- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.201
nasılsın cnm napıyosun bn bayadır gırmıyorum nası gıdıyoeski9 canım napıyorsun
canım önce çok iyi bir kadın doğum doktoru bulman gerek.bulduğun vakit doktor seni bütün tetkiklerini yapman için yönlendiriyor.sonuç çıkıncada ne yapman gerektiğini söylüyor.hanımlar bnde cocuk ıstıyorum 1 sene oldu evlenelı cocuk olmadı ve pko oldugunu ogrendım devlete gıttıgımde 1 sene dolmadan tedaviye baslamıyolar ve hep baslarından savıyolar ozele gıdıyorum kılon var cocuk olmaz dıyıp postalıyolar yanı bn artık nbcamı sasırdım hangı doktora nereye gıdeyım blmıyorum cıldırcm ne bı ılac verıyolaar ne bısı yanı bn hamıle kalmk ıcın zayıflamayı bekleyememkı he bu arada zayıflamaya calısırım ama pko olunca da malum zayıflamak zor bnde artık tedavıye baslamak ıstıyorum rahım fılmı fln cektrmek ıstıyorum bu ısler nası oluyo bı yonlendırırsenız once nbmalıyım devlete mı gıdeyım ıstanbul avrupada oturuyorum rahım fılmını nası cektırıyoruz ozel hastaneye gıdıp dırek cektrmek ıstıyorummu dıcez yoksa doktorlarmı yonlendırıyo
işte bulabılsem bı nası bulcm onu bılmıyorumcanım önce çok iyi bir kadın doğum doktoru bulman gerek.bulduğun vakit doktor seni bütün tetkiklerini yapman için yönlendiriyor.sonuç çıkıncada ne yapman gerektiğini söylüyor.
Iyi ne olsun ben cok sukur iyi bir doktor buldum tedavi goruyorum gecen ay 4 yum oldu ama bebek olmadi bu ayda tedavi gordum 2 yumurtam oldu simdi sonuci bekliyoum insallah daha fazla beklemeyiznasılsın cnm napıyosun bn bayadır gırmıyorum nası gıdıyo
hanımlar bnde cocuk ıstıyorum 1 sene oldu evlenelı cocuk olmadı ve pko oldugunu ogrendım devlete gıttıgımde 1 sene dolmadan tedaviye baslamıyolar ve hep baslarından savıyolar ozele gıdıyorum kılon var cocuk olmaz dıyıp postalıyolar yanı bn artık nbcamı sasırdım hangı doktora nereye gıdeyım blmıyorum cıldırcm ne bı ılac verıyolaar ne bısı yanı bn hamıle kalmk ıcın zayıflamayı bekleyememkı he bu arada zayıflamaya calısırım ama pko olunca da malum zayıflamak zor bnde artık tedavıye baslamak ıstıyorum rahım fılmı fln cektrmek ıstıyorum bu ısler nası oluyo bı yonlendırırsenız once nbmalıyım devlete mı gıdeyım ıstanbul avrupada oturuyorum rahım fılmını nası cektırıyoruz ozel hastaneye gıdıp dırek cektrmek ıstıyorummu dıcez yoksa doktorlarmı yonlendırıyo
hanımlar bnde cocuk ıstıyorum 1 sene oldu evlenelı cocuk olmadı ve pko oldugunu ogrendım devlete gıttıgımde 1 sene dolmadan tedaviye baslamıyolar ve hep baslarından savıyolar ozele gıdıyorum kılon var cocuk olmaz dıyıp postalıyolar yanı bn artık nbcamı sasırdım hangı doktora nereye gıdeyım blmıyorum cıldırcm ne bı ılac verıyolaar ne bısı yanı bn hamıle kalmk ıcın zayıflamayı bekleyememkı he bu arada zayıflamaya calısırım ama pko olunca da malum zayıflamak zor bnde artık tedavıye baslamak ıstıyorum rahım fılmı fln cektrmek ıstıyorum bu ısler nası oluyo bı yonlendırırsenız once nbmalıyım devlete mı gıdeyım ıstanbul avrupada oturuyorum rahım fılmını nası cektırıyoruz ozel hastaneye gıdıp dırek cektrmek ıstıyorummu dıcez yoksa doktorlarmı yonlendırıyo
Canim oncelikle mrb bende 1.5 yildir ewliyim ve 6 aydr bebek istiyorz fakat bzede dediler 8ay dolmadan tedaviye baslamiyolar dye bzde gttk ve 8 ay oldu dedk bendede pko var ve kiloluyum iyi bi doktor buldm 2 ay oldu tedaviye baslayali ilk ay rahim filmi cekildi tahliller yapildi hc sorun ckmadi rahm flmnde korkulck bsey yok gecen ay ilac catlatma igbesi yapldi smdi bwkliyorm 15 kasimda hasta olucam umarm olmm oncelkle iyi bi doktor bul derimhanımlar bnde cocuk ıstıyorum 1 sene oldu evlenelı cocuk olmadı ve pko oldugunu ogrendım devlete gıttıgımde 1 sene dolmadan tedaviye baslamıyolar ve hep baslarından savıyolar ozele gıdıyorum kılon var cocuk olmaz dıyıp postalıyolar yanı bn artık nbcamı sasırdım hangı doktora nereye gıdeyım blmıyorum cıldırcm ne bı ılac verıyolaar ne bısı yanı bn hamıle kalmk ıcın zayıflamayı bekleyememkı he bu arada zayıflamaya calısırım ama pko olunca da malum zayıflamak zor bnde artık tedavıye baslamak ıstıyorum rahım fılmı fln cektrmek ıstıyorum bu ısler nası oluyo bı yonlendırırsenız once nbmalıyım devlete mı gıdeyım ıstanbul avrupada oturuyorum rahım fılmını nası cektırıyoruz ozel hastaneye gıdıp dırek cektrmek ıstıyorummu dıcez yoksa doktorlarmı yonlendırıyo
inş cnm ya nerde oturuyodun sen bıde neyın vrmısIyi ne olsun ben cok sukur iyi bir doktor buldum tedavi goruyorum gecen ay 4 yum oldu ama bebek olmadi bu ayda tedavi gordum 2 yumurtam oldu simdi sonuci bekliyoum insallah daha fazla beklemeyiz
Canm onc[/QUOTE]hamıle kalmk ıcın zayıflamayı bekleyememkı he bu arada zayıflamaya calısırım ama pko olunca da malum zayıflamak zor bnde artık tedavıye baslamak ıstıyorum rahım fılmı fln cektrmek ıstıyorum bu ısler nası oluyo bı yonlendırırsenız once nbmalıyım devlete mı gıdeyım ıstanbul avrupada oturuyorum rahım fılmını nası cektırıyoruz ozel hastaneye gıdıp dırek cektrmek ıstıyorummu dıcez yoksa doktorlarmı yonlendırıyo
pardon arkadasım sımdı gordum mesajını nerde oturuyosun acabaCanim oncelikle mrb bende 1.5 yildir ewliyim ve 6 aydr bebek istiyorz fakat bzede dediler 8ay dolmadan tedaviye baslamiyolar dye bzde gttk ve 8 ay oldu dedk bendede pko var ve kiloluyum iyi bi doktor buldm 2 ay oldu tedaviye baslayali ilk ay rahim filmi cekildi tahliller yapildi hc sorun ckmadi rahm flmnde korkulck bsey yok gecen ay ilac catlatma igbesi yapldi smdi bwkliyorm 15 kasimda hasta olucam umarm olmm oncelkle iyi bi doktor bul derim
Malatyadayim canim bende hormonal sorun yoktu ama yumurtam fazla buyumedigi icin kist olustu doktorlar sorun yok deyip yolluyordu bu doktorum 2 ay kistle ugrasti temizledi ekimde serephone yumurta gelistirici ilac verdi 4 yumurtam olustu ve kendiliginden catladi ama bebek olmadi bu ayda 3 yumurtam oldu adetin 12.gunu gittim sagda 2 yumurta vardi biri 20 mm digeri 21 mm beklemedeyim simdiinş cnm ya nerde oturuyodun sen bıde neyın vrmıs
inş olur cnm ya off ınsan cok stres ypıyo vallahıMalatyadayim canim bende hormonal sorun yoktu ama yumurtam fazla buyumedigi icin kist olustu doktorlar sorun yok deyip yolluyordu bu doktorum 2 ay kistle ugrasti temizledi ekimde serephone yumurta gelistirici ilac verdi 4 yumurtam olustu ve kendiliginden catladi ama bebek olmadi bu ayda 3 yumurtam oldu adetin 12.gunu gittim sagda 2 yumurta vardi biri 20 mm digeri 21 mm beklemedeyim simdi
Hayr canm sakin korkma hic anlamiyosn bile alttan muayene oldn mu blmiyorm ama hc anlamiyosn bttkten yarm saat snra adet sancisi gbi kasiklarn agriyo o kadar ama hc agrn olmuyo cekerkebarkadaşlar anestezi olmadan rahim filmi çektircem yarın randevu almaya gidicem.devlet hastanesi malum anestezi yapmıyor.çok acırmı okudukça korkmaya başladım ben
Canim ben kirklarelndeympardon arkadasım sımdı gordum mesajını nerde oturuyosun acaba
BUGÜN GİTTİM RANDEVUMU ALDIM BANA BİR REÇETE VERDİLER BİR ANTİBİYOTİK BİR AĞRI KESİCİ BİRDE O GÜN HASTANEDE KULLANILMASI İÇİN İĞNE GİBİ BİR ŞEY VERDİLE RONU HASTANEYE VERİCEKMİŞİM.SİZLEREDE BÖYLE BİR ŞEY YAPTILARMI?Hayr canm sakin korkma hic anlamiyosn bile alttan muayene oldn mu blmiyorm ama hc anlamiyosn bttkten yarm saat snra adet sancisi gbi kasiklarn agriyo o kadar ama hc agrn olmuyo cekerkeb
Banada agri kesici vermislersi canm ignenn ismi ne acaba ne igneaymis ama antibyotk vermemislerdi banaBUGÜN GİTTİM RANDEVUMU ALDIM BANA BİR REÇETE VERDİLER BİR ANTİBİYOTİK BİR AĞRI KESİCİ BİRDE O GÜN HASTANEDE KULLANILMASI İÇİN İĞNE GİBİ BİR ŞEY VERDİLE RONU HASTANEYE VERİCEKMİŞİM.SİZLEREDE BÖYLE BİR ŞEY YAPTILARMI?
isimleri bilmiyorum ama bana söyledikleri şunlar ağrı kesiciyi gelmeden 3 saat önce içicekmişim... antibiyotiğide bi hafta önceden içmeye başlıycakmışım.diğer ilaçta onlara vericekmişim o gün kullanıcaklarmış. film çekilirken ...Banada agri kesici vermislersi canm ignenn ismi ne acaba ne igneaymis ama antibyotk vermemislerdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?