Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

rahim filminden 6 ay sonra hamile kaldım. ben aslında çok stresli bir işte çalışıyordum 2 yıl denedim ne eşimde ne bende hiçbir sorun olmamasına hamile kalamadım. işten ayrıldım 3 ay sonra hamileydim :) allah inşallah hayırlısıyla herkese nasip etsin, ne kadar zor biliyorum o süreçleri ama herkesin dediği gibi kafaya takmamak düşünmemek anahtarı. ben 2 yıl her adetimi, ovulasyon gunumu, beraber olduğumuz günü işaretleyrek takip ettim. son 3 ay olmuyor artık diye kabullendim ve takibi herşeyi bıraktım. şu an bebeğim tam olarak kaç aylık olduğu bile hesaplanamıyor, çünkü son adet tarihimi bilmiyorum / hatırlamıyorum o kadar bırakmışım , allah yardımcınız olsun.

allah sağlıkla kcağına almyı nasip etsin bende bu ay hgs çektirdim tüplerim açıkmş bi sornda yok ama 1yıldr korunmamamıza rağmen olmuyo rabbim bizede nasip eder inşallah

Arkadaslar, Nisantasinda Centermed diye bir görüntüleme merkezinde hsg cektirmeyi düsünüyorum. Daha önce yaptiran oldumu orada? Cihazlari digitalmi?

arkadaşlar ben adetimin 13.günü hsg çektireceğim ildışından gideceğim için biletm o güne denk geldi o gün de yumurtlama gününe yakın bi gün sizce bi sorun olurmu çekilene kadar ilişki olmayacak. çektirdikten ne kadar sonra ilişki olabilir?

Canim hgscektir

Msjlarim gitmiyo sanirim..s bende hsg cektirdim ve doktor 1 hafta iliskiye girme dedi zaten kanaman olur benim 6gun kanamam oldu.. simdiden gecmis olsun

bende geçen ay hgs çektirdim bütün acıları kadınlar yaşıyor erkekler biz gibi sıkıntı çekmiyor o işlem son derece ağrılıydı canlı canlı yapıldı hepsi birde vajinama ağrı kesici iğne vurdular ama bütün herşeyi hissettim ve o ilaç içime akıtılınca kasıklarım çok yandı sanki kezzap döküldü ben sedyede ağladım hıçkıra hıçkıra hemşireler teskin etti beni geçti canım bitti azcık sabret diye allah razı olsun hepsinden çünkü doktorum hiç bişekilde benle diyolok kurmadı canım acıyo bağrıyorum hiç bişey demiyo filan neyse sonunda işlem bitti kalktım sedyeden bana kağıt havlu verdiler bacağının arasına koy diye benden sıcak bişeyler aktı ben onu ilaç sandım ama kanmış 6gün adet gibi kanamam oldu o işlemden sonra ama geçti gitti en azından tüplerimin açık olduğunu biliyorum bu işlemi yaptırmam boşuna oldu diyenlerde var ama ben boşuna diyemem çünkü ben hgs çektirmeseydim tüplerim kapalı oyüzden olmuyor diye düşünücektim artık hiç bir engel kalmadı yani artık allahın vereceği zamanı bekliycez allah herşeye kadirdir ve ben gibi isteyen herkese evlat nasip etsin inşallahh

Geçmiş olsun canım. Tüplerinde hafif tıkanıklılar vardı heralde,çünkü çektiren arkadaşlar tıkalıysa acıyor diyorlar.

Geçmiş olsun canım. Tüplerinde hafif tıkanıklılar vardı heralde,çünkü çektiren arkadaşlar tıkalıysa acıyor diyorlar.
canım cd mi almak için gittiğimde özellikle sordum doktora tıkalıydı da mı açıldı yoksa açık mıydı diye hayır açıktı dedi doktor sence kapalı olma ihtimali olabilirmi ama gerçkten içim çok yandı

Doktor bilir tabii ama acıdıysa tıkalıymıs gibi geliyor bana
cd yi almaya gittiğimde doktor bir bayana daha hgs çekti o hiç bağarmadı tüpünün teki tıkalıymış ilaç içine işlemediği için diye düşünüyorum o ilaç içine aksaydı oda bağarırdı kesinn

Bugün radyotomda hsg cektirdim hic bir aci duymadim iki dış gebelik gecirmistim ayni tüpten cok şükür tüpler açık insallah tekrar ayni şeyleri yasamayiz artik hakkimizda hayirlisi hsg cektirmeyi dusunen varsa Radyotomu tavsiye ederim kizlar

merhaba bende radyotomda rahim filmi çektireceğim.dediğiniz gibi acısız mı çektiler ben çok korkuyorum.neler hissettiğini yazaesan sevinirim.

merhaba bende radyotomda rahim filmi çektireceğim.dediğiniz gibi acısız mı çektiler ben çok korkuyorum.neler hissettiğini yazaesan sevinirim.
merhaba oncelikle.
Bende temmuz ayinda hsg cektirdim.ve bende cok korkuyordum.bu yuzden anestezili cektirdim .islem sirasinda hic birsey hissetmemek en guzeli. Hem canli yaptirdiginda kendini kasarsan kapali tup varsa acilmayabiliyormus diye duymustum.ilac gitmiyo diye. İmkaniniz varsa anestezili yaptirin derim

Canım hiçbir ağrı sızı olmadı hic korkma gönül rahatlığıyla git çektir yarim saat bile surmuyor geçmiş olsun

Canım hiçbir ağrı sızı olmadı hic korkma gönül rahatlığıyla git çektir yarim saat bile surmuyor geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…