Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Merhaba Arkadaşlar
HSG çektirdim çarşamba günü ve sonucumu aldım . Devlette çektriğim için sonucu aldığım yer yorum yapmıyor .
Sonuç : Uterus orta hatta tubular vizualize pasaj mevcut . ne demek bu bir fikri olan var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum .

asel ben bilmiorum maaleesef. baktı kaçtı olmasın diye yazdım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben çelildğimde rapordan önce çeken kişi açık demişti. bi önceki kadının da tıkalıymış. çekerken yorum yapıordu .

ben çelildğimde rapordan önce çeken kişi açık demişti. bi önceki kadının da tıkalıymış. çekerken yorum yapıordu .

zeynep kamil tam illet bir hastane zaten ne çekilirken ne de şimdi tek bir kelime söylemdiler . filmi çekerken zaten dövmekten beter ettiler beni . Allaha havale ediyorum hepsini ((( canımı da çok yaktılar . offff deli olacam şimdi ne deme bu diye

ben okmeydanında çekilmiştim. orası için ii dediler. medikal eşyaları kendim aldım. medikalci öle demişti. ama acı çekilmemesi için olan bi alet vardı. o çok pahalıydı. 80 tl vermiştim. zorunlu değildim ama acı çekmemek için aldım

google sordun mu

nedir bu çektiklerimiz bilmiyorum . sonunda olsun da acı çekmeye de razıyım . Allahım kimseyi çocuk hasreti ile sınamasın

Selam arkadaşlar..Ben de cumartesi çektirdim hsg ama hala ara ara kanamalar oluyor bu normal mi ? doktora bi türlü ulaşamadım size sorayım dedim..Hsgden sonra ne kadar sürdü kanamalar?

Selam arkadaşlar..Ben de cumartesi çektirdim hsg ama hala ara ara kanamalar oluyor bu normal mi ? doktora bi türlü ulaşamadım size sorayım dedim..Hsgden sonra ne kadar sürdü kanamalar?

geçmiş olsun! benimde yaklaşık 3 gün sürdü (ara ara kanamam oldu) ve doktorum olması çok normal eğer aşırı olup uzun sürerse tekrar gelmemi söylemişti.

İyi günler kızlar, ben de nisan ayında Radyomar da hsg filmi çektirdim.Çok araştırma yapanlardandım bu konuda çünkü acıya tahammül edemeyenlerdenim. 370 tl ödedim ama inanın deydi hiç ama hiç bir şey hiss etmedim çok şükür. Normal altdan muayene de bile az da olsa rahatsız olur insan ama inanın o bile olmadı. Şükür sonuç da iki tüp açık ve herş yolunda çıktı.Tavsiye ederim Allah önce parasın yetirsin diyeyim bari:) fakat devletde acı çekmekdense ya da diğer özel hastanelerde değer diyorum o paraya. Hemen de sonucu alıp geliyosunuz. Dijital ekran olduğu için siz de izleye biliyosunuz sıvının tüplerde hareketini. Yaptıracak olanlara kolay gelsin. Nerde yaptırırsanız yaptırın fakat önce korkunuzu yenin. Korkacak bi şey de yok zaten

canım normalde kanama olmaması lazım benim hiç olmadı.problem yoktur ama sanırım

Selam bndende rahim filmi istendi ama cok korkuyorum. Radyomarda hic aci hissetmedim yazmissiniz nerede ve doktorun adini yazabilir misiniz

Arkadaslar merhaba,
Doktorum rahım fılmı cekılmemı ıstedı.Bende bı sorun gozukmuyor,esımde sperm dusuklugu var.Eskı doktorum sadece esımın muayene olmasını ıstemıstı.sımdı bu doktor benden neden fılm ıstedı acaba?

Hem fılm cekımınden hemde sonucundan korkuyorum. Bu fılm neden cektırılıyor acaba bılen varsa lutfen cevap versın,bırde bır kısım cok kolay dıger kısım dogum sancısı gıbı anlatmıs,bız fılm cektırecekler ıcın okadr zor bı durum kı !!

ağrisi adet sancisi gibi5 dk sürüyor bünyeden bünyeye fark ediyor rahat olmak gerekiyor azcik kana
a olabiliyo bu flimden sonra hamile kaldim

Darısı basımıza canım bende haftasonu cektırecegım, pekı doktor bu fılmı ne teshısı uzerıne ıstedı acaba? yanı tuplerın acık olup olmadıgını dolleneme yatagını gormek ıstıyorda, neyı teshıs etmeye calısıyor yanı kısırlık teshısımı ,yoksa hamıle kalamama mı? benımde cuma-cumartesı cektırmem lazım ve cok tedırgınım((

aysencım darısı basıma ınsallh bu haftasonu benımde cektırmem gereklı,pekı adetten kac gun sonra yaptırmak lazım? 1-2 gun dedı ama doktor ısyerınden ancak haftasonu ızın alabılecegım.calısırken bu ıslerle ugrasmak okadr zorkı..

Arkadaslar merhaba gebe kalmak icin 4 aydir ugrasmam ragmen kalamamam üzerine doktorum rahim filmi istedi inanilmaz korkuyordum cani cok tatli olan biri olarak size kesinlikle findikzade radyotomu önerenilirim. O kadar korkarak girdigim klinikten huzurla ve hic canim acimadan ciktim. Hissetmedim bile desem yeridir sadece rahime bir sivi veriyolar o sirada bir sgukluk hissediyosunuz o kadar. Cektirecek olanlari rahatlatmak icin yazmak istedim biliyorumki burdaki bilgiler buze azda olsa umut oluyor. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…