- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.181
KIzlar benim de bir sorum olacak ben de salı günü cektirecegim ..Bu filmi doktor mu cekiyor yoksa teknisyenler mi_?Bir de ac ya da tok farkeder mi giderken?Doktorum bana uygulama sonrası antibiyotik ve agrı kesici yazdı şimdiden..agrı kesıcıyı anladım da antibiyotık nedendir bilemedim
kadın doğum doktoru ve radyoloji teknisyeni birlikte oluyor. ben aç gitmiştim. antibiyotik kullanmadım.
CanimKızlar sizce üniversite hastanesindemi yoksa özeldemi çektirmek iyi olur. Tecrübeli arkadaşlardn yardım bekliyorum benimde 1 dış gebelik 3 düşüğüm var
kızlar bende yarın çektiricem bakalım ne olacak çok merak ediyorum sonucu. anestezi ye hala karar veremedim dayanabilirmiyim acaba
bence anesteziyle yaptır anlık bişey oluo uyandıgında bitmiş oluyo.benımkı mesela ıyıkı uyumusun dedı doktor cunku zor oldu dedi.bence uyu cunku ne olcanı bılmıyosun sende...anesteziyle süper uyanıyosun hemen bitmişşş ohhhh
bence anesteziyle yaptır anlık bişey oluo uyandıgında bitmiş oluyo.benımkı mesela ıyıkı uyumusun dedı doktor cunku zor oldu dedi.bence uyu cunku ne olcanı bılmıyosun sende...anesteziyle süper uyanıyosun hemen bitmişşş ohhhh
ayy çok hoşsun canım. saol canım en iyisi anestezi ruhum bile duyymasın :)
selam kizlar bende dun doktora gittim rahim filmi istedi acikcasi biraz korkuyorum :18:
aranizda devlet hastanesinde yaptiran var mi? varsa randevuyu hemen alabildi mi?
eger hemen alinmiyorsa radyomar diye bir yer varmis findikzade de oraya gitmeyi planliyorum
lutfen cevap
7 yillik evliyim hala bebisimiz yok
bu mubarek gunde dua edin bana da bende bebisi olmayan herkese dua edicem
Slm kızlar yeni üye oldum sitenize
banada haziranın 13 hasta olursan adetin 1. 2. 3. günü renkli filim çektir dedi ağrılı olur biraz o yüzden 2 tane ağrı kesici iğne verdi filmi çektirmeden 1 saat önce iğne yaptır ağrın fazla olmaz dedi çok korkuyorum şimdiden başladım telaşlanmaya inşallah hasta olmam
hoşgldin kk.ya tatlm
bende çekildim rahim filmi ama benim dr.8-10 günleri arasında oluyo çekim die beni reglinin 3. günü geri yollamıştı .ben 9.günü gittim çekildim bana da işlem başlamadan yarım saat önce ağrı kesici iğne wurdular ben iğneden çok korktuğum için iğneden çok çektim ama inan filmden o kadar bişey hissetmedim ....düşün yani bende kan alınırken bayılan birisiyim ....
sende hiç korkma we bi an önce çekil tabii inşallah gelmes kırmızılarda gerek kalmas....
hatta anestezili çekiliyorlarmış ilk başlarda bende anestezili olmasını istemiştim korkudan ama hiç gerek bile yok emin ol.....
kIZLAR ACİL CEVAP BEKLİYORUMMMMM LÜTTFENNNNNNN,RAHİM FİLMİNDEN KAÇ GÜN SONRA İLİŞKİYE GİRİLİYO,VEYA KAÇ GÜN SONRA DENİZE VEYA HAVUZA GİRİLEBİLİR BİLGİSİ OLAN CEVAPLARSA MEMNUN OLURUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?