- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.381
Cektirdiniz mi bilmiyorum ama onemli olan çekim değil sonuc o sure çok kisa geliyor merak etmeyin insaallah hayirli sonuçlar alirsiniz..Gecmis olsun.benimde cektirmem gerek.cok endiseliyim
Sagolasin bbir aykadar sonra cektircem bakalim.Cektirdiniz mi bilmiyorum ama onemli olan çekim değil sonuc o sure çok kisa geliyor merak etmeyin insaallah hayirli sonuçlar alirsiniz..
Ben 28 kasımda çektirdm findikzade dekızlar fındıkzade radyomarda çekilmiyormuş artık doğru mu cihaz bakırköye taşınmış?
bu aralar arayan oldu mu hiç radyomarı
canım merhabaMerhaba kızlar
çok şükür bende yeni hsg tecrübesine sahip olanlardanım. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Ankarada bi hastaneye korka korka gittiğim hsg için masadan ağlayarak kalktığımi o yasadiklarimi bi ben bi allah bilir. Heycandan fazla titrediğim için doktorlardan azar yemistim ,bende yaptirmadan kalkıp gittim.birdahada o hastaneye ayak atmadim.simdi bi özel doktorda hsg oldum. evet acı oluyor fakat 3 dakika. O anda sadece dua ettim ve atlattim birdaha isteseler yine olurum çünkü gerçekten abartilanlar kadar değil. Anestezili olmak icin özel doktora gittim fakat doktorumun tatli dili beni anestesiz hsg yapmaya yetti.Bence doktora da bağlı özellikle yeni evliler ,daha henüz o ultrason masasina bile aliskin olmayanlar için bu korku çok normal. Çok tatlı bi doktorum var şükürler olsun rabbime. Bence anne adayları endiselenmeyin ve korkmayın adet sancısı bile bazen 1 saatte geçmek bilmiyor. Bu ise sadece en fazla 3-4 dakika . Insallah bebiş isteyen herkeze rabbim nasip eder. Anlattiklarimin insallah fayasi olur sizlere.
buna gerçekten çok çok sevinirim
aslında bende bu yuzden korkuyorum.genelde 2-3 dklık bir acı seklinde yorumlanıyor ama ya tüpleri kapalı olanlar..onlar içinde aynı mı ? hiç zannetmiyorum.dediğin gibi dr basıncı artırmak zorunda kalırsa cok fazla acı olur diye dusunuyorum.birde o an heyecandan kasarsak kendimizi yine tıkalı olarak cıkabiliyormus..canım merhaba
geçmiş olsun öncelikle bende 8 aralıkta hsg çektirdim narkozlu ve özelde yaptırdım iyi ki uyutuldum tüplerim den biri tıkalı oldugu için doktorum üç kere basınçlı sıvı vermiş eğer uaynık olsaydım 3-4 dakikalık acıyı 3 sefer daha yaşayacaktım. zaten sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. birde bu yüzden kasmayalım kendimizi ...
Ne yaptin cekktirdinmi arkadasim banada yardimci olMerhaba arkadaşlar ben HSG filmini devlette çektirmek istiyorum Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesine ve birkaç hastaneye yönlendirdi doktor... bu hastanede çektireniniz var mı? yoksa özel mi önerirsiniz
yarın gün almak için gideceğim ama ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum :)Ne yaptin cekktirdinmi arkadasim banada yardimci ol
kızlar fındıkzade radyomarda çekilmiyormuş artık doğru mu cihaz bakırköye taşınmış?
bu aralar arayan oldu mu hiç radyomarı
canım ben gitmedim henuz.benden sonra bi kişi daha yazmıstı tasınmıs diye..belkide geri getirdiler cihazı bilmiyorum.canım ben bu hafta çektirmeye gidicem fındıkzadeye.. ama hiç sormadım sadece hsg dedim randevu aldım.. sen ne yaptın taşınmış mı gerçekten ben 15 aralık da aramıştım
canım ben bu hafta çektirmeye gidicem fındıkzadeye.. ama hiç sormadım sadece hsg dedim randevu aldım.. sen ne yaptın taşınmış mı gerçekten ben 15 aralık da aramıştım
kızlar ben daha önce filmimi radyomarda cektırdım tekrar cektırmek ıcın aradığımda banada bakırkoy dedıler daha once cektırdıgımde bakırkoydekı teknık aynı diil demişlerdi. ınternetten araştırdım ağrısız hsg yazınca direk karsıma cıktı. Fındıkzadede ki dr ve ekibi Şişli Echomar'a geçmiş aynı teknik ve daha gelişmiş bi makine olduğunu soyledıler.
evet canım ordan al ben bugün arayıp randevumu aldım bizzat cevat beyle görüştüm kendisiAyy sinir oldum kizlar ya 15 aralikda aramistim 26 aralik icin randevu aldim hic soylemiyolar sonradan tasindiklarini bi de ben sehir disindan gidicem yani.. cevat bey de gitmis ordan.. simdi ben nerden randevu alsam kizlar ya yardim edin sisli echomar dan mi? Offff hemen ramdevuda vermezler simdi 1 ayim daha bosuna gitti
evet canim ordan al ben bugun aradim kendisiyle bizzat görüştüm cok yardimci oldu randevumu aldimAyy sinir oldum kizlar ya 15 aralikda aramistim 26 aralik icin randevu aldim hic soylemiyolar sonradan tasindiklarini bi de ben sehir disindan gidicem yani.. cevat bey de gitmis ordan.. simdi ben nerden randevu alsam kizlar ya yardim edin sisli echomar dan mi? Offff hemen ramdevuda vermezler simdi 1 ayim daha bosuna gitti
evet canım ordan al ben bugün arayıp randevumu aldım bizzat cevat beyle görüştüm kendisi
evet canim ordan al ben bugun aradim kendisiyle bizzat görüştüm cok yardimci oldu randevumu aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?