- 16 Kasım 2012
- 593
- 97
- 118
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.461
Merhaba kızlar. Ben Smyrna tüp bebek merkezine muayene oluyordum.4-5 ay gittim her gittiğimde muayene etti alttan ve hiç hoşuma gitmedi. çünkü bana ne yumurta takibi ne klomen ne başka bişi hiçbisey vermedi sadece kontrol etti kist var dedi gönderdi.yani son 5 ayım boşu boşuna heba oldu. en son gittiğimde sana rahim filmi çekelim diyebildi cok sükür ama 400 tl miş fiyatı ve benim durumum pek de iyi değil. dokuz eylül hastanesinde ücretsizmiş bu film! Eger aranızda bilen varsa ege üniversiteside ücretsiz mi? sizce hangisine gitmeliyim?? nolur bana güzel bi açıklama yapın izmirin yabancısıyım 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz ve pkoluyumartı kiloluyum... bana yardımcı olcak ablalarım kardeşlerim lütfen bişeyler yazın. artık cok yoruldum doktor aramaktan doktordan açıklama beklemekten ((( cokk yoruldum.. esim de o kadar bunaldı ki son 1 yıl verdi bana ya kilo verirsin ya bebeğimiz olur yada bu iş biter dedi. ne kadar üzücü bi cümle tahmin bile edemezsiniz. son 10 günde sıkıntıdan 3 kilo verdim vermeyede devam edicem. Sizce rahim filmini nerde çektirmeliyim?? Bide direk film çektirmek için randevu alınıyormu yoksa önce bi doktor bulup yine muayene mi olmam gerek :2:
Gunaydin kizlarr bende bugun randevu alicam bakalim nolcak.tupler tikali olmasada yolladiklari ilacin rahime iyi gelsigini duydum ben.rahimi temizliyomus sanirim yuksek basincla verildigi icin tupleri tikali olmasada filmden sonra hemen hamis kaliniyomus dogrumu??birde bursada cektiren varmi hic kizlar??
İstanbul Radyotom'da 370 liraya çektirdim ben
Taksit yapıyolarmı canım kredi kartına falan? Birde aradığımızda mesela hemen ertesi güne randevu veriyorlarmı? ne kadar önceden aramak gerekir acaba?
Kızlar, bugün sabah rahim filmimi çektireceğimi yazmıştım önceden hatırlarsanız... Karar verene kadar çok düşünmüş, zar zor karar almış ve en sonunda randevumu almıştım. Dün gece uykularım kaçtı, yazılıp çizilenler, izlediğim videolar inanılmaz korkuyla dolmuştu içim. Hatta öyle ki sabah uyandığımda, ben bugün korkudan o masadan kalkıp geri dönmezsem iyidir dedim eşime. Hatta birşey olursa diye annem de geldi bizimle. Neyse gittik sabah 08.45 te beni içeri aldılar. Kalbim küt küt atıyor, annem ardımdan dua okuyor. Neyse içeride kabinde alt bölümümü çıkarıp üzerime önlük, ayaklarıma temiz ve dezenfekte edilmiş terlikleri giyip odaya geçtim. Cevat Hoca geldi yanıma, işlemden bahsetti, merak ettiğim birşey olup olmadığını sordu... Biraz rahatlattı beni tabi ama, heyecanlıydım hala. Neyse sonra masaya uzandım ama öyle jinekoloji masası gibi ayakları havaya dikmeli değil, bildiğiniz uzandım oraya. Sonra hemşire hanım geldi, önce yukarıdan görüntüleme yöntemi ile karnımdan film çekti. Sonra doktor Cevat Bey geldi, aletleri yeni paketinden çıkarttılar. Bacaklarımı karnıma doğru çekip hafif yana açmam istendi. Sonra başlayabiliriz dedi ve başladı. Alttan bir alet yerleştirdi, vajinal ultrason muayenesi esnasında duyulan hissiyattan bile hafifti. Sonra ekrandan izlemeye başladık. Tüplerimi gördüm, aynı zamanda ilacı da vermeye başladı, ilacın tüplerden gidişini izliyorduk, izlerken aynı zamanda anlatıyor da doktor. Görüntülerin resmini kaydettiriyor hemşireye. İlacın geçişini izliyorduk hep beraber. Sonra doktor dedi ki işlem bitti, yukarı doğru kayabilirsiniz. Nasıl yani dedim bitti mi,bu kadar mı?Evet, bu kadar. 5 dk. bile sürmedi. Belki 3 dk... O an ağzım kulaklarıma vardı sevinçten.Evet hiç mi hiç acı, yanma vs. duymadım, inanılır gibi değildi bu benim için Ama dedim ki doktora hiç okuduklarım gibi olmadı, hiçbirşey hissetmedim. O da insan kendini ne kadar rahatlatmaya çalışsa da yine de tedirgin oluyor tabi, ben de dişçimin koltuğuna oturunca aynı korkuyu, heyecanı yaşıyorum dedi Bir de bizim cihazlarımız en yeni teknoloji ile, onun da etkisi var tabi dedi, bir tek burada var bu cihaz dedi... Ben de dedim ki doktora, eve gider gitmez kadınlar kulübü diye bir forum var internette oraya yazacağım Cevat Hocam dedim, gülümsedi Sonra teşekkürlerimle ve yüzümde bir tebessümle çıktım odadan. Üzerimi değiştirip eşimin ve annemin yanına gittim, iyi olduğumu görünce onlar da sevindi tabi Olanları anlatırken sonuç raporum da geldi bile... Herşey normal, tüplerim açık Sevincimiz daha da arttı böylece... Yani kızlar diyeceğim o ki, bütün korkularım, endişelerim ve ertlemelerim boşunaymış. Sakın korkmayın ve ertelemeyin sizler de. Hatta imkanınız varsa benim yaptırdığım görüntüleme merkezine gidin, ağrısız, acısız ve son teknoloji Bu arada sonra Cerrahpaşa'daki doktoruma gittim sonucu göstermeye, önerdiği merkez ve doktor için teşekkür ettim, bana dedi ki benim kardeşim, daha doğrusu kuzenim dedi vajinismus problemi olmasına rağmen gitti oraya ve hiçbir acı, rahatsızlık hissetmedi, düşünün artık dedi. Dedim o durumda bile hissetmemiş yani, bravo E artık kızlar siz de korkusuzca gidebilirsiniz yani
arkadaşlar merhaba size birsey danışmak istiyorum..
ben 4 aylık evliyim ve pkoluyum.. hiç korunmadık ama hamile kalamadım sizin de tahmin ettiğiniz gibi.. gecen ay adet olamadıgım için doktora gittim tarlusal verdi adet olayım diye adetin 3. günü kan tahlili yaptıdım sonuçlarım
FSH 7.66
LH 8,66
PROLAKTİN 11.49
ESTRADİOL 32
Doktorum adetin 21 günü tekrar tahlil yapalım sonrasında rahim filmi ve sperm testi yaptıralim dedi.. ,
ben rahim filmi için erken oldugunu düşünüyorum ve işin aslı cok tırsıyorum o işlemden sizce yaptırmalımıyım yoksa bir sene deneyip hamile kalamazsam o zaman mı yaptırmalıyım önerilerinizi bekliyorum hanımlar teşekkürler..
Kızlar ben 27 kasımda hsg çektirmiştim. adetime 1 hafta kala 1-2 damla kahve leke geldi ve şuan yok. 5 gün var adetime offf çatlıcam yaaa yerleşmemi bu? bunu yaşayan var mı? hsg nin etkisimi? hayatımda ilk kez oluyor?
pko teshısını dr nasl koyuyorkı dıştan ultrasnla anlaşılırmı
cnm bekarsan dıştan ultrasonla bakıyor evliysen alttan bakıyor
Taksitlendirme yapıyorlar mı bilemiyorum canım, sen adet olduğunda ara, onlar muhtemelen reglinin 7. 9. günü arasına randevu verirler, randevuda bir sıkıntı olmuyor
ben de cektirmistim hsg, neredeyse hic agrimadi diyebilirim, oyle dayanilmayacak gibi birsey hic degil. iyi ki de ertelememisim, cektirmisim, hemen ertesi ay hamile kaldim. gercekten hamile kalma sansiniz cok artiyor hsg sonrasi ozellikle uc ay. sadace bu ihtimal icin bile deger . umarim bebis isteyenlerin hepsine Rabbim en acilinden nasip etsin...
merhaba, ben de geçen ay hsg çektirdim ve doktorum beni sıkıca tembihledi korunun diye. önümüzdeki ay regl olduğunde bekliyorum dedi. Yarın randevum var. Sanırım Antalyadasın, ben de öyle :) Ben gittiğim merkezden çok memnunum eğer istersen özelden mesaj atayım reklam olmasın.Arkadaşlar benim hsg den sonra ara kanamam olunca doktor gel test yapalım dedi. ben de gittim bugün. tabiki negatif.. ilk hayal kırıklığım oldu...herneyse, test sonucunu göstericem doktora bi dayak yemediğim kaldı. ne biçim hastane ne dediklerini hatırlamıyorlar. hem bana ilk ay korunma dedi hsg den sonra. şimdi de diyorki hsg nin etkisidir. e bu kadar riskliyse ben şuan hamile de olabilirdim düşük riskim varsa neden bana söylemediniz zaten ben bundan korkup gelmiştim dedim. bende sorun yoktu yumurtlama normal eşimin testi de normal kalkmış hemen aşılama diyor tüp bebek diyor yazıklar olsun işi ticarete döken zavallı doktorlara..antalya da olanlara asla vitale hastanesini önermiyorum. bütün doktorlarının mantalitesi aynı.... samimi dürüst olan yokmu ya, hepmi paracı bunlar? muhammet öztürk'ü aradım asla 1 yıl geçmeden aşılama yapma 2 ay kafanı takma ve ayrıca ilk ay korunman gerekirdi dedi. ikinci ay da biz hastayı kendi haline bırakıyoruz olmazsa tam 5 kez yumurta takibi yapıyoruz herşey normalse gene bekliyoruz birkaç ay son ihtimal aşılama ve tüp bebek dedi. adet olunca ilk işim ona gitmek o kadar moralimi bozduki adam umutsuz vaka gibi hissettim kendimi
merhaba, ben de geçen ay hsg çektirdim ve doktorum beni sıkıca tembihledi korunun diye. önümüzdeki ay regl olduğunde bekliyorum dedi. Yarın randevum var. Sanırım Antalyadasın, ben de öyle :) Ben gittiğim merkezden çok memnunum eğer istersen özelden mesaj atayım reklam olmasın.
Ben normal doğumdan bile korkmuyorum ama bu filmden korkuyorum.
bu cümleyi sadece benim cümlem sanıyordum.benimde bu filmi çektirmem lazım.cumartesi günü de çektiriyorum.ama doktor anestezili çekecez dedi.ağrılı bir işlem gerek yok o ağrıyı cekmene dedi.eğer istanbulda yaşıyorsan sana yeri ve doktoru söyleyebilirim.özel bir hastane.fiyatı da 250 TL.muayene ücreti de 12 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?