- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.161
servisler nerden kalkıyor pekı?
ben yasamadim eve geldim cok kotu sancim vardi ama regl olmadimkızlar rahim filmi sonrası günümde adet oldum 4 gün sürer bugün 6. günüm ve hala devam ediyo rahim filminden sonra böyle bişey yaşayan varmı
ben de 18 temmuzda radyotomda hsg çektirdim 1 ay boyunca stresten öldüm bittim hem acı çekmekten korktum hem de sonuç kötü çıkacak diye perişan ettim kendimi. Geçen cuma günü gittim normal jinekolojik muayeneden farklı hiçbirşey hissetmedim ki.Masaya yatana kadar sağolsun dr bey çok sakinleştirdi konuştu bol bol benimle.Yaptığı her işlemi anlattı ilacı verdiğimi hissediyor musun dediğinde hayır dedim meğer işlem bitmiş... Ekranda ben de gördüm Allaha şükür tüplerim açıktı.Hem ağrı çekmedim sonuç da iyi olunca uçarak geldim evime. 400 tl ödedim ancak devlette çektirip acı çekip helak olmaktan iyidir.Ben Kartalda oturuyorum burası Fındıkzade deydi.Bana öğleden sonra randevu verin anca gelirim çok uzaktayım dedim.Servisleri varmış.Yenisahradan aldılar benimle beraber 3 bayanı bir minübüsle.Valla 3 saatte anca gideceğim yolu 40 dkya gittik.Dönüşte de bıraktılar.Sadece çekildiği ilk gün 3-4 saat süren adet olur gibi sızlama sancı hissettim ama dayanılmaz değildi.Çekilirken cidden acı hissetmedim.Çekinmeyin maddi kısmını karşılayabilecekseniz kesinlikle gidin derim.
Evet canım 18 temmuzda çektirdim 13 ağustosta Allaha şükür hamile kaldığımı öğrendim ama tüplerim açıktı yapışıklık da yoktu kafam çok rahatladı öyle tatile çıktım doktorum tamamen strese bağlı olduğunu söyledi şu anda da sabırla kritik 3 ayı atlatmayı bekliyorum yani kafanızın rahatlaması için dahi tavsiye ederimbende cekıldım gecen ay sız fılmden sonramı hamıle kaldınız acaba ??
bende 2 ekimde hsg çektirdim inşallah bende en kısa zamanda hamile kalırımRahim filmi cekindim.Doktor ilk 6 ayda hamile kalma sansin yuksek dedi 3 kere adet gordum dahada gormedim.gecen sene agustosta cektirmistim.bu sene agustosta dogum yaptim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
tüm doktorlar stres yapmayın diyor canım düşünmemeye çalış stresten uzak dur rabbim hepimize versin inşallahBende cekıldım bu 3. ayım ama sanırım yıne hamıs deqılım 20 ekımdde adet gunum bakalım doktorum 3 ay ıcınde cok yuksek hamıle kalman dedı ama yok
rahim filminden sonramı hamile kaldınfındıkzade Radyotom da çektirdim hiç acımıyor, normal muayeneden hiç farkı yok. en en küçük boy spektrum takıyorlar sonrada içeri sıvı veriyorlar hiç hissetmiyorsunuz bile:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?