Merhaba kızlar. Ben Smyrna
tüp bebek merkezine muayene oluyordum.4-5 ay gittim her gittiğimde muayene etti alttan ve hiç hoşuma gitmedi. çünkü bana ne yumurta takibi ne klomen ne başka bişi hiçbisey vermedi sadece kontrol etti kist var dedi gönderdi.yani son 5 ayım boşu boşuna heba oldu. en son gittiğimde sana rahim filmi çekelim diyebildi cok sükür ama 400 tl miş fiyatı ve benim durumum pek de iyi değil. dokuz eylül hastanesinde ücretsizmiş bu film! Eger aranızda bilen varsa ege üniversiteside ücretsiz mi? sizce hangisine gitmeliyim?? nolur bana güzel bi açıklama yapın izmirin yabancısıyım 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz ve pkoluyum
artı kiloluyum... bana yardımcı olcak ablalarım kardeşlerim lütfen bişeyler yazın. artık cok yoruldum doktor aramaktan doktordan açıklama beklemekten
((( cokk yoruldum.. esim de o kadar bunaldı ki son 1 yıl verdi bana ya kilo verirsin ya bebeğimiz olur yada bu iş biter dedi. ne kadar üzücü bi cümle tahmin bile edemezsiniz. son 10 günde sıkıntıdan 3 kilo verdim vermeyede devam edicem. Sizce rahim filmini nerde çektirmeliyim?? Bide direk film çektirmek için randevu alınıyormu yoksa önce bi doktor bulup yine muayene mi olmam gerek :2: