kızlar cok tesekkur ederım yorumlarınız ve yardımlarınız ıcın.. lokal olma ısını konustum doktorumla o da şöyle bı acıklama yaptı "bazen hafiften bıraz daha ınatcı bı yapısıklık yada tıkanıklık olabılıo.o zaman ıkıncı kez verıoruz ılacı rahme. bu durum senı yorabılır,zaten heyecanlı bı yapın var,sen bılırsın ". bende dr oyle dıyınce.ikinci kez çektırmeme gerek kalmasın die uyutulmaktan korkmama ragmen,aldım genel anesteziyi. herkes cok ılgılydı. anestezı uzmanıyla amelıyathaneye gırerken tanıstım.dedım " benım tansıyonum dusuk, zaten açım, cok vermeyın anestezıyı " o da " evet, yoksa bayılırsın dimi ? " dedi. yemezler dedım :) gülüştük. " daha once hıc alkol aldın mı" dedi , bende "evet" diyince "bakalım hangısı daha guzel kafa yapıomus " dedı. bende "galıba bu daha guzel" derken gitmişim. uandıımda eşim başımda benı videoya alıo. bı de elınde kagıt war "tüpler açık" yazmış el yazısıyla.. hemşirelere bağırıorum tüpler açııkkkk kahkaha atıorum.. iiki genel anestezı almısım doktorumu dinleyıp.. emınım herkeste farklıdır .. ama ne agrım ne baska bıseyım olmasdı.. hafıf bı kanamam oldu ılk 3-4 saat sonra o da kesıldı.. eşimle ızınlıydık gezdık sınemaya gıttık.. doktorumun yorumuysa tuplerın acık bazen hafıf mukus olabılıo tuplerde ılacla o da gıttıgı ıcın ilk uc ay hamıle kalma sansın %25 artar.. olmazsa yumurta takıbıne baslarız 4. ayda dedii.. cok sukur.. Allah herkese bu kadar kolay atlatmayı nasıp etsın.. ılk uc ayda hamıle kalırsam buraya yazıcamm..sıra nazlı bebişimizin keyfını beklemeye geldı..