merhaba arkadaşlar ben bu ay rahim filmi çekileceğim. Doktorum rahim filmi çekildiği ay gebelik önermiyorum, bu ay korunun dedi. Sizin fikirleriniz neler bu konuda? Neden o ay hamile kalınmaması öneriliyor? O ay hamile kalıp, bebeğini kucağına alan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Yumurta gelişme evresinde olduğundan rahim filmi çekilirken yayılan radyosyana yumurta mağruz kaldığı için yayılan radyosyandan sağlıklı bir yumurta hücresi ve sağlıklı bir gebelik olmaz diye çekildiği ay korunmayı öneriyor doktorlar ama korunmayan ve rahim filmi çekildiği ilk ay bebegini kucagina alan bir cok kiside var. Bende bu ay çektirdim ama ben ileri düzeyli teknolojisi olan yerde cektirdigimden radyasyon açısından çok da yoğun olmadığı için doktorum korun dedi ama korunmadım vardır herşeyde bir hayır olursa nasip olmazsa zaten doktor korun demişti derim çok da takmam dedim. Ama hayırlısıyla rabbim nasip ederse inşaAllah bebiş var gibi gebelik testi yaptım pozitif ama adet günümün geçmesini bekliyorum kan verip henüz netleştirmedim.
Evet İstanbul’da yaşıyorum canım. Sen nereye gitmiştin? Benim de herşey normal yumurta gelişimi , eşimin tahlilleri. Bir kere yumurta takibi yapıldı yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi oldum ve denedik. Hatta bu ay adetim 7 gün gecikti normalde 2-3 gün gecikir bayağı umutlanmıştık ama olmadı nasip değilmiş. olmayınca hemen rahim filmine de bakılsın eğer temiz çıkarsa yine deneriz dedik. Bakalım şimdi filmi bekliyorum.
Echomar bana uzak diye aynı şartlarda olan radyoemar varmış belki duymuşsundur oraya gideceğim inş. Inofolic combiyi de denerim tüplerde sıkıntı çıkmazsa.Zaten kafa rahat olsa olur diyorlar. Tekrardan çok teşekkür ediyorumEchomar'da çektirmiştim canim. 4 ay boyunca her gun yumurta takibine gidiyordum ama anladim ki takıntı yapmışim artik gitmiycem dedim 3 ay gitmedim ovulasyon testi aldım 2 ay da ona takık devam ettim bu ay baktım rahimde temiz hiç takmadım ovulasyonu bile bu ay 4 gün yaptim cift cizgiyi gordukten sonra yapmayı bıraktım. Çatlatma ignesi bende olmustum ilk aylarda ama çatlamamiştı çatlamadıgı icin bir kaç gun gecikmeli adet olmustum. Inofolic combiyi öneririm hem yumurta gelişimine hem folik asite yardimci bir vitamin kullandiktan sonra farķıda anlıyorsun zaten.
Sağlıkla,huzurla büyüsün evladın. Ben de bir baktırayım inş içim rahatlar da akışına bırakırım en iyisi o herhalde.Ben cektirdim dr korun filan da dememisti bir daha ki ay asilamam olucakti cektirdigim ay hamile kaldim oglum 4 yasinda cok sukur hicbir problem olmadi
Echomar bana uzak diye aynı şartlarda olan radyoemar varmış belki duymuşsundur oraya gideceğim inş. Inofolic combiyi de denerim tüplerde sıkıntı çıkmazsa.Zaten kafa rahat olsa olur diyorlar. Tekrardan çok teşekkür ediyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok çok sağ ol güzel dileklerin için. Artık bebişinin büyüdüğü zamanları ara ara yazarsın. Seni de tebrik ederim. Dualarda buluşalım inş
İnş canım olursa paylaşalım ki umut olsun bize de, güzel enerji gelsin oh oh. Allahım Hayırlı kılsın evladı isteyenlere.Bakalım kesin olsun da bir ona göre hem sevinir hem yazarim. Aminnn inşaAllah canım :) Rabbim evlat sahibi olmak isteyen tüm kullarına hayırlısıyla ihsan eylesin inşaAllahSenden de bekliyorum diğer aya mutlu haberi mutlaka yaz. :)
Benim bir arkadasim var o rahim filmi cektirdi doktoru ilk 3ayda gebelik olma sansi cok yuksek dedi bende ondan haber bekliyorum haber alirsam size yazarim insallahmerhaba arkadaşlar ben bu ay rahim filmi çekileceğim. Doktorum rahim filmi çekildiği ay gebelik önermiyorum, bu ay korunun dedi. Sizin fikirleriniz neler bu konuda? Neden o ay hamile kalınmaması öneriliyor? O ay hamile kalıp, bebeğini kucağına alan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
O zaman doktor korun dememiş ona. Bana korun dedi ilk ay. Off bir yanım doktoru dinle korun diyor, diğer yanım bekleme zaten çok bekledin diyor. Kafamda deli sorular.Benim bir arkadasim var o rahim filmi cektirdi doktoru ilk 3ayda gebelik olma sansi cok yuksek dedi bende ondan haber bekliyorum haber alirsam size yazarim insallah
bana korun dedi kararsiz kaldimBu ay bende hsg cektirmistim.Henuz 3 hafta anca oldu.Beklenen regl gunume 4 gun kala kan testi verdim.17.99 beta degerim.Saglikli ilerler mi bilmem ama sonuc olarak gebe kalmayi destekledigi kesin.
Bundan once 1 dusukle sonuclanan gebeligim oldu.Hsg de de iki tupte acik cikmisti bilgilendirme olsun.
bana korun dedi kararsiz kaldim
[/QUOTE
Merhaba,
Bunu yazali cok olmuş.Uzun bir sureç geçirdim.
Beta artsin diye bekledik artti... Kese gorunsun...Bebek gorunsun...Kalp atisi... Derken 17.haftamda masallah minnak kizima hamileyim hersey yolunda.Umarim gec guncelleme yapmamisimdir.Ben o ay hsg cekildikten kanamam bittikten hemen sonra iliskiye basladim. Saglikli gidiyoruz.Doktorunuz ne onerdi bilmiyorum.Umarim saglikla kucaginiza alirsiniz