Rahim duvarı (Endometrium) inceliği sorunu ?

Arkadaşım ben yeni katıldım buraya ve senin yazını okudum dolaşırken. Ne zaman uygulanacak neupogen Sana. Beni de bu konuda bilgilendirebilirmisin acaba

merhaba bana bu ilaç hakkında bilgi verebilirmisiniz bendede endimetrium inceliği sorunu var şuan tedavideyim

Arkadaşlar konuyu benim gibi takip ettiğnizi düşünerek cvp lıyorum.Pirilk isimli üye bazı nedenlerden dolayı henüz ilacı kullanamamış ama aynı klinikte bir hastanın kullandığını ve 5 küsürlerdeki end. 7,5 lere kadar çıktıgını ve tarnsferin gerçekleştiğini yazmış yani olumlu sonuç alınmış.Yakın zamanda tedavisi olanlar da sorarsa dr larına bu ilacı daha da netleşecek sanırım.İnşallah şu sorunun çözümü bulunmuş olur

Arkadaşlar daha önce neupegen şırınga hakkında yazmıştım. Ancak kendim deneme fırsatım olmamıştı. Çünkü deneyeceğim ay dışgebelik geçirdim ve tedaviyi yarıda bıraktık .. bu ay tedaviye yeniden başladık. Standart estrofem climara vs vs. Sonuç 5.7 oldu. 2 gün önce neupogen yapıldı. Bu gün kontrole ggeldim şu anda kalınlık 7.1 de.. 1 yılı aşkındır tedavideyim ve ilk defa 7 li rakamları gördüm. Şimdi hastanedeyim ve ikinci doz yapılacak bekliyorum. Bunun sonucunu da yazarım.Ancak transferimin yapılacağı kesinleşti.

Cnm neupogeni doktorunuz ne şekilde uyguladı.kaçıncı gün uyguladı.ayrıntılı olarak yazabilir misin.burdaki doktorlar muhtemelen bilmiyorlardır ben doktoruma anlatıp Israrla isteyeceğim.o Yüzden en ayrıntısına kadar uygulama şekilini yazarsan çok sevinirim

Neupogen in 2 kutusu var siz küçük olanı alıyorsunuz. İçinden 5 tane şırınga çıkıyor zaten. Estrofemleri kullanmaya başladıktan 13 14 gün sonra ilk doz yapılıyor. 3 tane şırıngayı aynen transferdeki gibi rahim içine gönderiyor ve 20 30 dk yatıyorsunuz. Fazla ağır kaldırıp ıkınmasanız iyi olur. 2 gün sonra gittiğinizde zaten kalınlaşmayı göreceksiniz, o gün de kalan 2 şırıngayı yapıyor ve yine 20 30 dk yatıyorsunuz. Sonra 2 gün sonra da transferinizi yapıyor. Ben bu işlemler için extra bir ücret ödemedim. İlacı da tanıdık bir eczaneden indirimli alabilirsiniz.

Çok çok teşekkür ederim bilgin için.yarın doktorumla paylaşıcam bakalım ne diyecek.sen estrofeme adetinle başladın değil mi?bi de sende ne kadar etkili oldu bu ilaç.yani rahim inceliği mevcuttu değil mi sende.benim 6. Tedavim incelik dolasıyla iptal olmuştu.bu ilaç bariz kalınlaştırdı mı

Senin 6.tedavin ben 1.5 yıldır her ay endometriumu 5 in üzerine çıkaramadığımız için iptal ettik. Her ay umutlarımız kırıldı. 1.5 yıl boyunca bir sürü hormon alıp ilaçlara bir sürü para verip manevi ve fiziksel yönden yıpranıp tedaviyi iptal ediyorduk. Estrofem yüzünden 2 tane miyom oluştu. Şimdi bu ilaçla 7.5 gördüm ilk defa. Transfer yaptık. Transferim tutmadı ama sonuçta 1.5 yıl sonunda endometriumu kalınlaştırcak yöntemi bulmuş olduk. Umarım bir sonra ki transferde tutar. Hepimizin biraz da şansa ihtiyacı var tabi.

Çok iyi Anlıyorum seni.yaşadığımızın hayal kırıklığımın tarifi mümkün değil.hepimiz aynı amaç için farklı farklı problemlerle baş etmeye çalışıyoruz malesef.benim normalde böyle bi problemim yoktu.geçen yıl 2 kez hamile kaldım.birinde ikizlerin kalp atışı durdu kürtaj oldum.diğerinde de 19 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum Yaptım.o zamana kadar baş ettiğim onca problemin yanına şimdi de endometrium inceliği eklendi.herşeyde vardr bir hayır diyelim yine de.ben 1 aydır Peyroni diye bir Çay da içiyorum mutlaka duymuşsundur.bakalım faydası olmuş mu.inşlh seninde bu hayal kırıklığın son bulur ve bebeğine kavuşursun en kısa zaman da.bu arada doktorun hangi hastanede ve kim

Çok geçmiş olsun. Sen fe bir sürü üzüntü yaşamışsın. Umarım son bulur üzüntülerimiz ve bebeklerimize kavuşuruz. Ben İstanbul'daki Ota&Jinemed hastanesine gidiyorum. Doktorum Prof. Dr. Alparslan Baksu.

Merhaba.bebeğiniz şimdi olmuş.Allah tamamına erdirsin.Bu mesajınız eski ama şimdiki tüp bebek mi?öyleyse Rahim duvarı kalınlığınızı biliyor musunuz?

Merhaba.bebeğiniz şimdi olmuş.Allah tamamına erdirsin.Bu mesajınız eski ama şimdiki tüp bebek mi?öyleyse Rahim duvarı kalınlığınızı biliyor musunuz?
merhabalar , teşekür ederim . Evet tüp bebek ama ne yazık ki çözüm bulamadım ama sonuç olumlu oldu, rahim kalınlığı inanmıycaksınız belki ama 5.5 la yapıldı transfer ve tuttu.

Arkadaşlar nar suyu kullanın ben kullandım faydasını da gördüm. Geçen sene tedavimde baştan dondurulacaktı miyomum vardı o alınacaktı ama birşey kullanmadan sadece nar suyuyla nasıl olacak diye kullanmıştım son kontrolde 10 mm idi bir daha da sormamıştım yazı transferim olacağı zamanda estrofem ve nar suyu kullandım transferden 5 gün önce 8.5 mm idi ki ilk tedavimde benimde 7 mm ile yapılmıştı, 2. dondurulmuşlarda zorla 9 mm olmuştu tutmamıştı hiç. o yüzden sonraki tedavilerde kullandım yazın olan tedavim tuttu kimyasal gebelik ile sonuçlandı.

Ekimde tekrar başladım tedaviye ohss riski nedeniyle donduruldu şimdi başladık yine estrofem kullanıyorum günde 1-.1.5 bardak nar suyu hazır olanlardan dimesin doğal tavsiye ederim çok değil günde 1-1.5 bardak transfere kadar. Bunu İbrahim Saraçoğlu demişti. P.tesi kontrol yılbaşına transferim bakalım p.tesi kaç çıkacak.

merhabalar , teşekür ederim . Evet tüp bebek ama ne yazık ki çözüm bulamadım ama sonuç olumlu oldu, rahim kalınlığı inanmıycaksınız belki ama 5.5 la yapıldı transfer ve tuttu.
Ya maşallah ne güzel.Ben benim transferimi iptal ettirdim.Şans düşüktü çünkü.sizin 5.5 nettir,3 çizgili yaprak görüntüsü.Benim 4.5 netti.

Hayırlısı olsun inşallah her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…