Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Cnm bende cekilcem ilk kizimda cekildim cooook agriliydi mecbur gene cekilcem sen uyusturdunmu ben ilk kizimda cekildim bir ay sonra hamile kaldim
Sen ne guzel hemen hamile kalmissin benim rahim filmi cekileli 2 ay oldu ama hala bisey yok bir sıkıntıda yok aslinda ne esimde ne de bende

Merhaba arkadaşlar yeni üyelik açtım ve ilk yorumum. Doktorum benden rahim filmi istedi,ve anestezili yaptırmamam gerektiğini,anestezili işlemin herzaman doğru bilgi vermediğini ve bu kadar kısa süreli işlem için anestezi almanın gerekli olmadığını söyledi. Her ne kadar böyle söylemiş olsada çevremde yaptıran kim varsa hepsi anestezili yaptır mutlaka dedi keza internette okuduğum yorumlarlada açıkçası çok korku çöktü içime,herkes cok ağrılı bir işlem olduğundan bahsetmiş. Bu sabah Bursa Bahar hastanesinde Nurullah Bey çekti filmimi. Ve gerçekten anestezili yaptıran arkadaşları hiç anlayamadım,çok basit bir işlem. Hafif bir adet sancısı gibi ağrı oluyor oda hemen geçiyor zaten. Yaptıracak arkadaşlar gerçekten çekinmenize endişe etmenize gerek yok. Ben iğneden çok korkarım,fakat bunu anestezi almadan yaptırdım. İnternet ve çevrenize çok aldanmayın derim.

Yarın akşam kandil,mübarek 3 aylarada girdik Yüce Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin.

Merhaba kızlar bende netten ve burada forumlarda okudugum yorumlarda cok korkmustum ama cekilmek zorundaydim bakirkoy sadi konukta anestezisiz cekildim ve hicte korkulacak dayanilamayacak bir durum yokmus zaten cekerken ekip olarak rahatlatiyorlar simdi bunu yapicam burda soyle hissedebilirsin iyimisin istersen birakabilirim kendini iyi hissedince devam ederiz gibi motive edici konustuktan sonra gercekten rahatladim sıvıyı verdiği an yanma oluyor icinden 20 ye kadar say bitiyor dedi ve bitti adet sancisinin biraz fazlasi bir agrim oldu benim zaten ilk gunum cok agrili geciyor o yuzden aliskinim ciktiktan sonra 2 saat kadar agrim oldu agri kesici ve antibiyotigi kullaninca o agrimda gecti bunyeden bunyeye farkediyor kesinlikle agri esigiyle ilgili kimsenin etkisinde kalmayin son anda vazgeciyordum esim tuttu cekilmezsem hic bir sey netlesemicekti cunku Allah hepimizin yardimcisi olsun isteyen herkesin kucagini bos birakmasin rabbim

Kızlar bende geçen Salı başkent hastanesinde çekildim , önce dayanırım belki diye normal deneyelim dedim, ama dayanamayacağını anladım anestezi istedim. ( anestezi ile yapacaktım Parasını ödemiştim, ama narkozdan geç uyanırım diye korktum anestezisiz denemek istedim) iyi ki anestezi almışım işlem 5 dakika sürdü, bittiğinde uyandım inanılmazdı ya 5-6 dakikalık narkoz vermişler çok çabuk uyandım hiç ağrım yoktu beni yine de beklettiler 40 dakika falan sanırım tedbir Amaçlı, sadece bir ped istedim ilaç geri çıkmıştı azıcık, ama hiç ağrım olmadı az lekelenme ve hafif adet ağrısı oluyor ara sıra hiç önemli değil, ben kendi adıma kısa Süreli anesteziyi Şiddetle öneririm. Çünkü film çekilirken kasılmamamız hareket etmememiz aşırı sakin olmamız gerek ki işlem rahat olsun, bu işlemin ayrıca tüpleri açıcı bir özelliği var .

Ben çok memnun kaldım , sonucumda temiz normal çıktı çok şükür . Herkese geçmiş olsun hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Kızlar mrb aranızda başakşehir tıp merkezinde hsg filmi çekilen varmı varsa nasıldı tavsiye eder misiniz 2 hafta sonra fln orda çekilcem ama korkuyorum tavsiye etmezseniz başka bir yer bulmalıyım malum vaktim çok yok

Arkadaşlar yarın rahim filmi çektiriyorum. Çok gerginim. Acı falan oluyormu?? Bilgilendirseniz nasıl yapıyorlar...

Şimdiden geçmiş olsun hayırlı sonuçlar alırsın inş cnm
nerde kaça çekilceksin cnm
Ben çankırıdayım canım. Özele gidiyorum. Henüz fiyatı bilmiyorum. Yarın doktora gorünecem. Ama korkuyorum rahim filmimden. Acıyormı acaba??? bayılan falan varmş diye okudumda çok korktum...

Merhaba arkadaşlar, ben bugün 4 yıl aradan sonra 2.kez rahim filmi çektirdim.Daha öncekinde evet biraz ağrı olmuştu ama dayanılmayacak kadar değildi fakat ikincisinde aman Allah'ım o nasıl bir ağrıydı nefesim kesildi resmen.Ben ki canım hiiiç tatlı değildir ama resmen çığlık attım.Doktorum çok tatlı bir bayandı ama sanırım eli ağırdı.Ben şifa hastanesinde 400 tl ye çektirdim.

Arkadaşlar çok önemli birşey soracak elden aldığım hsg sonucumda " normal sınırlarda hsg" yazıyor doktorum bana sağ tüpümün kapalı oldoğunu söyledi, tüp bebek önerdi, eğer tüplerden birinde tıkanıklık olsaydı aldığım tetkik sonucunda yazması gerekmezmiydi ..??

Kafam çok karıştı , böyle bi durum yaşayan var mı???

Ben çankırıdayım canım. Özele gidiyorum. Henüz fiyatı bilmiyorum. Yarın doktora gorünecem. Ama korkuyorum rahim filmimden. Acıyormı acaba??? bayılan falan varmş diye okudumda çok korktum...
Valla bende korkuyorum herkes başka söylüyor özelde bile canı yananlar var

merhaba canım bende konya da yaşıyorum fuat demir nerde hangi hastanede benim doktorum ali acar ama o da çekmiyor. senin bunu yazman çok iyi geldi konya da çekinenleri merak ediyordum

ARKadaşlar bugun aneatezili rahim filmi çektirdim. Şükür çok iyiyim agrım veya kanamam olmadı. Bence anestezili da ha iyi. Boşuna acı cekmeyin derm...

Adetim çok sancılı geçtiği için bana zor gelmedi.
Anesteziye falan gerek yok arkadaşlar.
İlaç verildiğinde bir sancı oluyor en fazla bir dk rahatsız ediyor.
Kendinizi kastıkça acıyor ve de. İşlem sırasında ne kadar rahatsanız o kadar rahat geçiyor.

Hiç korkmayın..Burada yazılanlara bakınca ben de gereksiz panik olmuştum.

merhaba canım bende konya da yaşıyorum fuat demir nerde hangi hastanede benim doktorum ali acar ama o da çekmiyor. senin bunu yazman çok iyi geldi konya da çekinenleri merak ediyordum
duat demir medline'da canım. inan pişman olmazsın ben hiç rahatsız olmadım.

inşallah bu ay hamile kalırım da gerek kalmaz ama bu ay da kalamazsam bana film yolları görünüyor. herkes te gözümü korkuttu iyice korktum fiyatı nasıldı ne kadara çektirdin filmi canım doktor muayenesi film ücreti falan?

Arkadaşlar benm rahmim sağa dogru yatmış gibi duruyor. Doktor bu sorun değiş olabilir dedide. Sizede danışmak istedim böyle birşeyle karşılaşan varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…