- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.601
teşekkür ederim evet özel hastane ama dr anesteziye karşı boşuna uğraşma vermem dedi inşallah temiz çıkar sizin sonucunuz nasıldı.
Canım benim doktorum da karşı çıktı ama ben ısrar ettim bir de o stresi yaşayamam diye.. Allah'tan ikisi de açık çıktı canım... Allah kolaylık versin..
anladım canım inşallah benim sonuçlarda temiz çıkar.
sonuclarım cıkdıı bıseyım yokmus ama olası bı saglıksız bebegın dogumu engellenmöıs oldu dedı doktor tutunamadıgına gore saglıksız bır bbebekdı dedı.. hiç bişeyın yok yola devam dedıCanım benim ya okurken içimde nasıl bir heyecan oluştu bilemezsin aynı yaşadığım şeyler ama sonunu okuyuncaçok geçmiş olsun tatlım . Muhtemelen progestoron hormonu dicektir progesteron hormonu düşüklüğü sebebiyle düşükler gerçekleşebiliyormuş. Benim progestoron hormonum düşük olduğundan doktorum öyle demişti. Benim de ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullanışım ama aynı zamanda progestan da kullanıyorum olası gebeliği güçlendirsin ve gebelik varsa düşük olmasın diye .3 tane yumurtam vardı benim de 2si çatlamış demişti doktorum. Bugün doktorumu aradım cumartesi gidicem Allahım inşallah dua edin kızlarrrr bebişimize kavuşuruz inşallahhh hepimiz... Bir de progestoron hormonunu ölçtürdün mü sen canım kaç çıktı?
evet oyle yaptım cıkmadıı hatta erken gebelık testınde yaptım cıkmadıBir de idrar testini 5 gün gecikince mi yaptın da çıkmadı? Ben de 1 gün gecikince o hassaslardan almıştım çünkü hani adet tarihi bile beklemeye gerek yok denenler fortel yani ve ümidimi kestim onun için merak ettim. Şimdiyse 5 gün geçti bakalım hayırlısı...
Güleycim nerelerdesiiinn sesin çıkmıyoorr
burdayımmmm:))) caanım nasılsın? walla dedim ya ders calısacağım:)) ondan giremıyorum.
umarım sende iyisin
kendine ıyı bak canımmm
iyiyim cnm sağolasın.. çalış bakalım :)) Allah zihin açıklığı versin.. ben de bu ay yumurta takibi için test aldım internetten onlarla uğraşıyorum işte :)) öpüyorum
sağoll şeker.:)
inşallah en kısa zamanda hamilelik kıyafetlerinede bakarsın netten canım benim:))kendine iyiii bakkkk
Ayyy ağzından bal damlıyooorr amin canım benim :))) sen de inşallah..sen de kendine iyi bak kuşuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?