hmm ben cumaya ka da r koruncm1 hafta beklemedim ben takvime baktim simdi ben hsg den 3 gun sonra baslamisim.
stres enbuyuk düşmanhmm ben cumaya ka da r koruncm
İliskiye girmicm
Cuma baslicm rabbimin izniyle inşalalh
Bende çektirdim ama doktor hiç oyle demedi banamerhaba arkadaşlar ben bu ay rahim filmi çekileceğim. Doktorum rahim filmi çekildiği ay gebelik önermiyorum, bu ay korunun dedi. Sizin fikirleriniz neler bu konuda? Neden o ay hamile kalınmaması öneriliyor? O ay hamile kalıp, bebeğini kucağına alan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Ne zaman cektirdin hamilelik var mı cnmBende çektirdim ama doktor hiç oyle demedi bana
Bana 4aybekle dedi doktorKızlar bende ocak ayında cekindim rahim flimini 2. Ayındayım henuz hamile olmadım sizce adılama mı yaptıtsam yoksa beklesem mi
banada dedi ama ben denicem sansimi akisa biraktimBende çektirdim ama doktor hiç oyle demedi bana
İnşallah olur canım dua senden mucize Allah tanbanada dedi ama ben denicem sansimi akisa biraktim
Aynen cnmİnşallah olur canım dua senden mucize Allah tan ☺
valal kimse korunmamış banada korun dediArkadaşlar merhaba. Doktorum bana da korunma hemen başla dedi. Ama okuduğum kadarıyla hsg sonrası düşüklerde olmuş. Ama bunların rahim filmiyle alakası nedir bilemiyorum tabi. Korunup korunmama konusunda çok kararsizim bende
Kimyasal olsa yine erkenden gitmiş olur da. İlerleyen zamanda düşüğe sebep olmasın da. Sen ne düşünüyorsun peki korunmalı mı korumamalı mıvalal kimse korunmamış banada korun dedi
Ben yumurtlama gunleri iliskiye girmedim
Suan adetimde gecikti
Ama korunmayan fazla
Saniirm enfazla kimyasal gebelik yaşamış insanlar
ben hatta baslik actim kararsızlık diyeKimyasal olsa yine erkenden gitmiş olur da. İlerleyen zamanda düşüğe sebep olmasın da. Sen ne düşünüyorsun peki korunmalı mı korumamalı mı
Senin başlığı da okuyayım. Kimisi bir ay felan korunma demiş . Benim ilişki oldu hep. Ama beklemekte istemiyorum artık. Sağlıklı şekilde olur inşallahben hatta baslik actim kararsızlık diye
Ben bilemedim yumurtlama gunu iliskiye girmedim ama planli yapmadim erkrn yumurtladimben ogunler girmedim iliskiye
Yani ben ilikisye 1hafta girmedum oram hasassa diye eger gec yumurtlasam girerdim
amim birarkadasim aynidoktora gittikSenin başlığı da okuyayım. Kimisi bir ay felan korunma demiş . Benim ilişki oldu hep. Ama beklemekte istemiyorum artık. Sağlıklı şekilde olur inşallah