• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

bende geçen hafta hsg cekildimm.. çok korkarak gittim.çünkü forumlara baktım herkes çok agrılı oldugunu söylüyor anesteziden bahsediyordu.ama bende anesteziden daha cok korktugum icin anestezisiz istedim zaten doktorum da izin vermedi anesteziye.. özel bi hastanede cekildim hazırlayıp film cekmeleri 5 dakika sürmedi ve hic bi agrı hissetmedim. sonucu da iyi tüplerde sıkıntı yok.. boşa korkmuşum.Rabbim hayırlı zamanda Emanetine kavustursun bizi insallahh..

ben de burada yeniyim pkoluyum ve bir süredir tedavi görüyorum doktorum benden de rahim filmi istedi bende korkuyordum ama tavsiye ettiği yerde sıkıntı çekmeyeceğimi söyledi. Gerçekten de beklediğimden çok çabuk oldu ve sonrasında adet ağrısı gibi bi ağrı oldu oda bir gün içinde kayboldu. Film çektirecek arkadaşların korkmasına gerek yok hatta bence anesteziye bile gerek yok normal jinekolojik muayene gibi kendini kasmazsan sorun olmaz..:34:

Bende rahim filmi çektiricem perşembe günü. Özel hastanede çektiricem acıbademde doktorum kendisi anestezi önerdi. Anestezi nasıl veriliyor ağıza maske mi takılıyor, yoksa iğne mi yapılıyor bir onu merak ediyorum. Bir de ameliyat önlüğü falan mı giydiriyorlar öyle mi yapılıyor bana kız kadın hastalıkları bölümüne gelceksin hazırlanıp aşağıya ineceksin dedi ama mutluyum sonunda çektiricem bir daha ki ayda aşılama olacak Allah'ın izniyle.

bende 4-5 gün önce anestezili çektirdim özel bir hastanede. önlük giydirip ameliyathaneye aldılar. sanıyorum serum takarken uyuttular anlamadım bile. serumu takan arkadaş bana birşeyler sordu anlatırken uyumuşum uyandığımda yatağımdaydım. ben anestezi almadan cesaret edemedim açıkcası. 1-2 gün azar azar kanamam oldu o kadar.

kızlar merhaba ben 4 senelik evliyim.. bebekistedik ama olmadı 1 aydır tedavi görüyorum istanbulda yaşıyorum bugün zeynep kamille gittik doktor rahim film ve bir sürü test verdi ben rahim filmi çektiricem hangi bölümde ve hastalığım bittikten kaçıncı gün çektirmem gerekiyor hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim..devlet hastanesinde randevu almam gerekiyormu off kafam çok karışık ağrı sızı hiç birşey düşünmüyorum yeterki bir problem çıkmasın ...yardım ederseniz çok sevinirimm :D

kızlar merhaba ben 4 senelik evliyim.. bebekistedik ama olmadı 1 aydır tedavi görüyorum istanbulda yaşıyorum bugün zeynep kamille gittik doktor rahim film ve bir sürü test verdi ben rahim filmi çektiricem hangi bölümde ve hastalığım bittikten kaçıncı gün çektirmem gerekiyor hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim..devlet hastanesinde randevu almam gerekiyormu off kafam çok karışık ağrı sızı hiç birşey düşünmüyorum yeterki bir problem çıkmasın ...yardım ederseniz çok sevinirimm :D

merhaba arkadaşım. sen de bizdensin desene:) rahim filmi için kadın doğum doktoruyla görüşseydin o sana gerekli açıklamayı yapardı aslında ama görüşmedin demek ki. öncelikle kadın doğum bölümünden randevu al, doktorunla görüş. ben de yaklaşık 2-3 hafta önce çektirdim rahim filmini. rahim filmi adet bittikten en geç 1-2 gün içinde çekiliyor. mesela benim reglim 5 gün sürüyor, rahim filmi için adetin ilk gününden sayınca 8. güne randevu verdi doktorum. bir de bana sorarsan devlet hastanseinde değil de özelde çektir. daha az canın yanar. ben anestezili çektirmedim, daha doğrusu doktorum istemedi, gerek yok, basit bi işlem dedi. gerçekten de öyle çok acı çektiğin bi işlem değill, anestezi almaya hiç gerek yok. bana filmden önce ağrı kesici iğne yapılmıştı onun da etskisi oldu galiba. inşallah bir sıkıntı çıkmaz, Allah yardımcın olsun:34:

Canım, eğer İstanbul'daysan bir yer tavsiye edebilirim. 5 dk. bile sürmedi ve son teknoloji imiş cihaz, ağrısız ve acısız. Devlet hastanelerinki sanırım hep eskiymiş, o yüzden bazıları anestezi ile yapıyormuş. Bak ben önceki sayfalarda yazmıştım çektirdiğim anda yaşadıklarımı. Hatta bak aşağıya alıntı yapayım o günden...İnan hiç birşey hissetmedim. Rahim filmini adetin bittikten sonraki günler çekiyorlar. Ama sanırım adetinin 12 günü üst sınırdı. Zaten randevu alırken soruyorlar adet gününü ve ona göre veriyorlar çekileceğin günü...

Kızlar, bugün sabah rahim filmimi çektireceğimi yazmıştım önceden hatırlarsanız... Karar verene kadar çok düşünmüş, zar zor karar almış ve en sonunda randevumu almıştım. Dün gece uykularım kaçtı, yazılıp çizilenler, izlediğim videolar inanılmaz korkuyla dolmuştu içim. Hatta öyle ki sabah uyandığımda, ben bugün korkudan o masadan kalkıp geri dönmezsem iyidir dedim eşime. Hatta birşey olursa diye annem de geldi bizimle. Neyse gittik sabah 08.45 te beni içeri aldılar. Kalbim küt küt atıyor, annem ardımdan dua okuyor. Neyse içeride kabinde alt bölümümü çıkarıp üzerime önlük, ayaklarıma temiz ve dezenfekte edilmiş terlikleri giyip odaya geçtim. Cevat Hoca geldi yanıma, işlemden bahsetti, merak ettiğim birşey olup olmadığını sordu... Biraz rahatlattı beni tabi ama, heyecanlıydım hala. Neyse sonra masaya uzandım ama öyle jinekoloji masası gibi ayakları havaya dikmeli değil, bildiğiniz uzandım oraya. Sonra hemşire hanım geldi, önce yukarıdan görüntüleme yöntemi ile karnımdan film çekti. Sonra doktor Cevat Bey geldi, aletleri yeni paketinden çıkarttılar. Bacaklarımı karnıma doğru çekip hafif yana açmam istendi. Sonra başlayabiliriz dedi ve başladı. Alttan bir alet yerleştirdi, vajinal ultrason muayenesi esnasında duyulan hissiyattan bile hafifti. Sonra ekrandan izlemeye başladık. Tüplerimi gördüm, aynı zamanda ilacı da vermeye başladı, ilacın tüplerden gidişini izliyorduk, izlerken aynı zamanda anlatıyor da doktor. Görüntülerin resmini kaydettiriyor hemşireye. İlacın geçişini izliyorduk hep beraber. Sonra doktor dedi ki işlem bitti, yukarı doğru kayabilirsiniz. Nasıl yani dedim bitti mi,bu kadar mı? :15: Evet, bu kadar. 5 dk. bile sürmedi. Belki 3 dk... O an ağzım kulaklarıma vardı sevinçten.Evet hiç mi hiç acı, yanma vs. duymadım, inanılır gibi değildi bu benim için :9: Ama dedim ki doktora hiç okuduklarım gibi olmadı, hiçbirşey hissetmedim. O da insan kendini ne kadar rahatlatmaya çalışsa da yine de tedirgin oluyor tabi, ben de dişçimin koltuğuna oturunca aynı korkuyu, heyecanı yaşıyorum dedi :34: Bir de bizim cihazlarımız en yeni teknoloji ile, onun da etkisi var tabi dedi, bir tek burada var bu cihaz dedi... Ben de dedim ki doktora, eve gider gitmez kadınlar kulübü diye bir forum var internette oraya yazacağım Cevat Hocam dedim, gülümsedi :16: Sonra teşekkürlerimle ve yüzümde bir tebessümle çıktım odadan. Üzerimi değiştirip eşimin ve annemin yanına gittim, iyi olduğumu görünce onlar da sevindi tabi :16: Olanları anlatırken sonuç raporum da geldi bile... Herşey normal, tüplerim açık :64::64: Sevincimiz daha da arttı böylece... Yani kızlar diyeceğim o ki, bütün korkularım, endişelerim ve ertlemelerim boşunaymış. Sakın korkmayın ve ertelemeyin sizler de. Hatta imkanınız varsa benim yaptırdığım görüntüleme merkezine gidin, ağrısız, acısız ve son teknoloji :34: Bu arada sonra Cerrahpaşa'daki doktoruma gittim sonucu göstermeye, önerdiği merkez ve doktor için teşekkür ettim, bana dedi ki benim kardeşim, daha doğrusu kuzenim dedi vajinismus problemi olmasına rağmen gitti oraya ve hiçbir acı, rahatsızlık hissetmedi, düşünün artık dedi. Dedim o durumda bile hissetmemiş yani, bravo :46: E artık kızlar siz de korkusuzca gidebilirsiniz yani :16:

Canım, eğer İstanbul'daysan bir yer tavsiye edebilirim. 5 dk. bile sürmedi ve son teknoloji imiş cihaz, ağrısız ve acısız. Devlet hastanelerinki sanırım hep eskiymiş, o yüzden bazıları anestezi ile yapıyormuş. Bak ben önceki sayfalarda yazmıştım çektirdiğim anda yaşadıklarımı. Hatta bak aşağıya alıntı yapayım o günden...İnan hiç birşey hissetmedim. Rahim filmini adetin bittikten sonraki günler çekiyorlar. Ama sanırım adetinin 12 günü üst sınırdı. Zaten randevu alırken soruyorlar adet gününü ve ona göre veriyorlar çekileceğin günü...

phiacım ne kdr süredir bebek düşündükten snra gittin rahim filmi çektirmeye 4 ay oldu bnm denemeye başlayalı erken mi sence çektirmek için bide dr dan azar işitmim :D

biz de 7 aydır uğraşıyoruz bebek için. eşime sperm testi tapıldı normal çıktı benim de tahlillerim yapıldı her şey normal sadece rahim filmi kalmıştı ve burda yazılanları okuduğum için 4 aydır erteliyordum korkudan. ama bugün gözümü kararttım ve gittim. kızlar inanın rahat olunca hiçbir şey yok. o kadar boşuna mı krokmuşum dedim.

doktorum önce detaylı anlattı bana nasıl yapıldığını. sadece 2 dk süreceğini bu 2 dknın da 10 saniyesi bir ağrı olacağını söyledi. eğer tüplerin çok tıkalıysa biraz ağır olabilir dedi ağrı ama her halukarda işlemin 2 dkdan uzun sürmeyeceğini söyledi. ve o kadar rahatlattı ki beni anlatamam.

ben tabi bildiğim duaları okuya okuya girmiştim ztn içeri masaya uzandım hala okuyorum. ama hemşire olsun doktorlar olsun sürekli beni rahatlatmaya çalıştı. işlem başlad ve hafif bir sancı oldu. inanın tıpkı adet sancısı gibi. benim gibi adetleriniz sancılıysa zaten hiç korkmayın daha fazla bir ağrı değil. sonra doktor işlem bitti dedi. şaka yapıyor sandım "gerçekten mi" diye bağırmışım sevinçten :) 5 dk sonra ayağa kalktım ve hiçbir şey hissetmedim.

Allaha şükür tüplerim açıktı. sonra doktoruma gösterdik tüplerin açık rahmin yapısı da güzel bu ay hamile kalma şansın daha yüksek dedi. 2 gün ilişki yasak sonra serbest dedi.

size nacizane tavsiyem hiç gözünüzde büyütmeyin benim gibi. çektirin ve kurtulun. inaın onun stresi çekeceğiniz ağrıdan daha beter.

umarım yazdıklarım size faydalı olur.

Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.....

Ha haa haaa :1: Canım mesajını yeni gördüm, ama senin rahim filmine falan gerek kalmadı nasılsa, ne yazsam boş artık, hamişsin artık nasılsa :16:

Kızlar ben dün çektirdim rahim filmimi anestezili dr öyle önerdi. Gittim bekledim sonra aşağı aldılar eşimle ama götüren kzıın elinde aletler falan korktum yani. Neyse aşağıa kabinde soyundum röntgende ordaydı zaten eşim dışarıda kaldı. Sonra asistan geldi bi beyle damar yolu açın dedi kız soldan açtı ama olmadı damarım inceymiş sözde. Sağdan girdi damara ama eli hafifti. Bir sürü sorular sordular anestezi alacağım için. Doktor bekledim baya bir. Uzandım uzun bir masa ucunda röntgen ve ayaklarımı koyacağım yerler. Bir de parmağıma brşey taktılar ekrandan kalp atışlarıma baktılar çok heyecanlı mıyım diye. Doktorum geldi başka bir yardımcı kız geldi. Doktorum iyi misin diye sordu falan birde oksijen maskesi taktılar oksijen geldi rahatlama hissettim o takılınca. Anestezi uzmanı geldi açılan damar yolundan ilacı verdi anladım uyucam kilomu falan sordu. O arada ayaklarımı yukarı kaldırdılar altımda uzun bir kağıt havlu boydan boya. Bağladılar ayaklarımı falan derken gitmişim en son onu hatırlyorum nasıl uyudum hiç bilmiyorum. Uyandım kız iyimisin dedi iyiyim dedim ama işlemden önce beklediğim an sandım ben sanki hiç uyumamışım kız bana soruyor sandım bitti işlem dedi nasıl yani uyumadım ki ben dedim uyudun da işlem ldu uyandın bak ayakların aşağıda masken yok dedi gerçekten de öyle hiçbirşey anlamadım ve kendimi çok iyi hissediyordum yalnız altımdan birşeyler akıyordu sürekli ilaç geri geliyordur dediler. Bi 20 dk sedye bekledim gözlem odasına gittik eşimle 1.5 saat müşade altında oldum arada tansiyonuma kalbime baktılar gelip sonra kalktım lavaboya gittim su gibi akıyordu bacaklarımdan yıkadım sildim ve giyindim damar yolundaki iğneyi çıkardılar dr çıktım herşey yolunda tüpler açık rahim yapısı normal dedi çok sevindim. Amaa arabaya bindim bir fena oldum baş ağrısı uyuma isteği. Eve geldim saat 5 ti geceden beri birşey yememiştim zor bela azıcık bişiler yedim. Kafamı koydupum gibi gittim hep. Kaldırıyorum başmıı yok gözlerim kapanıyor. Ağrı kesici aldım falan yattım ama hala öyleyim sersem gibi gözlerim kapanıyor normal mi acaba. Görevli sürekli yavaş kalk otur biraz öyle kalk yavaş giyin dedi demek bundanmış ama hastanede çok iyiydim yine iyiyim ama çok uykum var gibi. Birde kahverengi kan gibi akıntı geliyor günlük ped koydum zaten bu da normal heralde.

Kızlar ben dün çektirdim rahim filmimi anestezili dr öyle önerdi. Gittim bekledim sonra aşağı aldılar eşimle ama götüren kzıın elinde aletler falan korktum yani. Neyse aşağıa kabinde soyundum röntgende ordaydı zaten eşim dışarıda kaldı. Sonra asistan geldi bi beyle damar yolu açın dedi kız soldan açtı ama olmadı damarım inceymiş sözde. Sağdan girdi damara ama eli hafifti. Bir sürü sorular sordular anestezi alacağım için. Doktor bekledim baya bir. Uzandım uzun bir masa ucunda röntgen ve ayaklarımı koyacağım yerler. Bir de parmağıma brşey taktılar ekrandan kalp atışlarıma baktılar çok heyecanlı mıyım diye. Doktorum geldi başka bir yardımcı kız geldi. Doktorum iyi misin diye sordu falan birde oksijen maskesi taktılar oksijen geldi rahatlama hissettim o takılınca. Anestezi uzmanı geldi açılan damar yolundan ilacı verdi anladım uyucam kilomu falan sordu. O arada ayaklarımı yukarı kaldırdılar altımda uzun bir kağıt havlu boydan boya. Bağladılar ayaklarımı falan derken gitmişim en son onu hatırlyorum nasıl uyudum hiç bilmiyorum. Uyandım kız iyimisin dedi iyiyim dedim ama işlemden önce beklediğim an sandım ben sanki hiç uyumamışım kız bana soruyor sandım bitti işlem dedi nasıl yani uyumadım ki ben dedim uyudun da işlem ldu uyandın bak ayakların aşağıda masken yok dedi gerçekten de öyle hiçbirşey anlamadım ve kendimi çok iyi hissediyordum yalnız altımdan birşeyler akıyordu sürekli ilaç geri geliyordur dediler. Bi 20 dk sedye bekledim gözlem odasına gittik eşimle 1.5 saat müşade altında oldum arada tansiyonuma kalbime baktılar gelip sonra kalktım lavaboya gittim su gibi akıyordu bacaklarımdan yıkadım sildim ve giyindim damar yolundaki iğneyi çıkardılar dr çıktım herşey yolunda tüpler açık rahim yapısı normal dedi çok sevindim. Amaa arabaya bindim bir fena oldum baş ağrısı uyuma isteği. Eve geldim saat 5 ti geceden beri birşey yememiştim zor bela azıcık bişiler yedim. Kafamı koydupum gibi gittim hep. Kaldırıyorum başmıı yok gözlerim kapanıyor. Ağrı kesici aldım falan yattım ama hala öyleyim sersem gibi gözlerim kapanıyor normal mi acaba. Görevli sürekli yavaş kalk otur biraz öyle kalk yavaş giyin dedi demek bundanmış ama hastanede çok iyiydim yine iyiyim ama çok uykum var gibi. Birde kahverengi kan gibi akıntı geliyor günlük ped koydum zaten bu da normal heralde.

geçmiş olsun canımm... çok şükür senınde açık çıktı.. kendını yormadan yuruyus fılan yap hareketlı olmak ii olur dediler benide 1 saat sonra attılar yataktan :9: hafif kanama normal.. 2 adet regl pedını gecerse. atesın 37.5 u gecerse cook agrın olursa doktoruna haber wer.. onun dısında endıslenme .. sanırım sende 2013 topiindesin arkadasım ..

kızlar bende dun cektırdım burda ayılanlar bayılanlar falan bunları bosverın gercekten dayanılmmayacak bısey degıl cok kolay oldu 1dk surdu.kasıkta bıraz baskı oldu okadar hemen yaptırın stres yapcak hıcbırsey yok

Kızlar hsg çektirmek için asla beklemeyin ben çektirdiğim ay hamile kaldım ve canım hiç yanmadı.o kadar süre korktum boşunaymış şimdiye çoktan doğmuştu kuzucuğum..neyse allah herkesin gönlün göre versin inş...

Kızlar hsg çektirmek için asla beklemeyin ben çektirdiğim ay hamile kaldım ve canım hiç yanmadı.o kadar süre korktum boşunaymış şimdiye çoktan doğmuştu kuzucuğum..neyse allah herkesin gönlün göre versin inş...

bende bayramdan önce çektirmiştim. bu ramazan bayramından önce. şimdi hamileyim. bencede çok korkulcak bişi değil :) hatırlamıorum bile. benim canım yanmıştı ama kaydadeğer bişi değil bence

ben izmirde oturuyorum dr bana da rahim filmi istedi randevu alıcam ama kaç paraya çekiliyo sormayı unuttum doruk tıp merkezinde çektiricem ağrısı felan sorun değilde sizler ne kadara çektirdiniz onu merak ettim:26:

ben izmirde oturuyorum dr bana da rahim filmi istedi randevu alıcam ama kaç paraya çekiliyo sormayı unuttum doruk tıp merkezinde çektiricem ağrısı felan sorun değilde sizler ne kadara çektirdiniz onu merak ettim:26:

İstanbul Radyotom'da 370 liraya çektirdim ben :34:

Back