Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çekildiği ay hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Winky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
52
101
merhaba arkadaşlar ben bu ay rahim filmi çekileceğim. Doktorum rahim filmi çekildiği ay gebelik önermiyorum, bu ay korunun dedi. Sizin fikirleriniz neler bu konuda? Neden o ay hamile kalınmaması öneriliyor? O ay hamile kalıp, bebeğini kucağına alan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Yumurta gelişme evresinde olduğundan rahim filmi çekilirken yayılan radyosyana yumurta mağruz kaldığı için yayılan radyosyandan sağlıklı bir yumurta hücresi ve sağlıklı bir gebelik olmaz diye çekildiği ay korunmayı öneriyor doktorlar ama korunmayan ve rahim filmi çekildiği ilk ay bebegini kucagina alan bir cok kiside var. Bende bu ay çektirdim ama ben ileri düzeyli teknolojisi olan yerde cektirdigimden radyasyon açısından çok da yoğun olmadığı için doktorum korun dedi ama korunmadım vardır herşeyde bir hayır olursa nasip olmazsa zaten doktor korun demişti derim çok da takmam dedim. Ama hayırlısıyla rabbim nasip ederse inşaAllah bebiş var gibi gebelik testi yaptım pozitif ama adet günümün geçmesini bekliyorum kan verip henüz netleştirmedim.

Öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Ben de araştırdım acısız, anestesisiz bir yerden randevu aldım. Seninki de dijital olandan mıydı? Son teknoloji derken bunu mu kastettin acaba? Öyleyse ben de korunmasam mı? İnş hayırlısyla alırsın bebeğini kucağına. Darısı isteyen herkesin başına.

istanbul'damı yaşiyorsun canım? Aynen sıfır aciyla olmustu. 7 aydır evliyim yumurtam her ay olusuyo çatlamıyodu doktorumda her türlü kan testini yaptırdı sorun cikmadi sonra inofolic combi diye vitaminle tanistim 3 aydir onu kullaniyodum kullanmaya basladigim ay yumurtalarimda catlamaya basladı ilk 2 ay olmadi dedim ee yumurtada catliyo ben bir en son rövanşım rahim filmi cektireyim baktım sorun yok artik oldu olmadi diye takmam hic bir sorun yok hayirlisi olsun derim dedim çekildim işte sonucu pazartesi gorcem bakalim.
Şimdi sana korunma derim olmaz korun derim olmaz içinden ne geçiyosa onu yap rabbim bilir en iyisini olacagi varsa her turlu olur.

Evet İstanbul’da yaşıyorum canım. Sen nereye gitmiştin? Benim de herşey normal yumurta gelişimi , eşimin tahlilleri. Bir kere yumurta takibi yapıldı yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi oldum ve denedik. Hatta bu ay adetim 7 gün gecikti normalde 2-3 gün gecikir bayağı umutlanmıştık ama olmadı nasip değilmiş. olmayınca hemen rahim filmine de bakılsın eğer temiz çıkarsa yine deneriz dedik. Bakalım şimdi filmi bekliyorum.

Echomar'da çektirmiştim canim. 4 ay boyunca her gun yumurta takibine gidiyordum ama anladim ki takıntı yapmışim artik gitmiycem dedim 3 ay gitmedim ovulasyon testi aldım 2 ay da ona takık devam ettim bu ay baktım rahimde temiz hiç takmadım ovulasyonu bile bu ay 4 gün yaptim cift cizgiyi gordukten sonra yapmayı bıraktım. Çatlatma ignesi bende olmustum ilk aylarda ama çatlamamiştı çatlamadıgı icin bir kaç gun gecikmeli adet olmustum. Inofolic combiyi öneririm hem yumurta gelişimine hem folik asite yardimci bir vitamin kullandiktan sonra farķıda anlıyorsun zaten.

Echomar bana uzak diye aynı şartlarda olan radyoemar varmış belki duymuşsundur oraya gideceğim inş. Inofolic combiyi de denerim tüplerde sıkıntı çıkmazsa.Zaten kafa rahat olsa olur diyorlar. Tekrardan çok teşekkür ediyorum

Yok canım duymadım. InşaAllah temiz çıkar canım rahim filminden sonra sende hamiş olursun umarım vitamine falan gerek kalmaz :) Kafanada çok takma bol bol duanı et rabbim ne eylerse güzel eyler gönlündeki duan hakkina hayırlı olan olsun inşaAllah Rica ederim

Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok çok sağ ol güzel dileklerin için. Artık bebişinin büyüdüğü zamanları ara ara yazarsın. Seni de tebrik ederim. Dualarda buluşalım inş

Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok çok sağ ol güzel dileklerin için. Artık bebişinin büyüdüğü zamanları ara ara yazarsın. Seni de tebrik ederim. Dualarda buluşalım inş

Bakalım kesin olsun da bir ona göre hem sevinir hem yazarim. Aminnn inşaAllah canım :) Rabbim evlat sahibi olmak isteyen tüm kullarına hayırlısıyla ihsan eylesin inşaAllah Senden de bekliyorum diğer aya mutlu haberi mutlaka yaz. :)

İnş canım olursa paylaşalım ki umut olsun bize de, güzel enerji gelsin oh oh. Allahım Hayırlı kılsın evladı isteyenlere.

Kızlar merhaba yarın rahim filmi için araştırma Hastanesi'ne gidicem ücretli mi oluyor acaba araştırma hastanelerinde bilginiz varsa yazar misiniz

Benim bir arkadasim var o rahim filmi cektirdi doktoru ilk 3ayda gebelik olma sansi cok yuksek dedi bende ondan haber bekliyorum haber alirsam size yazarim insallah

Benim bir arkadasim var o rahim filmi cektirdi doktoru ilk 3ayda gebelik olma sansi cok yuksek dedi bende ondan haber bekliyorum haber alirsam size yazarim insallah
O zaman doktor korun dememiş ona. Bana korun dedi ilk ay. Off bir yanım doktoru dinle korun diyor, diğer yanım bekleme zaten çok bekledin diyor. Kafamda deli sorular.

Bu ay bende hsg cektirmistim.Henuz 3 hafta anca oldu.Beklenen regl gunume 4 gun kala kan testi verdim.17.99 beta degerim.Saglikli ilerler mi bilmem ama sonuc olarak gebe kalmayi destekledigi kesin.
Bundan once 1 dusukle sonuclanan gebeligim oldu.Hsg de de iki tupte acik cikmisti bilgilendirme olsun.

bana korun dedi kararsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…