- 23 Şubat 2015
- 9
- 2
- 3
- 32
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.721
Bu arada fındıkzade deki radyomar ekip sislideki echomara tasinmisti ben gittim de ordaki bayan oyle soylediKusura bakma yeni gordum belki cekilmissindir ama hayir hic uyusturmadan cektirdim
Sen ne guzel bir ay sonra hamile kalmissin benim iki ay gecti ustunden hala bisey yok maleseffKusura bakma yeni gordum belki cekilmissindir ama hayir hic uyusturmadan cektirdim
Sen ne guzel hemen hamile kalmissin benim rahim filmi cekileli 2 ay oldu ama hala bisey yokCnm bende cekilcem ilk kizimda cekildim cooook agriliydi mecbur gene cekilcem sen uyusturdunmu ben ilk kizimda cekildim bir ay sonra hamile kaldim
Şimdiden geçmiş olsun hayırlı sonuçlar alırsın inş cnmArkadaşlar yarın rahim filmi çektiriyorum. Çok gerginim. Acı falan oluyormu?? Bilgilendirseniz nasıl yapıyorlar...
Ben çankırıdayım canım. Özele gidiyorum. Henüz fiyatı bilmiyorum. Yarın doktora gorünecem. Ama korkuyorum rahim filmimden. Acıyormı acaba??? bayılan falan varmş diye okudumda çok korktum...Şimdiden geçmiş olsun hayırlı sonuçlar alırsın inş cnm
nerde kaça çekilceksin cnm
Valla bende korkuyorum herkes başka söylüyor özelde bile canı yananlar varBen çankırıdayım canım. Özele gidiyorum. Henüz fiyatı bilmiyorum. Yarın doktora gorünecem. Ama korkuyorum rahim filmimden. Acıyormı acaba??? bayılan falan varmş diye okudumda çok korktum...
merhaba canım bende konya da yaşıyorum fuat demir nerde hangi hastanede benim doktorum ali acar ama o da çekmiyor. senin bunu yazman çok iyi geldi konya da çekinenleri merak ediyordumherkese mrb. ben de rahim filmi çektirdim ve korkulacak bişy olmadığını yazmak istedim buraya.çünkü okuduklarım hep korkutuyodu beni bu konuda, ama kaç kaç nereye kadar, sonunda karar verdim çektirmeye. Konya da yaşıyorum Fuat Demir çekti. başka bi yerde çektircektim ama orası iptal olunca elimde ilaçlarımla falan gittim adama, iyi ki gitmişim hemen şip şak valla 2 dk falan sürdü işlem. rahmi tutarken biraz rahatsızlık verici ardından ilacı verirken sanki biraz uyuşma hissiyle sürtünme arası bişy yaşıyosun ama öyle korktuğum gibi ne acı ne sancı olmadı. zaten dr "şimdi şunu yapıcam şöyle olacak şimdi bunu yapıcam böyle olacak" diye söylüyo yapacaklarını ve hani iğne vurana falan deriz ya eli hafifmiş diye, aynen öyle, çok yumuşak hareket ediyo adam. işlem sonuda hafif adet ağrısı gibi bişy yaşadım ve biraz kan geldi, ki ped takmıştım bir iki damla şeklinde lekelenmiş. kısacası korkulacak bişy yok. ertelemeyin korkarak gitmeyin, ne bileyim rahat olun kasmayın kendinizi. zaten bilirsiniz, ne kadar kasarsanız o kadar acı çekersiniz her durumda.
duat demir medline'da canım. inan pişman olmazsın ben hiç rahatsız olmadım.merhaba canım bende konya da yaşıyorum fuat demir nerde hangi hastanede benim doktorum ali acar ama o da çekmiyor. senin bunu yazman çok iyi geldi konya da çekinenleri merak ediyordum
...duat demir medline'da canım. inan pişman olmazsın ben hiç rahatsız olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?