Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Gunaydin kizlarr bende bugun randevu alicam bakalim nolcak.tupler tikali olmasada yolladiklari ilacin rahime iyi gelsigini duydum ben.rahimi temizliyomus sanirim yuksek basincla verildigi icin tupleri tikali olmasada filmden sonra hemen hamis kaliniyomus dogrumu??birde bursada cektiren varmi hic kizlar??

Canım merhaba, sen en azından sorun ne onu biliyorsun ben de sorun yok ama olmuyor. hsg çektirdim ben anestezi ile antalyadayım ben. 400 tl verdim mecburen ben de elim sıkışıktı ama mecburuz cnm napalım...acı çekmeye de korktum ama sana verilen fiyat anestezilidir diye tahmin ediyorum. bu arada benim yengem de pko hastasıydı 10 yıl olmadı bebek ama muayene bile olmamış korkudan 1 kez bile. zorla götürdüm muayene ettirdim. rahim filmi çektirdi 3 ay sonra hamile kaldı. pkoluym diye üzülme. senin çocuğun olur Allah'ın izniyle. bi araştır internetten izmir büyük yer bulursun en makul bir yeri..eşinin de öyle demesi hiç hoş olmamış.. sorun kendisinde de olabilir hiç test yaptı mı? buna hakkı yok onn da sperm analizini yaptırın.kendini ezdirme bence. kilo alıyorsan bu troitlerde de sorun yaşıyorsun demektir ama emin değilim canım bence vakit geçirme ve hemen muayene ol çektir hsg ni..Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm. bu arada benim eltim menopoza girdi yumurtası kalmamıştı. hsg çektirdi. ve hamile şuan. Rabbim herşeye çaredir...

Slm canım ben 27 kasımda çektirdim adetime bir hafta var bekliyorum 2 yıldır bebek düşünüyoruz ama olmuyor benim teyzem 3 yakın arkadaşım çektirdi hepsi ertesi ay hamile kaldı :) hadi bakalım hayırlısı şimdiden geçmiş olsun ben de beklemedeyim şuan :)

Kızlar ben 27 kasımda hsg çektirmiştim. adetime 1 hafta kala 1-2 damla kahve leke geldi ve şuan yok. 5 gün var adetime offf çatlıcam yaaa yerleşmemi bu? bunu yaşayan var mı? hsg nin etkisimi? hayatımda ilk kez oluyor?

Taksit yapıyolarmı canım kredi kartına falan? Birde aradığımızda mesela hemen ertesi güne randevu veriyorlarmı? ne kadar önceden aramak gerekir acaba?

Taksitlendirme yapıyorlar mı bilemiyorum canım, sen adet olduğunda ara, onlar muhtemelen reglinin 7. 9. günü arasına randevu verirler, randevuda bir sıkıntı olmuyor

nerede cektrdn canm

pko teshısını dr nasl koyuyorkı dıştan ultrasnla anlaşılırmı

MERHABA kızlar...bende cumartesi günü çektirecem kısmetse.korkuyormuyum? eh biraz var...birde sonu güzel olsa ...çok şükür bir kızım var..1 seneye yakındır bebek ıstıyoruz olmuyor.tedavi oldum klomen+ çatlama iğnesi oldum..yine boş....bu hafta doktor dedi bide rahim filmi çekelim....Normal doğum yapan kadınlarda tüplerde kan artıkları vs.. kalabiliyormuş,buda tüplerin tıkanmasına sebep oluyormuş...

ben de cektirmistim hsg, neredeyse hic agrimadi diyebilirim, oyle dayanilmayacak gibi birsey hic degil. iyi ki de ertelememisim, cektirmisim, hemen ertesi ay hamile kaldim. gercekten hamile kalma sansiniz cok artiyor hsg sonrasi ozellikle uc ay. sadace bu ihtimal icin bile deger . umarim bebis isteyenlerin hepsine Rabbim en acilinden nasip etsin...

Canım ertesi ay derken 1 regl dönemi geçirdikten sonra mı? yoksa regl olmadan çekindiğin ay mı kaldın?

Arkadaşlar benim hsg den sonra ara kanamam olunca doktor gel test yapalım dedi. ben de gittim bugün. tabiki negatif.. ilk hayal kırıklığım oldu...herneyse, test sonucunu göstericem doktora bi dayak yemediğim kaldı. ne biçim hastane ne dediklerini hatırlamıyorlar. hem bana ilk ay korunma dedi hsg den sonra. şimdi de diyorki hsg nin etkisidir. e bu kadar riskliyse ben şuan hamile de olabilirdim düşük riskim varsa neden bana söylemediniz zaten ben bundan korkup gelmiştim dedim. bende sorun yoktu yumurtlama normal eşimin testi de normal kalkmış hemen aşılama diyor tüp bebek diyor yazıklar olsun işi ticarete döken zavallı doktorlara..antalya da olanlara asla vitale hastanesini önermiyorum. bütün doktorlarının mantalitesi aynı.... samimi dürüst olan yokmu ya, hepmi paracı bunlar? muhammet öztürk'ü aradım asla 1 yıl geçmeden aşılama yapma 2 ay kafanı takma ve ayrıca ilk ay korunman gerekirdi dedi. ikinci ay da biz hastayı kendi haline bırakıyoruz olmazsa tam 5 kez yumurta takibi yapıyoruz herşey normalse gene bekliyoruz birkaç ay son ihtimal aşılama ve tüp bebek dedi. adet olunca ilk işim ona gitmek o kadar moralimi bozduki adam umutsuz vaka gibi hissettim kendimi

merhaba, ben de geçen ay hsg çektirdim ve doktorum beni sıkıca tembihledi korunun diye. önümüzdeki ay regl olduğunde bekliyorum dedi. Yarın randevum var. Sanırım Antalyadasın, ben de öyle :) Ben gittiğim merkezden çok memnunum eğer istersen özelden mesaj atayım reklam olmasın.

Son düzenleme:

ben de antalyadayım.. özelden mesaj atamıyorum ben, ama neresi olduğunu nolur bana da söyler misiniz? bu arada yarın hsg çektiriyorum.akar radyolojide..anestezi ile olcak ama yine de çok ama çok korkuyorum..

Merhaba canım yazını tesadüfen okudum, ben de 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyorum ama olmadı önümüzdeki hafta rahim filmi çekilecek anestezili istedim ama çok korkuyorum, mutlaka korunmak gerekir mi onu sormak istedim, sonuçta varolan yumurtalar varsa radyasyon alıyorlar kafam çok karışık 1 ay bile önemli beklemek çok zor...senden yaptıran biri olarak fikir almak istedim şimdiden sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…