Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

canım inan ben de ağrıya zor katlanırım. ancak bu işem çok ağrı yapsa da bir kaç saniye sürdüğünden insan dayanıyor. ben de bu ay yaptırdım. korunmaya gerek yok bi de. şimdiden geçmiş olsun. en kısa zaman da yavrun seninle olsun

canım benim çok sağol. bazı doktorlar korun mutlaka demiş canım sıkılmıştı benim de. her yeni ay kolay gelip geçmiyor. sana da çok geçmiş olsun. inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşalım yavrularımıza:))))

canım adetin kaçıncı günü çektireceksin mümkün olduğunca erken çektir bence ben tam 10. gün çekildim normalde 7 ila 10 gün deniyor ya kanaman çok yoksa özellikle 6. - 7. gün çekil muhakkak, ayrıca bende acıya katlanamam diye anestezili çektirdim sorduğum bikaç dr kasılmadan dolayı ilaç gitmeyebilir dediği için daha iyi olduğunu duydum boşuboşuna çekilmemek için, şimdiden geçmiş olsun, Hayırlısıyla bebeklerimizi alırız inşallah kucağımıza:)))

canım benim mesjını yeni gördüm ameliyat olmuşsundur herhalde nasıl geçti .hiç moralını bozma herişte bir hayır vardır.tup bebekle hamile kalabılırsın çözümü olan bir durum sonuçta ama tabikide kolay değil inşallah yaşadıklarını en kısa zamanda unutur ve güzel bir bebişin olur tabiki SAĞLIKLA.çok geçmiş olsun

canım benim adet 4 gün falan sürüyor. 5.gün yani yarın gideyim diyorum çok mu erken olur acaba. tabi cesaretimi topalyıp da gidebilirsem. burada ne yazık ki anestezili yapmıyorlar. ben de çok korkuyorum vazgeçicem herhalde. ağrıyı geçtim kasılırım büyük ihtimal ondan korkuyorum.kendimle savaşıyorum bakalım. sağol canım. inşallah canım biranönce alalım kucağımıza çok istiyorum.

canim korkma ins cok acimiycak, adet sancisi gibi dusun.
bi de kisa suruyor zaten, anlamiyorsun bile.
hem sonrasinda hamile kalma ihtimalin artiyor bunu dusun sabret canim..
ben de Subat ayinda cekindim rahim filmi. mart ayinda hamile kaldim, ama dustu, biyokimyasal gebelik dedi doktor..
ins tekrar nasib eder Rabbim.. hepimize saglikli bi sekilde ins...

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de acayip bir korkuyla gittim.ama emin ol anestezi daha çok acı verir.yaa normal adetimde bile daha fazla ağrı çekiyorum ben.hatta bu ağrı için anestezi yapıldığına inanamadım.sakın korkma sakin ol kasılmazsın.öncesinde ağrı kesici kas gevşetici iğne yapıyorlar.bi de ben vajinismustum önceden ben bile kasılmadım bişey olmaz inşallah kolayca atlatırsın.

kızlar ben dün çektirdir.30 sn adet sancısı gibi bir sancı geri kalan da çok önemli bişi değildi 5 dk sürdü.fakat benim bir tüpüm tıkalı çıktı.Basınlı ilaçla açıldı ama bu seferde tüpün şekli bozukmuş.yani o taraftan umudum yok bi diğer taraf kaldı hayırlısı artık.1 2 ay doktora gitmayi düşünmüyorum.kendi haline bırakacağım

Arkadaşlar hepinize merhaba,
sitede dolaşırken bu topiğe gözüm ilişti. ve önceden benimde fikir almak için gezdiğim topikler arasındaydı. o zaman insanın gerçekten doğru ve yönlendirici bilgileri almaya ihtiyacı oluyor.
benim arka arkaya 2 dış gebeliğim oluşmuştu ve doktorum rahim filmini çektirmemi önermişti. Öncesinde çok tereddütte kaldım kimisi çok sancılı olduğunu falan yazmıştı ancak böyle bir operasyon için sakın anesteziyi falan tercih etmeyin. çünkü inanın hiç gerek yok.
güvenilir ve modern bir merkezde yaptırdım ben operasyonu ve sadece 5 dk sürdü. 375 tl ye mal oldu. ancak hiç acı duymadım. öyle ağrı kesici iğne, kas gevşetici falan da almanıza gerek yok. işlemden sonra sadece çok azıcık bir yanma hissediyorsunuz. o da, sonunda kavuşacağınız bebeğiniz için katlanmaya değer gerçekten.
gerekli olup olmadığı konusuna gelince, doktorununz gerekli görüyorsa bence tüplerinizin durumu için mutlaka çektirin derim. benim iki tüpüm de çok şükür açık çıktı. ve doktor bu operasyonla olası yapışıklıklarıda açılabileceğini söylemişti. vee en güzelide hemen ertesi ay şükürler olsun ki hamile kaldım. şimdi bebeğimi bekliyorum.
yani anlayacağınızrahim filmini çektirerek umudum gerçekleşti. hepinize geçmiş olsun arkadaşlar, yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Allah hepimizin yavrularını kucağınaalmayı nasip etsin.

sitede dolaşırken bu topiğe gözüm ilişti. ve önceden benimde fikir almak için gezdiğim topikler arasındaydı. o zaman insanın gerçekten doğru ve yönlendirici bilgileri almaya ihtiyacı oluyor.
benim arka arkaya 2 dış gebeliğim oluşmuştu ve doktorum rahim filmini çektirmemi önermişti. Öncesinde çok tereddütte kaldım kimisi çok sancılı olduğunu falan yazmıştı ancak böyle bir operasyon için sakın anesteziyi falan tercih etmeyin. çünkü inanın hiç gerek yok.
güvenilir ve modern bir merkezde yaptırdım ben operasyonu ve sadece 5 dk sürdü. 375 tl ye mal oldu. ancak hiç acı duymadım. öyle ağrı kesici iğne, kas gevşetici falan da almanıza gerek yok. işlemden sonra sadece çok azıcık bir yanma hissediyorsunuz. o da, sonunda kavuşacağınız bebeğiniz için katlanmaya değer gerçekten.
gerekli olup olmadığı konusuna gelince, doktorununz gerekli görüyorsa bence tüplerinizin durumu için mutlaka çektirin derim. benim iki tüpüm de çok şükür açık çıktı. ve doktor bu operasyonla olası yapışıklıklarıda açılabileceğini söylemişti. vee en güzelide hemen ertesi ay şükürler olsun ki hamile kaldım. şimdi bebeğimi bekliyorum.
yani anlayacağınızrahim filmini çektirerek umudum gerçekleşti. hepinize geçmiş olsun arkadaşlar, yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Allah hepimizin yavrularını kucağınaalmayı nasip etsin.

arkadaşlar canım çok sıkkın izmirde başkent ünvrs.hastanesinde anestezili hsg çektirdim cuma günü hala kırmızı lekeler geliyor ya ,sizce bu normalmi sinirimden ağlıyorum lütfen cevap yazarmısınız...

ben de nisan ayında çektirdim canım,bir kaç gün lekelenmeler oldu.bu da normal zaten.sorun yoktur merak etme.ama çok sıkıntı ediyosan dr unu arayıp sorabilirsin?

KIzlar benim de bir sorum olacak ben de salı günü cektirecegim ..Bu filmi doktor mu cekiyor yoksa teknisyenler mi_?Bir de ac ya da tok farkeder mi giderken?Doktorum bana uygulama sonrası antibiyotik ve agrı kesici yazdı şimdiden..agrı kesıcıyı anladım da antibiyotık nedendir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…