- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #3.401
çok pahalıya 400 tl diyorlar.Off ya aradim randevu kismi kapanmis alti ya kadar calisiyolarmis.. insallah yer vardir cunku sadece cuma gidebilirim calisiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok pahalıya 400 tl diyorlar.Off ya aradim randevu kismi kapanmis alti ya kadar calisiyolarmis.. insallah yer vardir cunku sadece cuma gidebilirim calisiyorum..
çok pahalıya 400 tl diyorlar.
arkadaşlar ben kasımda çektirdim..ilk gittiğimde çok korkmuştum,korkudan ağlamaya başladım rötgen çekileceği zaman..ama boşuna korkmuşum sadece adet sancısı çekiyorsunuz o kadar!korkmanıza gerek yok ben fındıkzade radyomar da çektirdim doktorları çok çok iyi biraz fiyatı tuzlu ama ağrısız rötgen için iyi
Kızlar ben de hsg çektirdim. Kişiden kişiye değiştiğini unutmayın derim. Çok kolay diyen de var, çok zorlandım diyende. Ben çektirdiğimde çok tedirgin ve farklı konulara çok sinirli olarak girdim. Çok canım yandı. Ve sonuç iki tüpde tıkalı çıktı. Bir hafta sonra tanısal laparoskopi dedikleri operasyona girdim. Bu sefer de tüpler ile ilgili sıkıntı yok olarak çıktı. Meğer açıkmış ama ben üstüne birde anestezi alıp deldirdim göbeği. Onun için eğer benim gibi ya ağrırsa diye korkarak girerseniz ve acı eşiğinizde düşükse ağrı hissetme yüzdeniz artırıyor maalesef, imkanınız var ise anestezili yaptırın. Ben daha en başında o rahimi görmek için açmaya kullandıkları aparatı taktırırken çok zorlandım. Sıvı veriyorum dediğinde bitmiştir inşallah bu ağrı diye dua ediyordum. Suyu verdiklerinde o yanma hissi çok kötüydü. Ama masadan kalktığın an itibariyle hiç bir şey hissetmiyorsun. Bu da dip not olsun. Hepimize geçmiş olsun.
tşk ederim canım..bayan doktor var..randevuyu alırken söylemeyi unutmayın ben kasımda çektirdim..canım geçmiş olsun ne zaman çektirdin bayan dr varmıydı bilgin varmı?
Aslinda bana carsambaya randevu vereceklerdide ben sizi tekrar ariycam dedim.devlete gitmeyi planliyorum.kafam cok karisik.radyomardaki doktor bey echomar a gecmis bu arada.Radyomar da bana 400 tl demisti. Sen echomar dan randevu alabildin mi canim
arkadaşlar ben cumartesi çektirdim filimi gayette memnun kaldım perşembe gittim cumartesine randevu aldım medilife beylikdüzü hastenesi filiz hnm çekti 250 tl ödeme yaptım. bilginize:)
cnm rahım fılmı ıcın erken deıl bence ben tedavıye baslayın ca 2. ay cektırmıstım anestezısız cok fecıydı anestezıyle belkı acı duymazsın cektırkı ona gore ne oldunu bılıp ona gore bı yol ızlensınkızlar merhaba. bende ocak ayının 2.haftası rahim filmi çektircem. özel bir hastanede 500 tl dediler. anestezili olcam. ya ben 11 aydır anne olamıyorum 1 sene diyelim yani. rahim filmi için erkenmi sizce??? birde rahim filmi anestezili olunrsa ağrı hissediliyormu??? yardım edin lütfen
cnm rahım fılmı ıcın erken deıl bence ben tedavıye baslayın ca 2. ay cektırmıstım anestezısız cok fecıydı anestezıyle belkı acı duymazsın cektırkı ona gore ne oldunu bılıp ona gore bı yol ızlensın
bende aynı durumdaydın cnm 8 aylık avlıydık rahım fılmınden sorada asılama oldu ılk asılamada hamıle kadım ben sımdı 4 aylık kızım ınsallh senn de olur cnm1 yıllık evliyim ve biz ilk günden berii korunmadık hiç. ve bebeğimiz olsun istiyoruz. doktorum 2 yıldan önce rahim filmi cekmiyoruz normalde dedi. ama benim bebek isteğim bir hayli fazla olunca çekelim dedi. rahim filminden sonra 2 yada 3 ay ilişki denersiniz olmazsa aşılama yaparız dedi. o yuzden erkenmi diye sormusştum..
bende aynı durumdaydın cnm 8 aylık avlıydık rahım fılmınden sorada asılama oldu ılk asılamada hamıle kadım ben sımdı 4 aylık kızım ınsallh senn de olur cnm
yok cnm asılama hıc zor bısey degıl acı duymadım hıc ben ozel bı muaynehanede yaptırdım 500 lıra vermıstım ınsallah olur cnm benm sennkıdecanım bu yazdıkların beni okadar mutlu ettiki.. acaba rahim filmi olmasammı erkenmi deyip duruyordum. ıyı geldi bu bana. bende bir an evvel olucam ve inşallah rabbimde hakkımda hayırlıysa geç olmadan nasip eder. aşılama nasıl oluyor peki zor bir işlemmi canım??? fiyat olarak nekadara yaptırdınız??
yok cnm asılama hıc zor bısey degıl acı duymadım hıc ben ozel bı muaynehanede yaptırdım 500 lıra vermıstım ınsallah olur cnm benm sennkıde
dogdu cnm kızımm haberleselımahh derinsu inan varya okadar rahatlattınki beni canım cok saol. seninle haberleşelim. bu arada senin kızın 4 aylık ya hani dogdumu yoksa hamilemisin??
dogdu cnm kızımm haberleselım
rahım fılmın den sonra ıgne verdı doktor 1 ay onu kullandım hergun gobekten yapılan bı ıgne rahım fılmınden sonra gun asırı ılıskı ıgneyı kullanırken verdı doktor ama olmadı ıgneler bıtınce asılama yapıldı olduallah bağışlasın canım. sana son bişiy daha sorcam derinsu. rahimfilminden nekadar sonra ilişki yaşadınız. birde rahim filminden hemen sonramı aşılama oldu. normal yoldan tutmadımı canım. ???
Kızlar ben de hsg çektirdim. Kişiden kişiye değiştiğini unutmayın derim. Çok kolay diyen de var, çok zorlandım diyende. Ben çektirdiğimde çok tedirgin ve farklı konulara çok sinirli olarak girdim. Çok canım yandı. Ve sonuç iki tüpde tıkalı çıktı. Bir hafta sonra tanısal laparoskopi dedikleri operasyona girdim. Bu sefer de tüpler ile ilgili sıkıntı yok olarak çıktı. Meğer açıkmış ama ben üstüne birde anestezi alıp deldirdim göbeği. Onun için eğer benim gibi ya ağrırsa diye korkarak girerseniz ve acı eşiğinizde düşükse ağrı hissetme yüzdeniz artırıyor maalesef, imkanınız var ise anestezili yaptırın. Ben daha en başında o rahimi görmek için açmaya kullandıkları aparatı taktırırken çok zorlandım. Sıvı veriyorum dediğinde bitmiştir inşallah bu ağrı diye dua ediyordum. Suyu verdiklerinde o yanma hissi çok kötüydü. Ama masadan kalktığın an itibariyle hiç bir şey hissetmiyorsun. Bu da dip not olsun. Hepimize geçmiş olsun.