- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.481
Merhaba canım yazını tesadüfen okudum, ben de 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyorum ama olmadı önümüzdeki hafta rahim filmi çekilecek anestezili istedim ama çok korkuyorum, mutlaka korunmak gerekir mi onu sormak istedim, sonuçta varolan yumurtalar varsa radyasyon alıyorlar kafam çok karışık 1 ay bile önemli beklemek çok zor...senden yaptıran biri olarak fikir almak istedim şimdiden sağol
merhaba, ben de geçen ay hsg çektirdim ve doktorum beni sıkıca tembihledi korunun diye. önümüzdeki ay regl olduğunde bekliyorum dedi. Yarın randevum var. Sanırım Antalyadasın, ben de öyle :) Ben gittiğim merkezden çok memnunum eğer istersen özelden mesaj atayım reklam olmasın.
bende dün çektirdim..doktor bana korun demedi..çok kötü acı cektim ayrıca kanama ve yanma var.3 tanede ilac verdi. allah hepimize yardımcı olsun.
bende neden oldu ya
canım bana da demedi ama ben bu ay mahvoldum bilseydim ilk ay ilişkiye bile girmezdim. ilk 3 gün kanamam oldu geçti 15 gün sonra da tekrar başladı hala var kahve renkte akıntı geliyor. bilsem korunurdum sen gene de dikkat et
sende ne oldu canım
ben narkozsuz çekildim.çok kötü oldum .kanamam ve ağrım çok oldu. yürüyemedim yani.. bazı arkadaşlar rahat geciyor diyor. ondan dedım.
Canım ben anestezili çektirdim yani dolayısı ile bşlinçli olarak kendimi kasmadım. narkozsuz olsaydım bende de aşırı ağrı olurdu. uyutulmama rağmen kalkınca baya kasık ağrım olmuştu. canım herkese göre farklılık gösterir bu ağrı sancı sen kafanı takma bende de çok fazla ağrı sürmedi ilk gün yaşadım hatta ertesi gün pazara gittim ağır kaldırdım misafirler vardı yatılı 1 ay kaldılar anam ağladı veee yorgunluktan olduğunu düşünüyorum kendime dikkat etmediğimden tekrar kanama yaşıyorum şuan. o nednle sen dikkat et kendine üşütme sakın ayaklarını sıcak tut ve sakın belini ağrıtma.. dikkat edersen hemen gebelik elde edebilirsin benim gibi ihmalkar olma
sağol canım tavsiyelerine uyacam.ben doktora dedım anestezi ile yapın..dedi çok agrı olmaz,ayrıca anestezi ile 20 dk kalacaksın masada vs...ben normal doğum yaptım acının en alasını çektim dedim:) artistlik yaptım anestezi istemedim:)
masadayken kendime dedim, al sana doğumuda hatırladın:)))
kız sen bi de normal doğummu yaptın :) alemsin denizden geçip derede boğulandansın yani :) ama korku tabi napcan insan acıyı tadınca daha da korkuyor keşke benim de bitane olsaydı bebeğim ikinci en azından alternatif olurdu benim hiç yok
ah canım benim ya..Allah sanada o duyguyu nasip etsin...benim bir kızım var allaha şükür...(3 yaşında) aynen dediiğin gibi derede boğulandanım:)))))))ama herşeye rağmen üzülmüyoruz elbet birgün ben ikinci kes sende ilk defa güleceksin:))))
inşallah canım ya inşallah :) Rabbim hayırlısını nasip etsin bize. hayırlı evlat versin... yarın doktora gidicem adetin 2. günü gel demişti. sanırım şu yumurta çoğaltan haplardan vericek.. ilk defa kullanıcam hayırlısı bakalım... ben de ilk çocuğuma kavuşursam senin gibi çok beklemeden bi tane daha inş
canım inşallahhh senin ikiz gelirde kökten çözüm:))) klomenden bahsedıyorsan çoğul gebelik olabilir..umarım en kısa zamanda sende kavuşursun..Allahh gönlüne göre versin.
canım inşallahhh senin ikiz gelirde kökten çözüm:))) klomenden bahsedıyorsan çoğul gebelik olabilir..umarım en kısa zamanda sende kavuşursun..Allahh gönlüne göre versin.
Canım gittim doktora bugün tam yarım saat rahmin ve yumurtalıkların anatomisini anlattı bana :) çoook memnun kaldım..çok ilgiliydi.. 4 boyutlu ultrasonda tek tek detaylarını gösterdi bana rahmimin yumurtalarımı gördüm :) tam 8 tane.. :) sana ilaç vermeye hiiç gerek yok. zaten yeni hsg çektirmişsin eşinin de herşeyi normal 1 yıl bekleyeceksin dedi.. özetle klolen bile vermedi zaten yumurtan var gerek yok dedi... kendime geldim :) Allah razı olsun bu adamdan çok memnun kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?