Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

canım bana gerek yok dedi doktor ama o adamın doktorluğundan bile şüpheliyim artık.. bence sen korun şimdiki aklım olsa ilk ay enfeksiyon vs. olmasın diye ilişkiye bile girmezdim. çekindim 15 gün sonra ara ara lekelenme kanama oldu adetime 3 gün var hala tam adete dönüşmedi.

canım yazabilir misin özelden?

bende dün çektirdim..doktor bana korun demedi..çok kötü acı cektim ayrıca kanama ve yanma var.3 tanede ilac verdi. allah hepimize yardımcı olsun.

merhabalar..ben de dün hsg çektirdim.o kadar korkağımdır ki kan alınırken bile bayılırım..o yüzden anestezi ile çekildi. doktor gerek yok anesteziye dedi ama benim bu aşırı korkaklığımı duyunca peki siz bilirsiniz dedi.o kadar korkuyodum ki bi hafta uyuyamadım..gerçekten anestezi ile çok rahatmış.üstünüzü çıkarıp masaya geçiyosunuz.durmanız gereken pozisyonu söylüyolar. ben soğuktan ve korkudan titriyorum o sırada..anestezi doktoru damar yolu açtı..benim daha o an midem bulanmaya başladı..ilaç bile verilmemiş daha.'midem bulanıyo' dedim, güldü anestezi doktoru.evet biraz tansiyonun düştü zaten..rahat ol..birazdan biraz başın döncek, sonra geçecek dedi..ilacı verdiklerinde kolum bi anda karıncalandı..korkak ben 'kolum uyuşuyo' dedim..normal rahat ol dediler.sonra da o karıncalanmanın resmen kolumdan ilerlediğini başıma kadar geldiğini hissettim..' allahım şimdi ne olcak' diye aklımdan geçirdiğimi hatırlıyorum en son..sonra hemşireler beni giydiriyodu. kalktım ben de giyinmeye çalışıyorum..yanda koltuk vardı..geçebilir miyim oraya dedim.tabi tabi dediler..kalkıp kendim yürüdüm..hemşire hemen yanımda tabi ama hiç başım falan dönmedi..eşimi de yanıma aldılar..bana nasılsın falan diyolar.'çok iyiyim' diyorum..sadece dilim biraz zor dönüyodu,sanki sarhoş gibi.eşim sonradan güldü sarhoş gibi konuşuyodun o sırada diye.damar yolunu çıkardılar. 10 dakika dinlenin dediler o sırada raporu yazdılar..alıp çıktık..sanırım orda toplam yarım saat kaldık.baygın kaldığım süre de sanırım 10 dakika.doktorum falan çok iyiydi..ne işlem öncesi ne de sonrasında hiçbir alet de görmedim kimsenin elinde..böylesi daha da iyi oluyo.bi de onları görüp korkmadım.sonra biraz kanama olabilir ped kullanın dediler ama benim çok çok az oldu.bütün gün hiç ağrım sızım da olmadı.sadece dün geceden beri hafif karnım ve belim ağrıyor ama ağrı kesici bile alacak kadar değil.çok çok az. bi antibiyotik yazdı doktor.bir hafta onu kullanacakmışım.burda okuduklarımdan ben de merak edip sordum.bu ay korunmam gerekir mi diye.hayır dedi doktorum.hatta bu aylarda hamile kalma şansın artar, fırsatı kaçırmaya gerek yok dedi..tecrübeme göre film sonrası gebelik şansı epey artıyor dedi. (benim yumurtlama sorunum var, polikistik over..o yüzden benim şansım muhtemelen pek artmıyor malesef..) sadece 3 gün ilişki, hamam, havuz ve oturarak banyo yasak..enfeksiyon riski içinmiş. uzun lafın kısası o kadar çok korkuyosanız tereddütsüz anestezi ile çektirin..inanın hiçbişey hissetmedim deli gibi korkmuş olmak dışında..sanki o ara hiç yaşanmamış gibi.göze alacağınız tek şey iğnenin acısı.. hiç ama hiç korkmayın, üzülmeyin, gerilmeyin..göze alamıyorsanız anestezi alın düşünmeden.ben aylardır korkudan erteliyodum, boşunaymış..sonuç da temiz çıktı bu arada..üstümden kocamaaaaaaaaaaaaaaan bi yük kalktı..:)

bu arada yumurtaların radyasyon almasının gebelik için zararı yokmuş..bu ay hamile kalırsak bebeğin de radyasyondan zarar görme ihtimali yok.röntgen çekiminde sadece çekim anında radyasyon alıyoruz ve o sırada hamile olma ihtimalimiz yok..zaten o yüzden adetten hemen sonraki günlerde çekiyolar filmi.olası bi gebelik olmasın, bebek radyasyon ya da verilen ilaçtan zarar görmesin diye..ben anestezinin etkisinden korkuyodum ama o da vücuttan çok çabuk atılıyomuş.zaten o yüzden 10-15 dakikaya kendimiz uyanıyomuşuz..

kızlar hiç öyle dayanılmayacak bir ağrı durumu yok. sadece adet sancısı gibi hafif bir agrı oluyor. evet stresli ve sancılı bir işlem ama vücudunuza narkoz sokulacak kadar değil. bana hiç zor gelmedi ağrı kesici bile almadım. ben dayandıysam herkes dayanır :)

bende dün çektirdim..doktor bana korun demedi..çok kötü acı cektim ayrıca kanama ve yanma var.3 tanede ilac verdi. allah hepimize yardımcı olsun.

canım bana da demedi ama ben bu ay mahvoldum bilseydim ilk ay ilişkiye bile girmezdim. ilk 3 gün kanamam oldu geçti 15 gün sonra da tekrar başladı hala var kahve renkte akıntı geliyor. bilsem korunurdum sen gene de dikkat et

canım sağol ,benim bugün sonuçlarım cıktı.temizmiş.bu ayda ilişki önerdi klomensiz hatta gelecek ayda bekleyecegiz dedi .bende yanma ve sancı var.bide lekelenme var.dikkat ediyorum ama kısmet bakalım.

ben narkozsuz çekildim.çok kötü oldum .kanamam ve ağrım çok oldu. yürüyemedim yani.. bazı arkadaşlar rahat geciyor diyor. ondan dedım.

Canım ben anestezili çektirdim yani dolayısı ile bşlinçli olarak kendimi kasmadım. narkozsuz olsaydım bende de aşırı ağrı olurdu. uyutulmama rağmen kalkınca baya kasık ağrım olmuştu. canım herkese göre farklılık gösterir bu ağrı sancı sen kafanı takma bende de çok fazla ağrı sürmedi ilk gün yaşadım hatta ertesi gün pazara gittim ağır kaldırdım misafirler vardı yatılı 1 ay kaldılar anam ağladı veee yorgunluktan olduğunu düşünüyorum kendime dikkat etmediğimden tekrar kanama yaşıyorum şuan. o nednle sen dikkat et kendine üşütme sakın ayaklarını sıcak tut ve sakın belini ağrıtma.. dikkat edersen hemen gebelik elde edebilirsin benim gibi ihmalkar olma

sağol canım tavsiyelerine uyacam.ben doktora dedım anestezi ile yapın..dedi çok agrı olmaz,ayrıca anestezi ile 20 dk kalacaksın masada vs...ben normal doğum yaptım acının en alasını çektim dedim:) artistlik yaptım anestezi istemedim:)

masadayken kendime dedim, al sana doğumuda hatırladın:)))

kız sen bi de normal doğummu yaptın :) alemsin denizden geçip derede boğulandansın yani :) ama korku tabi napcan insan acıyı tadınca daha da korkuyor keşke benim de bitane olsaydı bebeğim ikinci en azından alternatif olurdu benim hiç yok

ah canım benim ya..Allah sanada o duyguyu nasip etsin...benim bir kızım var allaha şükür...(3 yaşında) aynen dediiğin gibi derede boğulandanım:)))))))ama herşeye rağmen üzülmüyoruz elbet birgün ben ikinci kes sende ilk defa güleceksin:))))

inşallah canım ya inşallah :) Rabbim hayırlısını nasip etsin bize. hayırlı evlat versin... yarın doktora gidicem adetin 2. günü gel demişti. sanırım şu yumurta çoğaltan haplardan vericek.. ilk defa kullanıcam hayırlısı bakalım... ben de ilk çocuğuma kavuşursam senin gibi çok beklemeden bi tane daha inş

canım inşallahhh senin ikiz gelirde kökten çözüm:))) klomenden bahsedıyorsan çoğul gebelik olabilir..umarım en kısa zamanda sende kavuşursun..Allahh gönlüne göre versin.

canım inşallahhh senin ikiz gelirde kökten çözüm:))) klomenden bahsedıyorsan çoğul gebelik olabilir..umarım en kısa zamanda sende kavuşursun..Allahh gönlüne göre versin.

Canım gittim doktora bugün tam yarım saat rahmin ve yumurtalıkların anatomisini anlattı bana :) çoook memnun kaldım..çok ilgiliydi.. 4 boyutlu ultrasonda tek tek detaylarını gösterdi bana rahmimin yumurtalarımı gördüm :) tam 8 tane.. :) sana ilaç vermeye hiiç gerek yok. zaten yeni hsg çektirmişsin eşinin de herşeyi normal 1 yıl bekleyeceksin dedi.. özetle klolen bile vermedi zaten yumurtan var gerek yok dedi... kendime geldim :) Allah razı olsun bu adamdan çok memnun kaldım :)

canım bende merak edıyordum seni:)) hade geçmiş olsun sevindim senin adına:))) maşalllahhhh 8 tane varmış zaten ilaçtan bile bu kadar yumurta elde edemezdin:)) ben 3 ay kullandım sadece 2 tane oluştu:)

bakalım ne olacak bu ay :))))güzel sonuçlar bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…