herkese mrb. ben de rahim filmi çektirdim ve korkulacak bişy olmadığını yazmak istedim buraya.çünkü okuduklarım hep korkutuyodu beni bu konuda, ama kaç kaç nereye kadar, sonunda karar verdim çektirmeye. Konya da yaşıyorum Fuat Demir çekti. başka bi yerde çektircektim ama orası iptal olunca elimde ilaçlarımla falan gittim adama, iyi ki gitmişim hemen şip şak valla 2 dk falan sürdü işlem. rahmi tutarken biraz rahatsızlık verici ardından ilacı verirken sanki biraz uyuşma hissiyle sürtünme arası bişy yaşıyosun ama öyle korktuğum gibi ne acı ne sancı olmadı. zaten dr "şimdi şunu yapıcam şöyle olacak şimdi bunu yapıcam böyle olacak" diye söylüyo yapacaklarını ve hani iğne vurana falan deriz ya eli hafifmiş diye, aynen öyle, çok yumuşak hareket ediyo adam. işlem sonuda hafif adet ağrısı gibi bişy yaşadım ve biraz kan geldi, ki ped takmıştım bir iki damla şeklinde lekelenmiş. kısacası korkulacak bişy yok. ertelemeyin korkarak gitmeyin, ne bileyim rahat olun kasmayın kendinizi. zaten bilirsiniz, ne kadar kasarsanız o kadar acı çekersiniz her durumda.