün aşırı çalışmalar devam ediyor normal şartlara göre 1 ekim adet tarihim bakalım ne olacak.
Oo senin benden 10 gun once sonuclanacak hadi insallah sirayla iyi haberler veririz.. ilk sira sende sonra bende veRose5588 de
canım yeni gördüm yazdıgını yogun calısıyorum kusura bakma calışmalar suruyor :) bakalım dediğim gibi benim ümidim yok ama tutarsada bu ay supriz olucak :)dilevser83 nasılsın canım var mı bir gelişme çalışmalar ne oldu ?
bu arada her ikiniz için de hayırlısı olsun arkadaşlarfriendlyfriendly Rose5588 hsg filmden sonra işe yarar mı konusunda bizi de bilgilendirin bizde beklemedeyiz bu ay
Senin bebek isteme surecin ne canım? Ne kadardir istiyosunuz?inşallah canım inşallah inanki artık kendim kadar sizin gibi isteyenlerinde güzel haberi vermelerine çok mutlu oluyorum. beklemek hatta isteyip de sonuç alamamak çok üzücü bir durummuş Allah gönlümüze göre versin.
10 gün sonra falan ak koyun kara koyun belli olacak bakalım :)
Benimde incirim su an ocakta kaynıyo:) havucu kacinci gun katicaz sanirim havucu 20 dk kaynatip soguyunca incirle karistircaz dogrumu? Ben inciri 15 dk kaynatiyorum. Bugun 11.gunum havuca ne zaman baslayim?bu arada bende 10 gün kadar incir kürü yaptım son 3 gün havuç ekledim ama şimdi bıraktım iş güç zaman ayıramadım belki bir 10 gün işe yarar.
friendlyfriendly G gzzde-88 29 bat teldeki takvimde aynısını gösteriyorum son 8 gün gerçi bu aydan ümitli değilim ama önümüz ay olmazsa ovulasyon testi alıcam...yıl sonuna kadarda öyle takip ederim diyorum tüpe gerek kalmaz belki...
canım yeni gördüm yazdıgını yogun calısıyorum kusura bakma calışmalar suruyor :) bakalım dediğim gibi benim ümidim yok ama tutarsada bu ay supriz olucak :)
Benimde incirim su an ocakta kaynıyo:) havucu kacinci gun katicaz sanirim havucu 20 dk kaynatip soguyunca incirle karistircaz dogrumu? Ben inciri 15 dk kaynatiyorum. Bugun 11.gunum havuca ne zaman baslayim?
Senin bebek isteme surecin ne canım? Ne kadardir istiyosunuz?
tamam canım tutsada tutmasadahadi inşallah bakalım gecikirsede yaz olursanda yaz haber bekliyorum senden ümitliyim dua ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?