• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

kızlar rahim filmi sonrası günümde adet oldum 4 gün sürer bugün 6. günüm ve hala devam ediyo rahim filminden sonra böyle bişey yaşayan varmı

ben 2007 yılında evlendim ilk gebeliğim boş gebelikti diye kürtaj oldum.2ay sonra oğluma hamile kaldım şimdi 7 yaşında.oğlumdan sonra bir dış gebelik ve 8 haftalık kürtajlarım oldu,doktorum rahim filmi çekelim sorunun ne olduğunu anlayanalım dedi çektirdim rahmimde perde çıktı ameliyat olmam gerektiğini söyledi.flimi çektirdikten sonraki ay adet günüm gecikince test yaptırdım gebe çıktım şimdi doğum için günleri sayıyorum.ameliyata gerek kalmadan 2. kez anne olacam.ALLAH isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın amin.

ben de 18 temmuzda radyotomda hsg çektirdim 1 ay boyunca stresten öldüm bittim hem acı çekmekten korktum hem de sonuç kötü çıkacak diye perişan ettim kendimi. Geçen cuma günü gittim normal jinekolojik muayeneden farklı hiçbirşey hissetmedim ki.Masaya yatana kadar sağolsun dr bey çok sakinleştirdi konuştu bol bol benimle.Yaptığı her işlemi anlattı ilacı verdiğimi hissediyor musun dediğinde hayır dedim meğer işlem bitmiş... Ekranda ben de gördüm Allaha şükür tüplerim açıktı.Hem ağrı çekmedim sonuç da iyi olunca uçarak geldim evime. 400 tl ödedim ancak devlette çektirip acı çekip helak olmaktan iyidir.Ben Kartalda oturuyorum burası Fındıkzade deydi.Bana öğleden sonra randevu verin anca gelirim çok uzaktayım dedim.Servisleri varmış.Yenisahradan aldılar benimle beraber 3 bayanı bir minübüsle.Valla 3 saatte anca gideceğim yolu 40 dkya gittik.Dönüşte de bıraktılar.Sadece çekildiği ilk gün 3-4 saat süren adet olur gibi sızlama sancı hissettim ama dayanılmaz değildi.Çekilirken cidden acı hissetmedim.Çekinmeyin maddi kısmını karşılayabilecekseniz kesinlikle gidin derim.

bende cekıldım gecen ay sız fılmden sonramı hamıle kaldınız acaba ??

bende cekıldım gecen ay sız fılmden sonramı hamıle kaldınız acaba ??
Evet canım 18 temmuzda çektirdim 13 ağustosta Allaha şükür hamile kaldığımı öğrendim ama tüplerim açıktı yapışıklık da yoktu kafam çok rahatladı öyle tatile çıktım doktorum tamamen strese bağlı olduğunu söyledi şu anda da sabırla kritik 3 ayı atlatmayı bekliyorum yani kafanızın rahatlaması için dahi tavsiye ederim

merhaba kızlar hormon testi yaptırdım ama sonuç biraz yüksek dr. sınırdasın dedı. FSH 10.2 ESTRADİOL: 143 PROGESTRON 0.20 cıktı.haftaya rahim filmi çektircem. ama cok üzüldüm. 10 ve üstünde sans cok düşüyomuş bundan sonrası için nolcak bilmiyorum.

Dün başkent hastanesinde çektirdim rahim filmini. Doktorum ağrı eşiğim düşük olduğundan anestesizili önermişti. Anesteziden de korkuyordum ama simdi iyi ki oyle yaptirmisim diyorum. Gozumu actigimda beni dinlenme odasına götürüyorlardı. Bense hala uyumadığımı işlemin olmadığını düşündüm. Özellikle tedavi surecleri uzayacak olanlar anestezili cekilmeli bence cunku bir kez korku gelistirilse butun islemlerde kendimizi kasarız. Sonucu pazartesi alacagiz umarim bir sorun yoktur tuplerimde. Anesteziden kesinlikle korkmayın.

Rahim filmi cekindim.Doktor ilk 6 ayda hamile kalma sansin yuksek dedi 3 kere adet gordum dahada gormedim.gecen sene agustosta cektirmistim.bu sene agustosta dogum yaptim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Mayıs ayında rahım fılmı cekılmeyı dusunuyorum
1. tüp bebegım var 4.5 yasında
1 tane kurtajım var sonradan
1 tandede 4 aylık gec dusukmu kurtajmı dogummu desem bılmem vakum yontemıyle aldılar bebegı.
sorun plensata priva rahımde yanlıs uyere tutunuyor ama neden?
bunun sebebını bulmaya calısmalarını ıstıorum hazıranda gebe kalmayı planlıyorum

ben de geçen ay çektirdim çift başlıklı yani uterus bikornus dedi..gebeliğe engel değil ama düşük olabilir dedi ancak ben daha hiç hamile kalamadım üzgünüm yaaa rahmi bu şekilde olup hamile kalan var mı? acaba septum mu var hsg de görülmeyebilirmiş

arkadaşlar bende rahim filmi çektiricem gittim doktora bana adetin 1. günü gel kayıt olucaksın dediler sonrasında 8. günü yapıcaz dediler.ama benim adetim bitmemiş oluyor .yani adetliykenmi yapıcaklar

Bende cekıldım bu 3. ayım ama sanırım yıne hamıs deqılım 20 ekımdde adet gunum bakalım doktorum 3 ay ıcınde cok yuksek hamıle kalman dedı ama yok :(

Slm kizlar bende buay cekilecem pazartesi doktora gidecegim cok korkuyorum ben anestezili istedim ama olmuyomus doktor kabul etmiyomus off

Bende cekıldım bu 3. ayım ama sanırım yıne hamıs deqılım 20 ekımdde adet gunum bakalım doktorum 3 ay ıcınde cok yuksek hamıle kalman dedı ama yok :KK43:
tüm doktorlar stres yapmayın diyor canım düşünmemeye çalış stresten uzak dur rabbim hepimize versin inşallah

fındıkzade Radyotom da çektirdim hiç acımıyor, normal muayeneden hiç farkı yok. en en küçük boy spektrum takıyorlar sonrada içeri sıvı veriyorlar hiç hissetmiyorsunuz bile:)

Back