- 13 Ekim 2009
- 436
- 99
- 323
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.421
Merhaba Arkadaşlar
HSG çektirdim çarşamba günü ve sonucumu aldım . Devlette çektriğim için sonucu aldığım yer yorum yapmıyor .
Sonuç : Uterus orta hatta tubular vizualize pasaj mevcut . ne demek bu bir fikri olan var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum .
ben çelildğimde rapordan önce çeken kişi açık demişti. bi önceki kadının da tıkalıymış. çekerken yorum yapıordu .
zeynep kamil tam illet bir hastane zaten ne çekilirken ne de şimdi tek bir kelime söylemdiler . filmi çekerken zaten dövmekten beter ettiler beni . Allaha havale ediyorum hepsini((( canımı da çok yaktılar . offff deli olacam şimdi ne deme bu diye
zeynep kamil tam illet bir hastane zaten ne çekilirken ne de şimdi tek bir kelime söylemdiler . filmi çekerken zaten dövmekten beter ettiler beni . Allaha havale ediyorum hepsini((( canımı da çok yaktılar . offff deli olacam şimdi ne deme bu diye
ben okmeydanında çekilmiştim. orası için ii dediler. medikal eşyaları kendim aldım. medikalci öle demişti. ama acı çekilmemesi için olan bi alet vardı. o çok pahalıydı. 80 tl vermiştim. zorunlu değildim ama acı çekmemek için aldım
google sordun mu
Selam arkadaşlar..Ben de cumartesi çektirdim hsg ama hala ara ara kanamalar oluyor bu normal mi ? doktora bi türlü ulaşamadım size sorayım dedim..Hsgden sonra ne kadar sürdü kanamalar?
Selam arkadaşlar..Ben de cumartesi çektirdim hsg ama hala ara ara kanamalar oluyor bu normal mi ? doktora bi türlü ulaşamadım size sorayım dedim..Hsgden sonra ne kadar sürdü kanamalar?
İyi günler kızlar, ben de nisan ayında Radyomar da hsg filmi çektirdim.Çok araştırma yapanlardandım bu konuda çünkü acıya tahammül edemeyenlerdenim. 370 tl ödedim ama inanın deydi hiç ama hiç bir şey hiss etmedim çok şükür. Normal altdan muayene de bile az da olsa rahatsız olur insan ama inanın o bile olmadı. Şükür sonuç da iki tüp açık ve herş yolunda çıktı.Tavsiye ederim Allah önce parasın yetirsin diyeyim bari:) fakat devletde acı çekmekdense ya da diğer özel hastanelerde değer diyorum o paraya. Hemen de sonucu alıp geliyosunuz. Dijital ekran olduğu için siz de izleye biliyosunuz sıvının tüplerde hareketini. Yaptıracak olanlara kolay gelsin. Nerde yaptırırsanız yaptırın fakat önce korkunuzu yenin. Korkacak bi şey de yok zaten
ağrisi adet sancisi gibi5 dk sürüyor bünyeden bünyeye fark ediyor rahat olmak gerekiyor azcik kana
a olabiliyo bu flimden sonra hamile kaldim
Kızlar hsg çektirmek için asla beklemeyin ben çektirdiğim ay hamile kaldım ve canım hiç yanmadı.o kadar süre korktum boşunaymış şimdiye çoktan doğmuştu kuzucuğum..neyse allah herkesin gönlün göre versin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?