-
- Konu Sahibi Delphi_HACISI
Merhaba bendede rahim duvari ince 6mm gecmiyor. Siz hangi çaydan içtiniz?Merhaba. Ben çaydan içtim. Tüüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar da rahim duvarını kalınlaştırıyor. Hangisi işe yaradı bilmiyrm ama şuan bir oğlum var. Umarım s iş z de en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize
Merhaba ben bu ay nar suyu ve daracoglunun tavsiyesini uyguladim ise yaradi sukurler olsun. 6mm gecmiyordu ilaclarla. Bu gun reglin 9cu gunu kalinlik 7.3mm olmusKızlar rahim duvarı inceliğine çözüm ne buldunuz ??? Neupogen işe yaradı mı ?
Ne yaptınız tam olarak yardımcı olabilir misinizMerhaba ben bu ay nar suyu ve daracoglunun tavsiyesini uyguladim ise yaradi sukurler olsun. 6mm gecmiyordu ilaclarla. Bu gun reglin 9cu gunu kalinlik 7.3mm olmus
Merhaba ibrahim saraçoglunun nar suyu tavsiyesini etdim.reglin 4cu gununden basladim gunde iki bardak taze sikilmis icdim. İlave olarak aspirin 100mg, Larginin, omega3 kullandim.Ne yaptınız tam olarak yardımcı olabilir misiniz
Çok teşekkür ederim, umarım emeklerimizin karşılığını alırızMerhaba ibrahim saraçoglunun nar suyu tavsiyesini etdim.reglin 4cu gununden basladim gunde iki bardak taze sikilmis icdim. İlave olarak aspirin 100mg, Larginin, omega3 kullandim.
Ama onlar olmadanda tansiyon dusuklugu yoksa gunde 2 defa 150ml nar suyuda kullana bilirsiniz)
Ben bu gun reglin 11gunu gitdim rahim duvari 7.9mm olmus ama yumurtam yetismemiw bu ay . O yuzden gelecek aya kaldi bakalim insallah gelecek ay da nar suyu kullanacam. İnsallah Allah tez vakitde kolaylikla guzel saglikli benekler kismet etsin
İnsallahÇok teşekkür ederim, umarım emeklerimizin karşılığını alırız
Kızlar bende sizden daha kötü durumdayım rahim 4m diyor onca ilaca rağmen benide haberdar edin lütfen size ulasacagim numara varmı?Bana histeroskopi yapan Prof. "Sen 2 - 3 ay akışına bırak" dedi.
Diyorumki durumum vahim olsa hemen gel tüp yapalım derdi yada rahime çizik attığı için 2 -3 ayda toparlanır kendiliğinden olabilir diye düşündü.
15 ay aralıksız doktordaydım canım ben. En iyi doktorlara gittim, uğraştım.
Her ay adet olurum, hiç olmadığım, sektiği olmadı. Progesteron testlerim hep 20 civarında. Yani yumurtada kaliteli görünüyor. Eşimin ml de 90 milyon spermi var. Fakat rahim 6 mm anca !
Umarım senin yüzün güler, başarılı olursun.
Banada haber ver gelişmeleri.
Bende seni takip edeceğim :)
Adet miktarı az mı geliyor ? Sancı ( vajina içinden )mi geliyor sanki kasılıyor gibi bi ağrı ,adet ağrısı gibi ,,( kasık ağrısı demiyorum )Merhaba ben 24 yaşındayım, yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyorduk. Sadece regl döneminde çok sancılandığım için doktora gittim ve rahim duvarımın 3mm olduğunu öğrendim. Regl döneminde ve öncesinde de gittim hep 3mm çıktı. Sancılanmamım sebebi de buymuş ve böyle çocuk sahibi olmam da zormuş. Nasıl bir tedavi olacak bilmiyorum ama sizden biraz bilgi almak istedim. Henüz yolun çok başındayım. Şu an hâlâ çocuk düşünmüyoruz ama sağlığım için rahim duvarının biraz daha kalın olması gerekiyor. Tedavi süreci de biraz uzun sanırım çocuk isteyene kadar normal seviyeye gelir inşallah. Bu konuda bilgisi olanlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.
Çok az oluyor diyemem ama az oluyor ve sancı çok fazla oluyor her seferinde hastanelik oluyorum.Adet miktarı az mı geliyor ? Sancı ( vajina içinden )mi geliyor sanki kasılıyor gibi bi ağrı ,adet ağrısı gibi ,,( kasık ağrısı demiyorum )