İstanbul tüp bebek aret kamarSiz hangi merkez de yaptiriyorsunuz tedavinizi
Saol canım hepimizin tutsun isterim. Birincisi de üçüncüsü de aynı zor. Ama ben tam üç yıldır tedavi görüyorum çokkk yoruldum artık. Dua edersen gerçekten sevinirim. Ben de hepimiz için ediyorum.Çok çok çok dua edicem senin ve hepimiz için. 3. denemenmis kendimden daha çok isterim seninkinin tutmasını. Benim daha 1 çünkü
Tabi ki ederim. İnsan ayırmadan hak eden ve isteyen herkese Rabbim anneliği nasip etsinSaol canım hepimizin tutsun isterim. Birincisi de üçüncüsü de aynı zor. Ama ben tam üç yıldır tedavi görüyorum çokkk yoruldum artık. Dua edersen gerçekten sevinirim. Ben de hepimiz için ediyorum.
Merhaba bende Cem hocanın hastasıyım.ilk denemenizdemi düşük yaptınız?Bende ilk denememde düşük yaptım.Şimdi tekrardan transfer için tedaviye başladım.içimde hep bir korku var yine aynı durum olur diyeCanım transferden önce bi araştır sen de. O iğne çok önemli. Düşük yaptım ben muhtemelen kan pıhtılaşmasından dolayı, çok tedirginim o yüzden. Valla iğnenin bulunmadığını bilsem hiç aramazdım Merkezi bu ay. Çarşamba günü histeroskopiyi olmasam mı diye düşünüyorum, bi yandan da iki ayda girer yine stoklara diyorum. Kafam karıştı yine. Histeroskopi tarihi almak bile mesele oldu, dört gün uğraştım, dün de arayıp tarih değiştirdiler, Perşembe’den çarşambaya aldılar, eşim kıyamet kopardı ben iznimi bayramda nasıl değiştircem niye kabul ettin diye. Ay bunca tantana, kafa karışıklığı, endişe, stres. Daha doğmamış çocuğumdan soğudum ya. Bazen diyorum bırak peşini, çocuksuz yaşa öl, en azından onca para alıp bi de itip kakan tüp bebek merkezleri yüzünden psikolojin bozulmadan yaşarsın.
Merhaba canım ben 2 yıl önce doğal olarak gebe kaldım. O düşük oldu. İlk iki denememi farklı bir özel hastanede oldum ilki tutmadı, ikincisi kimyasal olduMerhaba bende Cem hocanın hastasıyım.ilk denemenizdemi düşük yaptınız?Bende ilk denememde düşük yaptım.Şimdi tekrardan transfer için tedaviye başladım.içimde hep bir korku var yine aynı durum olur diye
Cnm inş bu sefer olacak hakikatrn çok yıpratıcı oluyor her transfer .benimde üçüncü olacak transfer korku endişe mutluluk hepsi yaşanıyor .histereskopi ve çizik devamında sımsıkı tutacak evlatların seni....burda herkes sırayla hamile kalacak inşMerhaba canım ben 2 yıl önce doğal olarak gebe kaldım. O düşük oldu. İlk iki denememi farklı bir özel hastanede oldum ilki tutmadı, ikincisi kimyasal olduCem Hocaya yeni başladım. Çok üzüldüm canım. Cem hoca kan sulandırıcı iğne kullandırdı mı transferden sonra embriyolar pgt’ye gitmişmiydi ? Canım Haziran adetiyle transfer olucam ben de çok korkuyorum.
Amin canım inşallah sen de anlarsın beni gitgide daha çok yıpranıyoruz. Burda bundan bikaç ay sonra hamileliklerimizi konuştuğumuzun hayalini kuruyorum. Kaç haftalığız, hangi vitaminleri kullanılıyoruz, cinsiyeti ne, belki sonra hangi bebek bezini kullanıyoruzCnm inş bu sefer olacak hakikatrn çok yıpratıcı oluyor her transfer .benimde üçüncü olacak transfer korku endişe mutluluk hepsi yaşanıyor .histereskopi ve çizik devamında sımsıkı tutacak evlatların seni....burda herkes sırayla hamile kalacak inş
İnşallahAmin canım inşallah sen de anlarsın beni gitgide daha çok yıpranıyoruz. Burda bundan bikaç ay sonra hamileliklerimizi konuştuğumuzun hayalini kuruyorum. Kaç haftalığız, hangi vitaminleri kullanılıyoruz, cinsiyeti ne, belki sonra hangi bebek bezini kullanıyoruzgebelik takvimleriyle doldun burası istiyorum. Bunları düşünmek güç veriyor
Amin canım inşallah sen de anlarsın beni gitgide daha çok yıpranıyoruz. Burda bundan bikaç ay sonra hamileliklerimizi konuştuğumuzun hayalini kuruyorum. Kaç haftalığız, hangi vitaminleri kullanılıyoruz, cinsiyeti ne, belki sonra hangi bebek bezini kullanıyoruzgebelik takvimleriyle doldun burası istiyorum. Bunları düşünmek güç veriyor
Ayy canım benim ne doğru söyledin. Evlada kavuşamamanın her türlüsü zor. Bide kaç yaşında olursan ol, hepimizin hisleri aynı. Benim yaşım 38 yaştan dolayı böyle hasret çekiyorum sanıyordum ama burda gördüm ki nerdeyse yarım yaşındaki kızların da hasreti aynı. O annelik hissi insanın içine girdi mi çıkmıyormuş, ayrı geçen her gün ayrı bir çileymiş. bu his de evrenselmiş onu burda öğrendim. Bu nedenle kimseyle durum yarıştırmıyorum, Allaha şükürler olsun tedavi olabiliyoruz, bu da büyük lüks ama olumsuz tedaviler de gerçekten çok yıpratıcı bu da bir gerçek. Sen de uzun bir mücadelenin içindesin canım, inşallah bu yolun sonuna gelmişizdir. Sen nerde tedavi oluyorsun canım senin sürecin nasıl?Gercekten bu durumu yasanayan anlayamaz bilemez. Allah dusmanimi sinamasin. 4. Tedavimdeyim 1 asilama 3 tup bebek hickimseye bisey anlatmiyorum ailem disinda. İnsanlar nekadar zayiftin evlenmeden once diyolar bilmiyolarki 4 bomba hormon aldigimi. İnsallah hepimizin kucagi evlatlariyla dolar. Mart nisan aylarinda bebislerimize kavusuruz
Ayy canım benim ne doğru söyledin. Evlada kavuşamamanın her türlüsü zor. Bide kaç yaşında olursan ol, hepimizin hisleri aynı. Benim yaşım 38 yaştan dolayı böyle hasret çekiyorum sanıyordum ama burda gördüm ki nerdeyse yarım yaşındaki kızların da hasreti aynı. O annelik hissi insanın içine girdi mi çıkmıyormuş, ayrı geçen her gün ayrı bir çileymiş. bu his de evrenselmiş onu burda öğrendim. Bu nedenle kimseyle durum yarıştırmıyorum, Allaha şükürler olsun tedavi olabiliyoruz, bu da büyük lüks ama olumsuz tedaviler de gerçekten çok yıpratıcı bu da bir gerçek. Sen de uzun bir mücadelenin içindesin canım, inşallah bu yolun sonuna gelmişizdir. Sen nerde tedavi oluyorsun canım senin sürecin nasıl?
Amin canım. 2 aydır çok iyiydim. İşe başladım iki günde yine geriye sarıyorum. İşyerinde odada 4 kişiyiz üçünün bebeği var. İki gündür ay minik bıdığımı özledim, ay ben de kuzumu özledim, ay benimki şöyle gülüyor benimki böyle konuşuyor, aralıksız bebeklerinin şirinliklerini dinliyorum. Nasıl şiştim anlatamam. Benimde 2 embriyom var, iki gündür ekstra dua ediyorum tutsun veya tutsunlar diye. Şimdiden söz veriyorum kimsenin gözüne sokmıycam, özellikle çocuğu olmayanların yanında ağzımı açarsamCok haklisin cok sükür ki tedavi olabiliyoruz. İstanbul medicalparkta tedavi oluyorum, subatta opu oldu 2 dondurulmus var 5.gunde. insallah tutarlar bizde kendi bebeklerimizi sevmeye baslariz.
Canımcım İnan ki onlar farkında değillerdir yani bilinçli değildir lütfen kendini yıpratma bu kadar Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin hepimize takipteyim seni güzel haberlerini alacağız inşallahhhAmin canım. 2 aydır çok iyiydim. İşe başladım iki günde yine geriye sarıyorum. İşyerinde odada 4 kişiyiz üçünün bebeği var. İki gündür ay minik bıdığımı özledim, ay ben de kuzumu özledim, ay benimki şöyle gülüyor benimki böyle konuşuyor, aralıksız bebeklerinin şirinliklerini dinliyorum. Nasıl şiştim anlatamam. Benimde 2 embriyom var, iki gündür ekstra dua ediyorum tutsun veya tutsunlar diye. Şimdiden söz veriyorum kimsenin gözüne sokmıycam, özellikle çocuğu olmayanların yanında ağzımı açarsam
Canım rahatsız olduğumu biliyorlar; kasıtlı değil ama duyarsızlıktan böyle yapıyorlar. Allah herkesin kalbini biliyor. O kadar tatlı tatlı anlatıyorlar ki bütün gün içim cız ediyor. Bugün kargoyla koli koli oyuncak, kıyafet geldi içim gitti. Allah nasip etsin hayırlısıyla hepimize en kısa zamanda, biz de alalım o kadar güzeller ki...Canımcım İnan ki onlar farkında değillerdir yani bilinçli değildir lütfen kendini yıpratma bu kadar Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin hepimize takipteyim seni güzel haberlerini alacağız inşallahhh
İnşallahhh canım yaaa Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin senin de olacak sen de tatlı tatlı anlatacaksın anlatmalara dayamayacaksın inşallahhh tüm dualarım seninleCanım rahatsız olduğumu biliyorlar; kasıtlı değil ama duyarsızlıktan böyle yapıyorlar. Allah herkesin kalbini biliyor. O kadar tatlı tatlı anlatıyorlar ki bütün gün içim cız ediyor. Bugün kargoyla koli koli oyuncak, kıyafet geldi içim gitti. Allah nasip etsin hayırlısıyla hepimize en kısa zamanda, biz de alalım o kadar güzeller ki...
Amin canım benim de dualarım sizinleİnşallahhh canım yaaa Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin senin de olacak sen de tatlı tatlı anlatacaksın anlatmalara dayamayacaksın inşallahhh tüm dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?