- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.501
canım bende merak edıyordum seni:)) hade geçmiş olsun sevindim senin adına:))) maşalllahhhh 8 tane varmış zaten ilaçtan bile bu kadar yumurta elde edemezdin:)) ben 3 ay kullandım sadece 2 tane oluştu:)
bakalım ne olacak bu ay :))))güzel sonuçlar bekliyorumm
Çok sağol cnm.. yalnız bunlar daha olgunlaşmamış yumurtalarmış... klomenle 2-3 adet anca olgunlaşırmış sana vermeye gerek yok dedi.. normalde 1 tek yumurta gelişiyor biliyorsn klomen dediğin gibi çoğul gebelik yaratabilirmiş..ben yumurtlaması normal kişilere önermiyorum zararı olabiliyor kiste çevirebiliyor dedi.. o nedenle bişey vermedi. ama rahim filmi de çekinince baya umutluyum :) dua edelim birbirimize
Yarın adetimin 9. günü. Rahim filmi çekilecek.
Çok korkuyordum zaten bir de burda yazılanları okudukça daha da strese girdim.
Artık daha çok korkuyorum. Anestezi de ürkütücü...
Doktorum adet sancısı gibi bir ağrı demişti. Muayene masasında bile kötü oluyorum bakalım yarın ne yapıcam...
Allah yardımcımız olsun.
Hormon testi ni 10. ayımda yaptırdım. Kaç tane Dr'a gittim hiç biri bana adetliyken gel dememişti.
O kdar zaman boşa beklemişim. Troid değerlerimde sorun olduğu tespit edildi. Meğer bu yüzden kalamıyormuşum.
merhaba ben de haftaya salı çektiricem, inşallah senin ki güzel geçer, korkulacak bişi olmadığını sölüyolar, hem de kolay hamile kalınıyormuş filmden sonra. dualarım seninle. filmi çektirdikten sonra lütfen sonuçlarını ve nasıl geçtiğini yazar mıısn
evet ya bende çok umutluyum:)) inşallahhhh istediğimiz gibi olur.1 tane olsun öz olsun:))))
Benim de adetim bugün bitti canım bakalım bugünden itibaren çalışmalara gün aşırı başlıcam. bi de doktorum 10. günden 19. gününe kadar her gün dedi...hadi bakalım ilk haberi kim vercekbugün mevlüd te okuttum Allah'ım olmayan herkese hayırlı evlat ver dedim... cuma vakti inşallak kabul olur bana da nasip eder herkese de
merhaba ben de haftaya salı çektiricem, inşallah senin ki güzel geçer, korkulacak bişi olmadığını sölüyolar, hem de kolay hamile kalınıyormuş filmden sonra. dualarım seninle. filmi çektirdikten sonra lütfen sonuçlarını ve nasıl geçtiğini yazar mıısn
Mevlütünü Allah kabul etsin canım.
İlk haberi inşallah sen verirsin:) benim bir kelebeğim var ikincisi istiyorum:)) Onun için İnşallah sende tadarsın bu duyguyu ve ilk haberi senden alırım:)
:)) sen doktora bakma her fırsattı kaçırma:))))
Amin canım Allah razı olsun.. her namazımdan sonra isteyen herkese vermesi için dua ediyorum Allah'ıma.. inşallah bana da herkese de nasip eder.. bakalım cnm bu ay yoğun geçicek çalışmalarla :) umarım tutar.. dua et
Veee sonunda çektirdim filmi, doktor hiç sormadan bana narkozlu yapıcam dedi. Dayanamazsın dedi. Narkozu verdi 2 sn sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığımda başka odadaydım.1 saat uyumuşum walla. Acı falan hissetmedim, sadece narkozdan dolayı uyuşukluk. Korkacak bişi yok yani. Tüpler açıkmış. Sadece rahmed girerken çok zorlandık darlığını açtık dedi.o yüzden kazıma yaptık biraz dedi.bu da sperm geçişini engelliyor olabilir dedi. önümüzde ki ay adetinin 2. Günü gel aşılama için start verelim dedi.umarım aşıya gerek kalmaz. Fakat bize 5 gün ilişki yok dedi.antibiyotik verdi o yüzden sanırım.sizce korunmasam nolur ya. Zaman kaybetmek istemiyorum kızlar. Her anı değerlendirmem lazım:)
geçmiş olsun.kanaların açılmış...bakteri falan bulaşmasın diye size yasaklamıs...bence doktoru dinleyin bide iltihap ve bakteri ile zaman kaybetmeyin..:)))en iyisini yapmışsınız narkozla yapmakla...tekrardan geçmiş olsun
amin canım..inşallah Dualarımız kabul olur.:)
merhabaler,bende bugün rahim filmi çekildim.doktorum anestesi olmana gerek yok,dayanılmayacak bir ağrı olmadığını söyledi bende güvendim kendisine..sadece bir alet var en çok onun rahime yerleştirilmesinden dolayı rahatsız oldum inanın ilaç verilmesi adet sancısı şeklinde bir hissiyat veriyor.işlem bitincede günlük yaşantınıza devam ediyorsunuz..tabi biraz ağrı oluyor oda az...bence anestesiye gerek yok..yaptıracaklara şimdiden geçmiş olsun..
saol canım, inşallah bundan sonra herşey güzel olur...
İnşallah canım benim.. bu ay baya aktif olucaz Allah izin verirse.. bu arada hsg çektiren arkadaşlar varmış geçmiş olsun kızlar.. hadi bakalım biz de beklemedeyiz. ilk ay adet oldum diye üzülmeyin zaten ilaçlar vs. derken o engelliyormuş. ama 2. ve 3.4. aylar yüksek ihtimal Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
:)varya bu mesajından positiv enerji aldım:))))ilk haberi senden bekliyorum ona göree:)))
Canım başka bir topicte bi arkadaşla yazıştık 1 aydır ilişki sıklığından bahsediyorduk her gün mü yoksa 2 günde bir mi diye. o da her gün denemiş galiba bi de böyle deneyim demiş.. sanırsam hamile :)) o da bana umut oldu off ya daha ymurtlama tarihim bile gelmedi beklemek zorbu ay çok çalışcaz ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?