• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

kızlar fındıkzade radyomarda çekilmiyormuş artık doğru mu cihaz bakırköye taşınmış?
bu aralar arayan oldu mu hiç radyomarı

Merhaba arkadaşlar ben HSG filmini devlette çektirmek istiyorum Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesine ve birkaç hastaneye yönlendirdi doktor... bu hastanede çektireniniz var mı? yoksa özel mi önerirsiniz o_O

Merhaba kızlar
çok şükür bende yeni hsg tecrübesine sahip olanlardanım. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Ankarada bi hastaneye korka korka gittiğim hsg için masadan ağlayarak kalktığımi o yasadiklarimi bi ben bi allah bilir. Heycandan fazla titrediğim için doktorlardan azar yemistim ,bende yaptirmadan kalkıp gittim.birdahada o hastaneye ayak atmadim.simdi bi özel doktorda hsg oldum. evet acı oluyor fakat 3 dakika. O anda sadece dua ettim ve atlattim birdaha isteseler yine olurum çünkü gerçekten abartilanlar kadar değil. Anestezili olmak icin özel doktora gittim fakat doktorumun tatli dili beni anestesiz hsg yapmaya yetti.Bence doktora da bağlı özellikle yeni evliler ,daha henüz o ultrason masasina bile aliskin olmayanlar için bu korku çok normal. Çok tatlı bi doktorum var şükürler olsun rabbime. Bence anne adayları endiselenmeyin ve korkmayın adet sancısı bile bazen 1 saatte geçmek bilmiyor. Bu ise sadece en fazla 3-4 dakika . Insallah bebiş isteyen herkeze rabbim nasip eder. Anlattiklarimin insallah fayasi olur sizlere.
buna gerçekten çok çok sevinirim:KK36:
canım merhaba
geçmiş olsun öncelikle bende 8 aralıkta hsg çektirdim narkozlu ve özelde yaptırdım iyi ki uyutuldum tüplerim den biri tıkalı oldugu için doktorum üç kere basınçlı sıvı vermiş eğer uaynık olsaydım 3-4 dakikalık acıyı 3 sefer daha yaşayacaktım. zaten sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. birde bu yüzden kasmayalım kendimizi ...

canım merhaba
geçmiş olsun öncelikle bende 8 aralıkta hsg çektirdim narkozlu ve özelde yaptırdım iyi ki uyutuldum tüplerim den biri tıkalı oldugu için doktorum üç kere basınçlı sıvı vermiş eğer uaynık olsaydım 3-4 dakikalık acıyı 3 sefer daha yaşayacaktım. zaten sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. birde bu yüzden kasmayalım kendimizi ...
aslında bende bu yuzden korkuyorum.genelde 2-3 dklık bir acı seklinde yorumlanıyor ama ya tüpleri kapalı olanlar..onlar içinde aynı mı ? hiç zannetmiyorum.dediğin gibi dr basıncı artırmak zorunda kalırsa cok fazla acı olur diye dusunuyorum.birde o an heyecandan kasarsak kendimizi yine tıkalı olarak cıkabiliyormus..

bende mi bi anormallik var bilemedim valla bugün çektirdim ama bişi hissetmedim desem yeridir. yoksa dr çekmedimi acaba:) ama acı eşiğin yüksek maşallah hiç sesini çıkarmadın dedi. ama gerçekten anezteziye gerek duyulacak bişi değil bence.

Merhaba arkadaşlar bende 15 ekimde hsg çektirdim bi sorun çıkmadı şükür doktor 3 ay içerisinde normal yolla gebelik bekliyoruz olmazsa tedavi dedi bu ay ovulasyon testi de kullandım beklemedeyim inşallah bu ay olur

Kızlar ben de hsg çektirdim. Kişiden kişiye değiştiğini unutmayın derim. Çok kolay diyen de var, çok zorlandım diyende. Ben çektirdiğimde çok tedirgin ve farklı konulara çok sinirli olarak girdim. Çok canım yandı. Ve sonuç iki tüpde tıkalı çıktı. Bir hafta sonra tanısal laparoskopi dedikleri operasyona girdim. Bu sefer de tüpler ile ilgili sıkıntı yok olarak çıktı. Meğer açıkmış ama ben üstüne birde anestezi alıp deldirdim göbeği. Onun için eğer benim gibi ya ağrırsa diye korkarak girerseniz ve acı eşiğinizde düşükse ağrı hissetme yüzdeniz artırıyor maalesef, imkanınız var ise anestezili yaptırın. Ben daha en başında o rahimi görmek için açmaya kullandıkları aparatı taktırırken çok zorlandım. Sıvı veriyorum dediğinde bitmiştir inşallah bu ağrı diye dua ediyordum. Suyu verdiklerinde o yanma hissi çok kötüydü. Ama masadan kalktığın an itibariyle hiç bir şey hissetmiyorsun. Bu da dip not olsun. Hepimize geçmiş olsun.

kızlar fındıkzade radyomarda çekilmiyormuş artık doğru mu cihaz bakırköye taşınmış?
bu aralar arayan oldu mu hiç radyomarı

canım ben bu hafta çektirmeye gidicem fındıkzadeye.. ama hiç sormadım sadece hsg dedim randevu aldım.. sen ne yaptın taşınmış mı gerçekten ben 15 aralık da aramıştım

canım ben bu hafta çektirmeye gidicem fındıkzadeye.. ama hiç sormadım sadece hsg dedim randevu aldım.. sen ne yaptın taşınmış mı gerçekten ben 15 aralık da aramıştım
canım ben gitmedim henuz.benden sonra bi kişi daha yazmıstı tasınmıs diye..belkide geri getirdiler cihazı bilmiyorum.
film cektirince mutlaka yorum yap canım bizde aydınlanmıs oluruz.hem cihazla ilgili hemde ağrı olup olmadıgıyla ilgili..gecmis olsun

arkadaşlar ben kasımda çektirdim..ilk gittiğimde çok korkmuştum,korkudan ağlamaya başladım rötgen çekileceği zaman..ama boşuna korkmuşum sadece adet sancısı çekiyorsunuz o kadar!korkmanıza gerek yok ben fındıkzade radyomar da çektirdim doktorları çok çok iyi biraz fiyatı tuzlu ama ağrısız rötgen için iyi

kızlar ben daha önce filmimi radyomarda cektırdım tekrar cektırmek ıcın aradığımda banada bakırkoy dedıler daha once cektırdıgımde bakırkoydekı teknık aynı diil demişlerdi. ınternetten araştırdım ağrısız hsg yazınca direk karsıma cıktı. Fındıkzadede ki dr ve ekibi Şişli Echomar'a geçmiş aynı teknik ve daha gelişmiş bi makine olduğunu soyledıler.

kızlar ben daha önce filmimi radyomarda cektırdım tekrar cektırmek ıcın aradığımda banada bakırkoy dedıler daha once cektırdıgımde bakırkoydekı teknık aynı diil demişlerdi. ınternetten araştırdım ağrısız hsg yazınca direk karsıma cıktı. Fındıkzadede ki dr ve ekibi Şişli Echomar'a geçmiş aynı teknik ve daha gelişmiş bi makine olduğunu soyledıler.

Ayy sinir oldum kizlar ya 15 aralikda aramistim 26 aralik icin randevu aldim hic soylemiyolar sonradan tasindiklarini bi de ben sehir disindan gidicem yani.. cevat bey de gitmis ordan.. simdi ben nerden randevu alsam kizlar ya yardim edin sisli echomar dan mi? Offff hemen ramdevuda vermezler simdi 1 ayim daha bosuna gitti

Ayy sinir oldum kizlar ya 15 aralikda aramistim 26 aralik icin randevu aldim hic soylemiyolar sonradan tasindiklarini bi de ben sehir disindan gidicem yani.. cevat bey de gitmis ordan.. simdi ben nerden randevu alsam kizlar ya yardim edin sisli echomar dan mi? Offff hemen ramdevuda vermezler simdi 1 ayim daha bosuna gitti
evet canım ordan al ben bugün arayıp randevumu aldım bizzat cevat beyle görüştüm kendisi
evet canim ordan al ben bugun aradim kendisiyle bizzat görüştüm cok yardimci oldu randevumu aldim

evet canım ordan al ben bugün arayıp randevumu aldım bizzat cevat beyle görüştüm kendisi

evet canim ordan al ben bugun aradim kendisiyle bizzat görüştüm cok yardimci oldu randevumu aldim

Off ya aradim randevu kismi kapanmis alti ya kadar calisiyolarmis.. insallah yer vardir cunku sadece cuma gidebilirim calisiyorum..

Back