- 18 Ekim 2012
- 302
- 163
- 103
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.741
öyle inşallah gerek kalmaz. korkma hiç ben de korkarak gitmiştim ama kasma rahat ol inan korkulduğu kadar yok adet ağrısı gibi en fazla. o da anlık bişy zaten.250 liraya çekti. muayene de etti onun da ücreti 60 liraydı sanırım. medline da 2 kadın doğumcu varmış biri bayan. ama o çekmiyormuş. fuat bey çekiyormuş sadece.inşallah bu ay hamile kalırım da gerek kalmaz ama bu ay da kalamazsam bana film yolları görünüyor. herkes te gözümü korkuttu iyice korktum fiyatı nasıldı ne kadara çektirdin filmi canım doktor muayenesi film ücreti falan?
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.ins...bende bu ay ins cektircem ama.biraz stresliyim...Sisli echomarda 400tl ye oldum.kanallar acik cikti.kanamam agrim hic olmadi.3hafta sonra hamile oldugumu ogrendim.suan 5.haftam ama dusuk tehlikem var.rahim filminiihmal etmeyin.13ayin sonunda rahim filmiyle hamile kaldim.
Geçmiş olsun bende cektircemde anestezi düşünüyorum Nerede çektirdiniz birde fiyati nedir acabaBen dün çektirdim filmi anesteziyle, kanamam dün oldu, ağrım da oldu ama parolla geçti. İlaç olarak lipiodol kullandılar. Tam 24 saat sonra yani az sonra film çekimini tekrarlayacaklarmış. İlaç hala etkisini gösterirken tekrar çekilecekmiş. Böyle yapılan hiç oldu mu? Bi de antibiyotik başladım ve 15 gün ilişki yok dediler. Bu ay gitti anlayacağınız... Bu durum kullanılan ilaçtan mı ki?
Geçmiş olsun bende cektircemde anestezi düşünüyorum Nerede çektirdiniz birde fiyati nedir acaba
Anladım Teşekkürler ben ist yım burda araştırıyorum ve anestezi istiyorumBen ankaradayım, medicanada çektirdim. Aslında işlem 560,anestezi 240 lira ama benim özel sağlık sigortam karşılıyor.
Bu arada benimde cikolata kisti var suan banada bazı Dr lar laparoskopi önerdi bazisida olma dedi bende şimdi rahim filmi cektircem sizin ameliyattan sonra hamilelik olmadimiBen ankaradayım, medicanada çektirdim. Aslında işlem 560,anestezi 240 lira ama benim özel sağlık sigortam karşılıyor.
valla ben ertesi gün ilişkiye girdim bişey de olmadı :) eşim şehir dısındaydı o yuzden durmadı napayım :) çekildikten 1 saat sonra da yola cıktım annemle 200 km ben kullandm arabayı sadece o aleti soktugu için hafifi acı vardı o kadar korkmayın kızlarrslm kızlar, ben de haftaya olcam, anestezi ile. Daha önce 2 kere ameliyat olan biri olarak çok korkmuyorum aslında.
Asıl sorum şu, sonrasında 15 gün ilişkiye girmeyin dedi bizim dr? size de böyle dediler mi? Bİ de ertesi gün işe gidip sunum yapabilirim di mi?
Bu arada benimde cikolata kisti var suan banada bazı Dr lar laparoskopi önerdi bazisida olma dedi bende şimdi rahim filmi cektircem sizin ameliyattan sonra hamilelik olmadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?