Arkadaşlar baslığı görünce deneyimimi paylaşmak istedim..
3 ay klomen kullandım, 2 ay doktora gitmeye ara verdim.
zaten doktorda rahim filmi çekeceğini söyledi..çünkü her ay gayet güzel yumurtam gelisiyodu ama hep bi tane..
sonra rahim filmi çekildim..filmi özel hastanede 210 lira vererek çekildim, şunu da belirteyim, aynı hastanenin bi şubesi 400 lıra isterken, dier subesi devletin bir kısmını ödediğini söyleyerek 210 lıra istedi..o yüzden iyice arastırın derim.
ve rahim filmi çekilirken ufak bi doz madde verdiler..15-20 dakkalık baygınlık sağlayan bise..anestezi değil yani..uyandığımda filmim çekilmisti..onun stresini acısını yasamadım ve kesinlikle sizlere de tavsiye ediyorum..
filmi çekildikten sonrakı ay doktor klomen verdmedi,oluşuna bırakalım bu ay, adet olunca gel dedi..adet oldum gittim ,klomen verdi .kontrole gittiğimde yumurtam sadece 16 mm idi ve kendiliğinden çatlamıstı..
ve o ay o yumurtayla hamiş kaldım
ümidinizi kaybetmeyin, herseyin bir zamanı var, her belirtiyi hamıslığe yorumlamayın çünkü cok yıpranmıstım ben..
vede son olarak dahim filmi çekildikten sonra hamıs kalma sansınız gerçekten artıor, çünkü tüplerde yapısıklık varsa o açılıyor..
en kısa zamanda hayırlısıyla sizinde göbüsleriniz dolar insallah
:26::26: