rahim duvarı inceliği sorunu yaşayıp bir şekilde çözebilen oldu mu ?

Delphi_HACISI

Tehlikeli şiir okur, dünyaya sataşır...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
973
1.075
408

arkadaşlar bu konudan muzdarip olup çözebilen, bir çözüm bulabilen varsa paylaşabilir mi ?

mesela adetin kaçıncı günü kaç mm olması gerekiyor rahim duvarının ? hangi ölçüler normal ?

deneyimlerinizi paylaşırsanız bu sorunu yaşayan benim gibilere çok faydası olur.

teşekkürler şimdiden.

Evet kızlar,

Endometrium kalınlığını bir şekilde istenen mm ye (8-10 mm) getirebilen var mı acaba ?

Neler yaptınız ?

Nasıl başardınız ?

Neden kimse cevap vermemiş bende aynı sorunu yaşıyorum daha yeni öğrendim, doktorum vagifem vajina içi tablet ve omega-3 ile folik asit verdi dün kullanmaya başladım bunların kalınlaştırmak için faydası oluyor mu?

Neden kimse cevap vermemiş bende aynı sorunu yaşıyorum daha yeni öğrendim, doktorum vagifem vajina içi tablet ve omega-3 ile folik asit verdi dün kullanmaya başladım bunların kalınlaştırmak için faydası oluyor mu?

bende de aynı sorun var. ilaçlardan çare bulamadım İstanbuldan karışım otlar aldım onu içiyorum. İnşallah çare bulurum

arkadaşlar bu konudan muzdarip olup çözebilen, bir çözüm bulabilen varsa paylaşabilir mi ?

mesela adetin kaçıncı günü kaç mm olması gerekiyor rahim duvarının ? hangi ölçüler normal ?

deneyimlerinizi paylaşırsanız bu sorunu yaşayan benim gibilere çok faydası olur.

teşekkürler şimdiden.
estrafem diye bir hap var cnm o kalinlastiriyor ama doktor kontrolünde kullan benim bayaga kalinlastirdi

Back