Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

öyle inşallah gerek kalmaz. korkma hiç ben de korkarak gitmiştim ama kasma rahat ol inan korkulduğu kadar yok adet ağrısı gibi en fazla. o da anlık bişy zaten.250 liraya çekti. muayene de etti onun da ücreti 60 liraydı sanırım. medline da 2 kadın doğumcu varmış biri bayan. ama o çekmiyormuş. fuat bey çekiyormuş sadece.

Kizlar rahim filminden donra kanama falan okuyor mu. Banyo yasağı var mi sonrası da. Bir de ilişki durumu nasıl oluyor . iki gün sonra cektirecegim ve çok korkuyorum

Bende dün çektirdim. Öncesi burada okudukça ağlıyorduum korkudan ama kesinlikle korkmayın arkadaşlar ben anestezi li oldum yattım kalktım ne acı ne ağrı ne sancı hiç bişey yok 1 2 gün adetli gibi az az kanama okadar. Arkadaşımada anestezi uygulatmadan oldu ciğer röntgeni çekilir gibi gayet normal çıktı. Sadece kasılmamak önemli. Ben kasıldığım için uyutturdum kendimi Ve burada okuyup okuyup korkudan kendimi boşuna harap ettim. Lütfen kendinizi kimseyle kıyaslamayın çünkü herkes kendine göre anlatıyor. Benim ki ve aynı anda 3 arkadaş girdik ve sonrasında kahve içmeye cafeye gittik gerisini siz düşünün

Merhaba kizlar...doktorum rahim filmi istedi ve echomari onerdi...ben cok stres yaptim burda okuuklarim biraz olsun rahatlatti beni ama.yinede stres var:)

Sisli echomarda 400tl ye oldum.kanallar acik cikti.kanamam agrim hic olmadi.3hafta sonra hamile oldugumu ogrendim.suan 5.haftam ama dusuk tehlikem var.rahim filminiihmal etmeyin.13ayin sonunda rahim filmiyle hamile kaldim.
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.ins...bende bu ay ins cektircem ama.biraz stresliyim...

slm kızlar, ben de haftaya olcam, anestezi ile. Daha önce 2 kere ameliyat olan biri olarak çok korkmuyorum aslında.

Asıl sorum şu, sonrasında 15 gün ilişkiye girmeyin dedi bizim dr? size de böyle dediler mi? Bİ de ertesi gün işe gidip sunum yapabilirim di mi?

Bana 4 gün ilişki yasak dedi doktor. Sonrası gün sunum yapabilirsin. Biraz ağrı oluyor ama engel olmaz

Arkadaşlar bana doktorum anestezili filmin çok doğru sonuç vermediğini söylemişti ve her ne olursa olsun azda olsa anestezinin vücuda verdiği zaradan bahsetmişti. Okadar kısa bir işlemki,internetten okuduklarınıza aldanmayın. Adet sancısı gibi bir iki dakikalık bir sancı dayanılmayacak gibi değil. Ben sabah çektirdim, film çekildikten beş dakika sonra kalktım işime gittim. Herkesin kendi tercihi belki ama benide korkutan internette okuduklarım olmuştu, ona rağmen anestezisiz çektirdim. ben anestezi almayın derim. Neticede hepimiz aynı adet ağrısına katlanıyoruz her ay

Bence anesteziye gerek yok.. Kasilacak bisi degil ben de yaptirdim 1 dakikalik ara ara sanci hissediliyor sadece.. ve iliski meselesini ilk kez duyuyorum.. ben dr sordugumda mesele yok agrin olmadigi surece ilisiye girebilirsin demisti.. Hastaneden ciktim hatta aksama kadar esimle gezdik dolastik.. ertesi gun iliski oldu.. ve agri aci filan hissetmedim.. bence o kadar buyutulecek bir hal degil.. anestezi sureci de uzatir bana kalirsa..

İlişki konusunda yazdıklarınızdan sonra dru dinlemeyeceğim sanırım ancak ben yazılanları okudum ya bi kere kendimi kesin kasarım işlem sırasında, ağrım da çok olur gibi düşünüyorum. anestezili olcam galiba, daha önce laparoskopi ameliyatı da olmuştum çikolata kisti için, inşallah tüplerde yapışıklık falan yapmamıştır hemen. dua edin kızlar hayrına, işlemden sorunsuz çıkayım, hayırlısıyla isteyen herkese bebiş nasip etsin Allah :)

17 aydir bebegimiz olmuyor halbuki hic bir sorun yok ne esimde ne bende. Bir cok tedavilerde kontrollerden geçtik catlatma iğneleri klomenler falan filan... artik en son hsg cekilmesine karar verildi. Yumurtlaliklarimdan kist alinmisti 6 yil önce ve 3 kez kasık fıtığı ameliyati olmuştum 3-4 sene önce. Bu sebeplerden tıkanıklık olabilir diye hsg çekilecek. Artık öyle bi noktaya geldim ki korkmuyorum bile. İnşallah bu bari vesile olur bebegime kavusmama

Ben dün çektirdim filmi anesteziyle, kanamam dün oldu, ağrım da oldu ama parolla geçti. İlaç olarak lipiodol kullandılar. Tam 24 saat sonra yani az sonra film çekimini tekrarlayacaklarmış. İlaç hala etkisini gösterirken tekrar çekilecekmiş. Böyle yapılan hiç oldu mu? Bi de antibiyotik başladım ve 15 gün ilişki yok dediler. Bu ay gitti anlayacağınız... Bu durum kullanılan ilaçtan mı ki?

Geçmiş olsun bende cektircemde anestezi düşünüyorum Nerede çektirdiniz birde fiyati nedir acaba

Ben ankaradayım, medicanada çektirdim. Aslında işlem 560,anestezi 240 lira ama benim özel sağlık sigortam karşılıyor.
Bu arada benimde cikolata kisti var suan banada bazı Dr lar laparoskopi önerdi bazisida olma dedi bende şimdi rahim filmi cektircem sizin ameliyattan sonra hamilelik olmadimi

valla ben ertesi gün ilişkiye girdim bişey de olmadı :) eşim şehir dısındaydı o yuzden durmadı napayım :) çekildikten 1 saat sonra da yola cıktım annemle 200 km ben kullandm arabayı sadece o aleti soktugu için hafifi acı vardı o kadar korkmayın kızlarr

Bu arada benimde cikolata kisti var suan banada bazı Dr lar laparoskopi önerdi bazisida olma dedi bende şimdi rahim filmi cektircem sizin ameliyattan sonra hamilelik olmadimi

Ameliyat olalı 6 ay oldu cnm ama ben evleneli 2,5 ay oldu daha. Henüz bebeğimiz olmadı, çok şükür kist de tekrarlamadı.

Dr 15 gün ilişki yok dedi, bi sorun olmadığı için acele etmemem gerektiğini de söyledi. Biz dru dinleyip bu ayı pas geçcez. Belki ilacın olumsuz bi etkisi olabilir hamile kalırsam. Bi sonraki ay inşallah Allah bu kandilde dualarımızı kabul eder de isteyen herkes hamile olur :)

Merhaba bayanlar, bugün çektirdim İstanbul'da Medilife'da, anestezili tercih ettim, normalde ağrıya dayanıklıyımdır ama neyle karşılaşacağımı bilmediğim için riske atmadım, kendimi çok fazla kasabilirim ve sonuç doğru çıkmayabilir diye düşündüm. 10 dk sürdü uyandığımda hafif ağrım vardı adet sancısı gibi ağrı kesici kullanmadım. Sonuca gelince tüplerin ikisinde de şekil bozukluğu var, olur da diyemem olmaz da diyemem dedi, ama ilginç olan benim daha önce bir gebeliğim var, 10 haftalıkken kalbinin durması nedeniyle kürtaj olduğum. Şu an kafam son derece karışık, beklemediğim bir sonuç oldu sadece kafamı rahatlatmak için bi de onu çektireyim diye gittim...İlk etapta aşılama önerdi şimdi aşılama için regl olmayı bekleyeceğim.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…