Canim cok TSK ediyorum öncelikle :) sonrasında adetin 10 gunu başladım bantlara ve estrofeme 4 gun kullandım 8 olmuştu gunde uc defa birer t
Canım TSK ediyorum öncelikle Rabbim ins kısmet eder :) sonrasında estrofem haplara gunde 3 defa birer tablet ve bantlarında 2 gunde bir 2 ser tane değiştirerek adetin 10. Gunünde başladım 14.gun gittiğimde 8 mm olmuştu .transefer icin biraz daha kalinlasmasi icin hapları 2 katına çıkardı yani gunde 6 kullanmaya başladım ,bantlar yine 2gunde bir iki tane değiştirdim .ve transfer gunu(17.gun) gittiğimde Dr konuştuğumda yeteri kalınlığa ulaşmamışsa eğer ya da düşmüşse ne yapcaz ,dondurup bir dahaki Ay mı transfer yapalım dediğimde hayır artık onu yapamayız yumurtan iki tane kaldı ve sadece bir tanesi birinci kalite dedi . O kadar uzuldum ki o an .dusunsene yani 5 bile olsaydı yine yapacaksınız tansferi
neyseki ole olmadı ölçtü ve 8.5 mm olduğunu gördü ve cok enteresan bisey daha oldu bir tane 8 hücreli birinci kalite bir yumurta ve bir tanede 4hucrelu 2. Kalite embriyom vardı ve transferi yapmadan 5 dk önce Dr o 4 hücreli embriyonun birden 16 hücreli olduğunu soledi ve sok oldum .o bunu cok hayra yormasada ben yinede Allah'ın bir lutfu olarak gördüm :) umarım ole olur.bu arada cok uzun yazdım farkındayım ama hem hepimize umut olsun hemde heyacanımı paylaşmak adına yazdım :)