• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakon doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter:-)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Arkadaşım bende cektirmek istiyorum sen ne kadar ücret ödedin film için?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar rahim filmi cektiricm istnbulda avrupa yakasinda bilen yaptiran varmi tedirginim nasil bisey acaba

ben de 18 temmuzda radyotomda hsg çektirdim 1 ay boyunca stresten öldüm bittim hem acı çekmekten korktum hem de sonuç kötü çıkacak diye perişan ettim kendimi. Geçen cuma günü gittim normal jinekolojik muayeneden farklı hiçbirşey hissetmedim ki.Masaya yatana kadar sağolsun dr bey çok sakinleştirdi konuştu bol bol benimle.Yaptığı her işlemi anlattı ilacı verdiğimi hissediyor musun dediğinde hayır dedim meğer işlem bitmiş... Ekranda ben de gördüm Allaha şükür tüplerim açıktı.Hem ağrı çekmedim sonuç da iyi olunca uçarak geldim evime. 400 tl ödedim ancak devlette çektirip acı çekip helak olmaktan iyidir.Ben Kartalda oturuyorum burası Fındıkzade deydi.Bana öğleden sonra randevu verin anca gelirim çok uzaktayım dedim.Servisleri varmış.Yenisahradan aldılar benimle beraber 3 bayanı bir minübüsle.Valla 3 saatte anca gideceğim yolu 40 dkya gittik.Dönüşte de bıraktılar.Sadece çekildiği ilk gün 3-4 saat süren adet olur gibi sızlama sancı hissettim ama dayanılmaz değildi.Çekilirken cidden acı hissetmedim.Çekinmeyin maddi kısmını karşılayabilecekseniz kesinlikle gidin derim.

bende fatihde cekrıtdım ınaılmaz korkmustum hatta masaya yatatıgımda aglıyordum hemsıreler her yazılana ınanma oyle acı cekmeyeksın dedıler cok rahattlatılar ve 3 dk bıttı ılacı ılk verırken regl sancısı gıbı bır sey hıssedıyorsunuz ıkı dk sonra bısey kalmıyor bana petde verdıler kanama olabılır dıye hıc bırsey olmadı işlrm sonrasında sonucumu alıp dr gıttım ve araba kullandım 400 tl verdım bende

dün çektirdim bende rahim filmimi tüplerim açıkmış çok şükür bi sorun yok. çok kısa süren bi ağrı oluyo 1 dk bile değil benim gibi her ay ağrılı adet olanlar bu ağrılara alışıktıkrlar ama ağrı bi anda çoğaldığı için bağırdım biraz. ağrıdan sonra kendimi tutamadım hep ağladım ama kimse korkmasın ağrı ağlatcak bi ağrı değil benimki ayların içimdeki birikiminin patlaması oldu millet kolaylalıkla hamile kalırken bunları yaşamak zorunda olduğum için ağladım ağrı bahanesi oldu işte :14:

Son düzenleme:
dün çektirdim bende rahim filmimi tüplerim açıkmış çok şükür bi sorun yok. çok kısa süren bi ağrı oluyo 1 dk bile değil benim gibi her ay ağrılı adet olanlar bu ağrılara alışıktıkrlar ama ağrı bi anda çoğaldığı için bağırdım biraz. ağrıdan sonra kendimi tutamadım hep ağladım ama kimse korkmasın ağrı ağlatcak bi ağrı değil benimki ayların içimdeki birikiminin patlaması oldu millet kolaylalıkla hamile kalırken bunları yaşamak zorunda olduğum için ağladım ağrı bahanesi oldu işte :14:

gecmıs olsun arkadasım..önümüzdeki ayda ben cektırıcem kısmetse..inş bu ay hamıle kalırımda gerek kalmaz bu işlemlere diyorum ama kısmet işte..allah sanada tez zamanda nasıp etsın yavrunu.nerde cektırdın sen ?

gecmıs olsun arkadasım..önümüzdeki ayda ben cektırıcem kısmetse..inş bu ay hamıle kalırımda gerek kalmaz bu işlemlere diyorum ama kısmet işte..allah sanada tez zamanda nasıp etsın yavrunu.nerde cektırdın sen ?

amin inşallah Rabbim isteyen hiç kimseyi bekletmesin. Özelde hastanede çektirdim

Mrhb arkadaşlar 2 düşükten sonra şu an 3 aylık hamileyim hamile kalmadan 1 ay önce cektirmistim mersinde özel bir hastane de bir kaç kişi den duymuştum çok zor olduğunu bende uyutularak cektirmistim benden önceki bayanda tıkanıklık vardı galiba kanallarda hastaneyi resmen yıktı çığlık ları hala kulağımda kötü bir anı kalmasını istemiyorsanız anestezili cektirin rahim filmini

Anesteziye gerek yok korkutmayın milleti ya. 2 dakkalık bir işlem bende çektirdim çıkışta arabamı kullanarak evime gittim. abartmayın.

bende dün çektirdim anestezili çektirdim ama acı sancı yaşamadım kanama da 1 2 damla o kadar. bu ay da korunma dedı doktorum ıns hamıle kalırım. ama benm şöyle bi sorunum var. tüplerim tıkalıymış. sağ tüpüm işlem sırasında açılmış:(

Kizlar 2013 kasimda anestezisiz hsg cekindim.aralikta gebe kaldim.dr um tuplerin acik ama ilac sayesinde basincla birlikte genisler bu da gebeligi kolayastirir demisti oyle de oldu cok sukur.ins sizlerde en kisa zamanda bu duyguyu tadarsiniz.

Kizlar 2013 kasimda anestezisiz hsg cekindim.aralikta gebe kaldim.dr um tuplerin acik ama ilac sayesinde basincla birlikte genisler bu da gebeligi kolayastirir demisti oyle de oldu cok sukur.ins sizlerde en kisa zamanda bu duyguyu tadarsiniz.
eşinde bi sorun varmıydı

Iyi geceler. Hsg cektirmem lazım findikzade romatom ve pediamed Şişli ikisinde de digital röntgen var şu agrisiz dediklerinden romatom u cok duydum ama pediamed icin bilgisi olan varsa lütfen yardimci olabilir mi cok kararsız kaldım

Iyi geceler. Hsg cektirmem lazım findikzade romatom ve pediamed Şişli ikisinde de digital röntgen var şu agrisiz dediklerinden romatom u cok duydum ama pediamed icin bilgisi olan varsa lütfen yardimci olabilir mi cok kararsız kaldım

Benim cok acil yardima ihtiyacim var randevu almam lazım lutfennn yardimmmmm pediamed i duyan Şişli deki subesine giden yok mu

Benim cok acil yardima ihtiyacim var randevu almam lazım lutfennn yardimmmmm pediamed i duyan Şişli deki subesine giden yok mu

orasıyla ilgili hiç bişey duymadım.
ben daha yeni çekildim radyomarda.
aylardır araştırdım kendimi büyük acılara hazırlayarak gittim.
ama çok basit bi işlemmiş.acı desen sıfırdı.sadece ilacı gönderirken hissettim.oda çok ama çok hafif bi yanmaydı.
saniyelik sürdü yanmam.kalktığımda hiç çekilmemiş gibiydim ağrım sızın kanamam olmadı.

orasıyla ilgili hiç bişey duymadım.
ben daha yeni çekildim radyomarda.
aylardır araştırdım kendimi büyük acılara hazırlayarak gittim.
ama çok basit bi işlemmiş.acı desen sıfırdı.sadece ilacı gönderirken hissettim.oda çok ama çok hafif bi yanmaydı.
saniyelik sürdü yanmam.kalktığımda hiç çekilmemiş gibiydim ağrım sızın kanamam olmadı.
arkadasım filmden sonra korunmanı soyledılermı sana yoksa tam tersımı? ılk aylar hamıle kalmak kolay oluyormus dıyorlar.ilaçlar dolayısıyla tupler genıslıyormus spermın gecısı kolay oluyormus.ne kadar oldu sen filmi cektireli? bende cektırıcem bu ay.ama ben özelde degıl zeynep kamil hastanesinde cektırıcem acaba orası nasıl yapıyor bu işlemi sen sanslısın acısız olmus benımde korkum var z.kamılde kullanılan aletler falan nasıl acaba bılgın varmı?

arkadasım filmden sonra korunmanı soyledılermı sana yoksa tam tersımı? ılk aylar hamıle kalmak kolay oluyormus dıyorlar.ilaçlar dolayısıyla tupler genıslıyormus spermın gecısı kolay oluyormus.ne kadar oldu sen filmi cektireli? bende cektırıcem bu ay.ama ben özelde degıl zeynep kamil hastanesinde cektırıcem acaba orası nasıl yapıyor bu işlemi sen sanslısın acısız olmus benımde korkum var z.kamılde kullanılan aletler falan nasıl acaba bılgın varmı?

canım bana doktorum korun demedi.dediğin gibi hamile kalmak ilk aylarda daha kolay oluyo.
zaten adetin 6. günüyle 10. günü arasında çekiliyo.yanlış hatırlamıyosam.bu zamanlarda hamile kalma olasılığı olmadığı için bebeğe bi zararı olmaz.ben 5 gün önce çekildim.
çekilen cihazla ilgili sadace radyomardaki aletler yeni diye biliyorum.
başka yerlerde çekilenler hep sıkıntılı yaptırmış.
ben özelde yaptırıcaktım doktorum tavsiye etmedi kendi hastanesini.
burda asistanlar çekiyo.ben seni radyomara yönlendiriyim dedi.
özelde 300 tl radyomarda 400.
biraz pahalı ama sorunsuz geçti çok şükür.
yani ilişkide sıkıntı yaşamayan alttan muaynede sıkıntı yaşamayan rahim filminde hiç bişey hissetmez.
bu arada radyomar anadolu yakasından servis kaldırıyo.gelirkende giderkende servise biniyosun.
başka sorun varsa seve seve cevaplarım :)

canım bana doktorum korun demedi.dediğin gibi hamile kalmak ilk aylarda daha kolay oluyo.
zaten adetin 6. günüyle 10. günü arasında çekiliyo.yanlış hatırlamıyosam.bu zamanlarda hamile kalma olasılığı olmadığı için bebeğe bi zararı olmaz.ben 5 gün önce çekildim.
çekilen cihazla ilgili sadace radyomardaki aletler yeni diye biliyorum.
başka yerlerde çekilenler hep sıkıntılı yaptırmış.
ben özelde yaptırıcaktım doktorum tavsiye etmedi kendi hastanesini.
burda asistanlar çekiyo.ben seni radyomara yönlendiriyim dedi.
özelde 300 tl radyomarda 400.
biraz pahalı ama sorunsuz geçti çok şükür.
yani ilişkide sıkıntı yaşamayan alttan muaynede sıkıntı yaşamayan rahim filminde hiç bişey hissetmez.
bu arada radyomar anadolu yakasından servis kaldırıyo.gelirkende giderkende servise biniyosun.
başka sorun varsa seve seve cevaplarım :)
servisler nerden kalkıyor pekı?

Back