Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

kadın doğum doktoru ve radyoloji teknisyeni birlikte oluyor. ben aç gitmiştim. antibiyotik kullanmadım.

Kızlar sizce üniversite hastanesindemi yoksa özeldemi çektirmek iyi olur. Tecrübeli arkadaşlardn yardım bekliyorum benimde 1 dış gebelik 3 düşüğüm var

Kızlar sizce üniversite hastanesindemi yoksa özeldemi çektirmek iyi olur. Tecrübeli arkadaşlardn yardım bekliyorum benimde 1 dış gebelik 3 düşüğüm var
Canim
Ben ozelde cektirdim.cok farki olacagini zannetmiyorum.universte hastanesinde belki randevuyu gec alabilirsin ama ozeldw hemen hallolur.bu arada 3 dusugun varsa demekki sen hamile kalabiliyorsjn.bence senin tuplerde sorun yok.esin sperm testi yaptirdi ki.bir de sen kan pihtilasmasi olup olmadigini arastirmak icin test yaptirdin mi.bu testi herkese yapmiyorlar 2 ya da 3 dusuk yapanlara yapiyorlar.umarim en kisa zamanda bebisine kavusursun.

Kızlar hsg den sonra adet gecikmesi 7 gun olan oldumu????benm gecen ay hsg cekıldı sımdıde adetim gelmedi 7 gun olduuuuuu yardımcı olun ltfnn çatlıcam meraktan yaaa

kızlar bende yarın çektiricem bakalım ne olacak çok merak ediyorum sonucu. anestezi ye hala karar veremedim dayanabilirmiyim acaba

bence anesteziyle yaptır anlık bişey oluo uyandıgında bitmiş oluyo.benımkı mesela ıyıkı uyumusun dedı doktor cunku zor oldu dedi.bence uyu cunku ne olcanı bılmıyosun sende...anesteziyle süper uyanıyosun hemen bitmişşş ohhhh

ayy çok hoşsun canım. saol canım en iyisi anestezi ruhum bile duyymasın :)

aylardır araştırma içindeydim ama okuduklarım hep ertelememe neden oluyordu fındıkzade radyomarı buldum tabi onuda araştırmalarım sonucu ve gerçekten inanarak gittim hepsi harika insanlar doktorum cevat beydi herşey hijyenik çok ilgililer gerçekten ve en güzeli sıfır acı hissettiğim hiç bişey olmadı öyle söyleyebilrim korkularım boşunaymış verdiğim para da kat kat helal olsun 370 tl fiyatları var anadolu yakasında oturanlar için koşuyolundaki şubelerinden fındıkzadeye servisleri varmış bilginizeeee ama c kollu denen o aletleri fındıkzadede var koşuyolunda yok

ayy çok hoşsun canım. saol canım en iyisi anestezi ruhum bile duyymasın :)

canım ben de çook korkarak gittim.ama gerçekten çok hafif bi adet sancısı çekiyorsun o kadar.kesinlikle narkoz almaya değmez.ben filmi çektirdikten sonra inanamadım bu kadar basit bir şey için anestezi verdiklerine.bence gerek yok zaten 5 dak sürüyor giyinip soyunman dahil.

selam kizlar bende dun doktora gittim rahim filmi istedi acikcasi biraz korkuyorum :18:
aranizda devlet hastanesinde yaptiran var mi? varsa randevuyu hemen alabildi mi?
eger hemen alinmiyorsa radyomar diye bir yer varmis findikzade de oraya gitmeyi planliyorum
lutfen cevap
7 yillik evliyim hala bebisimiz yok
bu mubarek gunde dua edin bana da bende bebisi olmayan herkese dua edicem

canım ben özel hastanede çektirdim.hemen aldım randevuyu.devlet hastanesi ile ilgili bilgim yok.ama tahminime göre hemen alamazsın.eğer sosyal güvencen varsa devlet anlaşmalı özel hastanelerde de karşılıyor zaten.ben 25tlye çektirmiştim.sen istanbuldasın sanırım.oraları bilmediğim için herhangi bir yer öneremiyorum ama sen bulmuşsun zaten.filmden hiç korkma.ben çok tırsak bi insanım.kan alınırken bile bayılırım düşün.ama film sırasında çok hafif bi adet sanıcısı çekiyorsun o kadar zaten 5 dak sürüyor.korkma sakın.inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

Slm kızlar yeni üye oldum sitenize
banada haziranın 13 hasta olursan adetin 1. 2. 3. günü renkli filim çektir dedi ağrılı olur biraz o yüzden 2 tane ağrı kesici iğne verdi filmi çektirmeden 1 saat önce iğne yaptır ağrın fazla olmaz dedi çok korkuyorum şimdiden başladım telaşlanmaya inşallah hasta olmam

hoşgldin kk.ya tatlm
bende çekildim rahim filmi ama benim dr.8-10 günleri arasında oluyo çekim die beni reglinin 3. günü geri yollamıştı .ben 9.günü gittim çekildim bana da işlem başlamadan yarım saat önce ağrı kesici iğne wurdular ben iğneden çok korktuğum için iğneden çok çektim ama inan filmden o kadar bişey hissetmedim ....düşün yani bende kan alınırken bayılan birisiyim ....
sende hiç korkma we bi an önce çekil tabii inşallah gelmes kırmızılarda gerek kalmas....
hatta anestezili çekiliyorlarmış ilk başlarda bende anestezili olmasını istemiştim korkudan ama hiç gerek bile yok emin ol.....

Hoşbulduk
ben haziranın 13 de adet olursam ki inşallah olmam adetin 2. 3. günü git çektir dedi neyse bakalım o gün gelsin. buarada iğneden bende çok korkarım yağlı filme nasıl dağanacağım bilmiyorum herkesde farklı oluyo galiba kiminde acıyo kiminde acımıyo bünyeye göre değişi olmalı

kIZLAR ACİL CEVAP BEKLİYORUMMMMM LÜTTFENNNNNNN,RAHİM FİLMİNDEN KAÇ GÜN SONRA İLİŞKİYE GİRİLİYO,VEYA KAÇ GÜN SONRA DENİZE VEYA HAVUZA GİRİLEBİLİR BİLGİSİ OLAN CEVAPLARSA MEMNUN OLURUM

Merhaba HSG filminizi kadın doğum Doktorumu çekti? Yoksa Radyloji uzmanımı?. Ben geçen hafta çektirdim kadın - doğum dr um çekti ve ilacı verdiği gib tıkalı, çok zor geçiyor ilaç. Sol tamamen tıkalı dedi. Ancak HSG raprum 4 gün sonra çıktı ve bütün herşeyin normal olduğu. geçişlerin ve ilacın dağılımının normal olduğu yazıyordu. Raporu hazırlayan Radyoloji uzmanı. Ben şimdi kime inanayım. Kafam çok karışık. Sizi çekiminiz kim yaptı raporu kim yazdı?

ben henüz film çektirmedim ama öyle bir kural yok istediğin zaman ilişki oabilir, bi tek çektirdiğin gün birliktelik olmasın yeter .

hiç korkulacak acı veren bişey değil
çok az bi ilaç gecerken acıyo adet sancısı gibi
ne aletı takarken ne cıkarırken acımadı
filimden sonra 3 5 damla kan geldı onuda dr korkma olur dedı o kadar
acımıyo korkmayyın rahat gırersenız ve kendı dr nuz yaparsa acımıyo. kendı dr za daha rahat guvenıyosunuz cünkü

arkadaşlar izmirde rahim filmi nerede çektirebilirim tecrübesi olanlar birde ne kadara çekiyorlar.lütfen yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…