Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çekildiği ay hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
korunsan iyi olur dedi ama esim nisanda olmayacak hsg gecencuma cekindim 2ay riske atamam bucuma buyukihtimal yumirtlamam bende denicm sansim doktor enufak riske bile atmayiz dedi baska doktorlara sordum sikijti yok hsg zarrai olmaz dediler oyizden denicm rabbim saglikli sekilde verir umarim

Bana 3gunluk antibiyotik verdi bitti
Atesin agrun olursa diyede agrikesici verdi
Sukur atesde yok ağrıda kanamamda bitti
Bucuma dusunuyorum

Bana da antibiyotik verdi.3gün kullandim.Biter bitmez 2 gune bir degerlendir dedi.bu ay asla stres yapma Bol bol gez kafan baska seylerle dolu olsun insallah olur canim

Kızlar bende ocak ayında cekindim rahim flimini 2. Ayındayım henuz hamile olmadım sizce adılama mı yaptıtsam yoksa beklesem mi

merhaba arkadaşlar ben bu ay rahim filmi çekileceğim. Doktorum rahim filmi çekildiği ay gebelik önermiyorum, bu ay korunun dedi. Sizin fikirleriniz neler bu konuda? Neden o ay hamile kalınmaması öneriliyor? O ay hamile kalıp, bebeğini kucağına alan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Bende çektirdim ama doktor hiç oyle demedi bana

Arkadaşlar merhaba. Doktorum bana da korunma hemen başla dedi. Ama okuduğum kadarıyla hsg sonrası düşüklerde olmuş. Ama bunların rahim filmiyle alakası nedir bilemiyorum tabi. Korunup korunmama konusunda çok kararsizim bende

Arkadaşlar merhaba. Doktorum bana da korunma hemen başla dedi. Ama okuduğum kadarıyla hsg sonrası düşüklerde olmuş. Ama bunların rahim filmiyle alakası nedir bilemiyorum tabi. Korunup korunmama konusunda çok kararsizim bende
valal kimse korunmamış banada korun dedi
Ben yumurtlama gunleri iliskiye girmedim
Suan adetimde gecikti
Ama korunmayan fazla
Saniirm enfazla kimyasal gebelik yaşamış insanlar

valal kimse korunmamış banada korun dedi
Ben yumurtlama gunleri iliskiye girmedim
Suan adetimde gecikti
Ama korunmayan fazla
Saniirm enfazla kimyasal gebelik yaşamış insanlar
Kimyasal olsa yine erkenden gitmiş olur da. İlerleyen zamanda düşüğe sebep olmasın da. Sen ne düşünüyorsun peki korunmalı mı korumamalı mı

Kimyasal olsa yine erkenden gitmiş olur da. İlerleyen zamanda düşüğe sebep olmasın da. Sen ne düşünüyorsun peki korunmalı mı korumamalı mı
ben hatta baslik actim kararsızlık diye
Ben bilemedim yumurtlama gunu iliskiye girmedim ama planli yapmadim erkrn yumurtladimben ogunler girmedim iliskiye
Yani ben ilikisye 1hafta girmedum oram hasassa diye eger gec yumurtlasam girerdim

ben hatta baslik actim kararsızlık diye
Ben bilemedim yumurtlama gunu iliskiye girmedim ama planli yapmadim erkrn yumurtladimben ogunler girmedim iliskiye
Yani ben ilikisye 1hafta girmedum oram hasassa diye eger gec yumurtlasam girerdim
Senin başlığı da okuyayım. Kimisi bir ay felan korunma demiş . Benim ilişki oldu hep. Ama beklemekte istemiyorum artık. Sağlıklı şekilde olur inşallah

Senin başlığı da okuyayım. Kimisi bir ay felan korunma demiş . Benim ilişki oldu hep. Ama beklemekte istemiyorum artık. Sağlıklı şekilde olur inşallah
amim birarkadasim aynidoktora gittik
Okorunmadi şuan hamile
Ben erken yumurtladigim icin korundum

X