- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.161
merhaba arkadaşlar bende bikaç gün sonra rahim filmi çektireceğim. ama çok korkuyorum. ağrıya dayanıklı bir insan değilim ne yazık ki. ağrıyı da geçtim ona mecbur katlanıcaz ancak filmi çektirdiğimiz ay korunmamız mı gerekiyor.bir ay daha mı bekliycez yani((cevaplarınız için şimdiden tşk ederim.
canım inan ben de ağrıya zor katlanırım. ancak bu işem çok ağrı yapsa da bir kaç saniye sürdüğünden insan dayanıyor. ben de bu ay yaptırdım. korunmaya gerek yok bi de. şimdiden geçmiş olsun. en kısa zaman da yavrun seninle olsun
canım benim çok sağol. bazı doktorlar korun mutlaka demiş canım sıkılmıştı benim de. her yeni ay kolay gelip geçmiyor. sana da çok geçmiş olsun. inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşalım yavrularımıza:))))
ben 23 martta laparoskopi oldum lakin 2 gün önce öğrendimki operasyon başarılı geçmemiş içeride parça kalmış betahcg düşmedi. yarın gene ameliyat olucam bu sefer özelde. başkada şansım yok ilaçla düzelmesi mümkün değilmiş. nasıl bi kader anlamadım. tam toparlandım ayaklandım aynı şeyleri 1 ay sonra gene yaşıcam bu sefer soldaki tüpümü tamamen alıcaklar. arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var.
canım adetin kaçıncı günü çektireceksin mümkün olduğunca erken çektir bence ben tam 10. gün çekildim normalde 7 ila 10 gün deniyor ya kanaman çok yoksa özellikle 6. - 7. gün çekil muhakkak, ayrıca bende acıya katlanamam diye anestezili çektirdim sorduğum bikaç dr kasılmadan dolayı ilaç gitmeyebilir dediği için daha iyi olduğunu duydum boşuboşuna çekilmemek için, şimdiden geçmiş olsun, Hayırlısıyla bebeklerimizi alırız inşallah kucağımıza:)))
canım benim adet 4 gün falan sürüyor. 5.gün yani yarın gideyim diyorum çok mu erken olur acaba. tabi cesaretimi topalyıp da gidebilirsem. burada ne yazık ki anestezili yapmıyorlar. ben de çok korkuyorum vazgeçicem herhalde. ağrıyı geçtim kasılırım büyük ihtimal ondan korkuyorum.kendimle savaşıyorum bakalım. sağol canım. inşallah canım biranönce alalım kucağımıza çok istiyorum.
canım benim adet 4 gün falan sürüyor. 5.gün yani yarın gideyim diyorum çok mu erken olur acaba. tabi cesaretimi topalyıp da gidebilirsem. burada ne yazık ki anestezili yapmıyorlar. ben de çok korkuyorum vazgeçicem herhalde. ağrıyı geçtim kasılırım büyük ihtimal ondan korkuyorum.kendimle savaşıyorum bakalım. sağol canım. inşallah canım biranönce alalım kucağımıza çok istiyorum.
arkadaşlar canım çok sıkkın izmirde başkent ünvrs.hastanesinde anestezili hsg çektirdim cuma günü hala kırmızı lekeler geliyor ya ,sizce bu normalmi sinirimden ağlıyorum lütfen cevap yazarmısınız...
kızlarr rahim filmi çekildiği ay regli gecikmesi yaşayanlar oldumu acaba:26:
eveet.benim oldu.28 günde gelirken 31 i buldu. arkadaşımın da öyle 4-5 gün gecikti. birsonraki de erken geldi. İnş senin kırmızılar gelmez...
aynen bende ondan gecikme yaşıyorum die sanıyorum ..hakkımızda hayırlısı olsunn .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?