- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
arkadaşlar ben 2 kez çektirdim ilki çok ağrılı idi çünkü benim septumum var dı ve de tüplerim tıkalı idi ağrı çok şiddettli oldu ama dr um çok destek oldu hemen kalktım yürüdüm antibiyotik kullandım ikincisi çok kolaydı çünkü septum yoktu tüplerim açılmıştı korkmama değmedi
Merhaba Segem..benimde rahimde perde vardı.histeroskopi ile laparoskopi oldum ve perdeyi aldılar..öncesinde rahim filmi çekilmiştim çok çok az ağrı hissettim..canım sana sorum; bu perdeyi aldırdıktan sonra tekrar rahim filmi istiyolarmı? sen ne zaman ameliyat olup aldırdın.? ameliyattan sonra adetinde herhangi bi değişiklik (yani azalma,çoğalma,düzeni bozuldumu) oldumu? bir de çok soru soruyorum ama hamile kalma konusunda sıkıntı yaşadınmı veya yaşıyomusun? beni aydınlatırsan sevinirim arkadaşım..sağlıcakla kal..a.s.
merhaba sier rahim perdeni nerde aldırmıştın ve ne zaman alındı
günaydın canım drum bana adet bittikten 2 gün sonra çektirebilirsin dedi, yani 1 hafta süresi var 2 ile 5.günler arasında çektiriyorsun. ben 4. gün çektirdim. gece doktorun yazdığı fitili kullandım bir de çekilmeden yarım saat önce kullanıyorsun...
kızlar drum bana da rahim filmi çektiricez dedi şu an regliyim bitince gidicem ama çok korkuyorum
istirahat kaç gün veriyorlar?? çok kanama oluyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?