-
- Konu Sahibi Delphi_HACISI
Merhaba netede tedaviniz .memnun musunuzArkadaşlar nar suyu kullanın ben kullandım faydasını da gördüm. Geçen sene tedavimde baştan dondurulacaktı miyomum vardı o alınacaktı ama birşey kullanmadan sadece nar suyuyla nasıl olacak diye kullanmıştım son kontrolde 10 mm idi bir daha da sormamıştım yazı transferim olacağı zamanda estrofem ve nar suyu kullandım transferden 5 gün önce 8.5 mm idi ki ilk tedavimde benimde 7 mm ile yapılmıştı, 2. dondurulmuşlarda zorla 9 mm olmuştu tutmamıştı hiç. o yüzden sonraki tedavilerde kullandım yazın olan tedavim tuttu kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
Ekimde tekrar başladım tedaviye ohss riski nedeniyle donduruldu şimdi başladık yine estrofem kullanıyorum günde 1-.1.5 bardak nar suyu hazır olanlardan dimesin doğal tavsiye ederim çok değil günde 1-1.5 bardak transfere kadar. Bunu İbrahim Saraçoğlu demişti. P.tesi kontrol yılbaşına transferim bakalım p.tesi kaç çıkacak.
Bende Aslinda 2 kez iptal ettirdim ,hep 6 civarıydı .Bir send kadar bekledim ama sonuc değişmeyince mecbur yapıldı.Ama görüntüsü dediğiniz gibi 3 katmanlıyfi .Birazda ona güvenip birazda çaresizlikten yaptırmıştım .Umarim sizin bebisiniz de tutunurYa maşallah ne güzel.Ben benim transferimi iptal ettirdim.Şans düşüktü çünkü.sizin 5.5 nettir,3 çizgili yaprak görüntüsü.Benim 4.5 netti.
Siz hamilesiniz sanırım. Ben de tüp bebek tedavisine başladım. 2 tane kaliteli embriyom oluştu fakat rahim 4.5 mm olduğu için transfer yapılmadı. Yaklaşım 1 aydır günde 2 bardak nar suyu içiyorum ama siklusun 15. günü rahim kalınlığı 4.9 mm pek bir kalınlaşma olmadı. Bu rahim nasıl kalınlaşır?Arkadaşlar nar suyu kullanın ben kullandım faydasını da gördüm. Geçen sene tedavimde baştan dondurulacaktı miyomum va9 mmrdı o alınacaktı ama birşey kullanmadan sadece nar suyuyla nasıl olacak diye kullanmıştım son kontrolde 10 mm idi bir daha da sormamıştım yazı transferim olacağı zamanda estrofem ve nar suyu kullandım transferden 5 gün önce 8.5 mm idi ki ilk tedavimde benimde 7 mm ile yapılmıştı, 2. dondurulmuşlarda zorla 9 mm olmuştu tutmamıştı hiç. o yüzden sonraki tedavilerde kullandım yazın olan tedavim tuttu kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
Ekimde tekrar başladım tedaviye ohss riski nedeniyle donduruldu şimdi başladık yine estrofem kullanıyorum günde 1-.1.5 bardak nar suyu hazır olanlardan dimesin doğal tavsiye ederim çok değil günde 1-1.5 bardak transfere kadar. Bunu İbrahim Saraçoğlu demişti. P.tesi kontrol yılbaşına transferim bakalım p.tesi kaç çıkacak.
Siz hamilesiniz sanırım. Ben de tüp bebek tedavisine başladım. 2 tane kaliteli embriyom oluştu fakat rahim 4.5 mm olduğu için transfer yapılmadı. Yaklaşım 1 aydır günde 2 bardak nar suyu içiyorum ama siklusun 15. günü rahim kalınlığı 4.9 mm pek bir kalınlaşma olmadı. Bu rahim nasıl kalınlaşır?
Nar suyuna reglini 3 4. günü başlanıp transfere kadar içilmeli 1 ay içmenin bir yararı yok. Herkeste de etki etmiyor malesef mesela benim bir önceki tedavimde 8 küsürdü kalınlık hem de transferden 5 gün öncesinde o tedavim kimyasal olmuştu bu tedavimde içtiğim halde 7.2 mm idi tereddütte kaldım ama transfer yaptırdım tuttu. Estrofemi arttırabilir doktorunuz kalınlık için bende arttırılmıştı
benim tedavi ile 4.5 mm de kaldı kalınlık. saraçoğlunun sitesinde en az 2 ay kullanılmalı diyor nar suyu için. Estrofeme de cevap vermedi benimki.
benim tedavi ile 4.5 mm de kaldı kalınlık. saraçoğlunun sitesinde en az 2 ay kullanılmalı diyor nar suyu için. Estrofeme de cevap vermedi benimki.
6 mm ye kadar kalınlaştı. Dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım bu kalınlıkla. Tutunmadı. Histereskopi oldum bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım bir engel olmazsa. Sizde durum nedir?Selma hanım merhaba,
Bir gelişme var mı rahim kalınlığınız ile ilgili? Benim de endometriumum ince de biraz, o yüzden soruyorum
6 mm ye kadar kalınlaştı. Dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım bu kalınlıkla. Tutunmadı. Histereskopi oldum bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım bir engel olmazsa. Sizde durum nedir?
Sizin neden kalınlaşmıyor? 7 mm nün üstüne çıkınca şans artıyor. 9.5 mm yi yakalamak zor. Umarım kalınlaşır.Benim 13.gün 6,5 gibi çıktı ama doktorum 9,5 olmasını istiyor transfer yapmak için. Önceden de tüp bebek denemesi yapmıştım, onlarda 9,5 olmamıştı hiç. Umarım bundan sonra olur
Umarım sizinki de kalınlaşır
Sizin neden kalınlaşmıyor? 7 mm nün üstüne çıkınca şans artıyor. 9.5 mm yi yakalamak zor. Umarım kalınlaşır.
Kürtaj sonrası görülüyor genellikle bu problem. Ben de kürtaj kaynaklı olduğu söyleniyor.Benim bildiğim kadarıyla belli bir sebebi olması gerekmiyor. Ben yabancı yayınlara da bakıyorum, çoğu zaman "idiopathic" deniyor rahim inceliği için. Yani bilinen bir sebebi yok...
Yıllar geçmiş ne durumdasınız sizinle şuan aynı şeyi yaşıyorumBana da bahsettiğin ilacı histereskopiden sonra verdi, kullandım. Ama adet kanamam yine toplasan 1 pedi geçmedi. Benim rahim 6 mm i geçmiyor ?
Senin kalınlık ne kadardı acaba ?
Merhaba. Ben çaydan içtim. Tüüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar da rahim duvarını kalınlaştırıyor. Hangisi işe yaradı bilmiyrm ama şuan bir oğlum var. Umarım s iş z de en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinizeladycry merhabalar .benım de rahım duvarı ince malesef .tüp bebek surecındeyim .bahsettugınız çaydan bulup aldım Üsküdar’da ermis attar diye bi yerden .size faydası oldu mu ?sonn durumunuz nedir nolur paylaşın
Rahim inceligi konusundaladycry merhabalar .benım de rahım duvarı ince malesef .tüp bebek surecındeyim .bahsettugınız çaydan bulup aldım Üsküdar’da ermis attar diye bi yerden .size faydası oldu mu ?sonn durumunuz nedir nolur paylaşın
Çayın adı nedir ben yurtdışındayımdaMerhaba. Ben çaydan içtim. Tüüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar da rahim duvarını kalınlaştırıyor. Hangisi işe yaradı bilmiyrm ama şuan bir oğlum var. Umarım s iş z de en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize
Benimde rahim inceliği problemim var Eylül ayından beri bekliyorum transfer içinRahim inceligi konusunda
Bakmanizi oneririm
Ayrica pentoksifin ve e vitamini kullanimi da etki etmis sonuclar vardirz