Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah cnm. Allah peşpeşe güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin. Amin..Allahım yüzünüzü güldürsün inş peşinizden de bizler gelelim...
Canım çok az kalmış. Maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza bizim de, 9 ay sonra burdan biz de teselli veririz tedavi olanlara inşallah.Arkadaşlar topiginize bir bakayım dedim. Biraz okudum yazdıklarınızı. Okuyunca yaşadığım stres ve umudum aklıma geldi. Ah ah ne kadar zor süreçten geçerek evlat sahibi oluyoruz. Çok zorlu bir süreç maddi manevi. Ben de tüp bebek denemem de 3. Günluk 3 embriyo kalmıştı. 2 tanesi transfer oldu ve bir tanesi tuttu. Mucize gibi. Şimdi sona yaklaştım hala inanamıyorum. Rabbim inşallah sizlerin de yüzünü güldürecek. İnşallah güzel haberler alacaksınız. Umut etmekten vazgeçmeyin ve bol bol dua edin. Hepinize bolca dua edeceğim
Canım hayırlı olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruzSelam kizlar bende dun basladim estrofem ve vitaminle birlikte pazartesi muayene olacagim insallah yolunda gider hersey
Geçmiş olsun cnm. Bunu atlattın insallah darısı transfereKızlar nasıl gidiyor, moraller nasıl. Transfer olan oldu mu? Histeroskopi mi oldum ben de iyiyim şükür bir sıkıntı çıkmadı.
Geçmiş olsun vakit yaklaştıkça strese girdim sanırım. Spora ve kilo vermeye baya odaklandım. Önceden böyle kafama takmazdim fakat ya tutmazsa düşüncesi pek çıkmıyor aklimdanKızlar nasıl gidiyor, moraller nasıl. Transfer olan oldu mu? Histeroskopi mi oldum ben de iyiyim şükür bir sıkıntı çıkmadı.
Canım aynı ben de öyleyim. Bir ay var ama çok heyecan yaptım şimdiden. Bazen tutarsa şöyle güzel böyle güzel olur diyorum sonra diyorum heveslenme hayal kırıklığı olmasın, bazen tutmaz diye korkuyorum. Dedim en iyisi pek düşünmemek, aklıma iyi kötü ne gelse ya bi dizi açıyorum ya elime oyun alıyorum. Ya bu benim üçüncü transfer olacak nolur tutsun artıkGeçmiş olsun ☺ vakit yaklaştıkça strese girdim sanırım. Spora ve kilo vermeye baya odaklandım. Önceden böyle kafama takmazdim fakat ya tutmazsa düşüncesi pek çıkmıyor aklimdan
Rahim çizdirme işlemini de yaptırdınız mi histeroskobi esnasindaKızlar nasıl gidiyor, moraller nasıl. Transfer olan oldu mu? Histeroskopi mi oldum ben de iyiyim şükür bir sıkıntı çıkmadı.
Benimde transfere 3-4 gün kala 7 idi. Doktorum normal transfere kadar kalınlaşır demişti. Transferi yaptı, kimyasal gebelikle sonuçlandı ama tutunmuştu.Merhaba hanımlar buralara çok fazla uğrayamıyorum.adetimin ilk günü estrofeme başladık. Bugün adetimin 15.günü endometrium 7.6. Çıktı. Doktor 8.5 istediğim kalınlık diyor. Salı günü tekrar muayene olucam. Çok evhamlanıyorum
Yapıldı canım rahim çizme. Zor süreçler umarım değer bunlara.Rahim çizdirme işlemini de yaptırdınız mi histeroskobi esnasinda
Fiyat olarak ne tuttu acaba rahim çizdirme ve histeroskobiYapıldı canım rahim çizme. Zor süreçler umarım değer bunlara.
Çok çok çok dua edicem senin ve hepimiz için. 3. denemenmis kendimden daha çok isterim seninkinin tutmasını. Benim daha 1 çünküCanım aynı ben de öyleyim. Bir ay var ama çok heyecan yaptım şimdiden. Bazen tutarsa şöyle güzel böyle güzel olur diyorum sonra diyorum heveslenme hayal kırıklığı olmasın, bazen tutmaz diye korkuyorum. Dedim en iyisi pek düşünmemek, aklıma iyi kötü ne gelse ya bi dizi açıyorum ya elime oyun alıyorum. Ya bu benim üçüncü transfer olacak nolur tutsun artık
Dondurulmuş embriyo transferi fiyatını bilen var mı? Paylaşabilir mi lütfen????Merhaba yaşım 38. 4 yıllık evliyim. İki yıl çocuk istemedik, hemen olur sanmıştık. İki sene önce kısa sürede hamile kaldım ama dokuzuncu haftada kaybettim. Bi daha hamile kalamayınca tüp bebeğe yöneldik. İlk özel bi hastanede tüp bebek denemesi yaptım. 3 tane embriyom oldu, iki tanesi taze transfer yapıldı tutmadı. Üçüncüsü denendi kimyasal gebelik oldu. Bahçeci umuta geçtik. Şimdi iki donuk embriyom var. Transfer için bu salgın günlerinin bitmesini ve merkezin açılmasını bekliyoruz. Evde olup işe gidemeyince kafayı dağıtacak fazla bişey de yok. Benim gibi olanlar gelin heyecanımızı beraber bastıralım. Deneyimlerimizi, duygularımızı, sorularımızı paylaşalım.
Transfer bekleyenler. İnşallah burdan olumlu sonuçlarımızı yazarız :
blueaqua
@Uykuluprenses58
@Nurov
@cemrem29
medusares
@linaboran
ayse vera
@yel1z
@denizcern
7 78kova
@lupenda
@TuEm07
@maldelmor
@Htc_brk07
@Naz29
Akcan9189
@Blond11
@Aslimuu93
@Sarikuzum
@pawlover
@Es3424
@ygmrk
@Penyez2728
@Lemoncake
@Pitircigim06
@bbilgink
@filizzs
K Kaderella
Tatlım benim merkezde 3800 bahçecide 5000 di en sonDondurulmuş embriyo transferi fiyatını bilen var mı? Paylaşabilir mi lütfen????
Benim doktorum 8 üstü iyidir demişti 15 ti transfer yapıldığı günama o kadar çok ilaç kullandım kiMerhaba hanımlar buralara çok fazla uğrayamıyorum.adetimin ilk günü estrofeme başladık. Bugün adetimin 15.günü endometrium 7.6. Çıktı. Doktor 8.5 istediğim kalınlık diyor. Salı günü tekrar muayene olucam. Çok evhamlanıyorum
5.5 bin tuttu canım.Fiyat olarak ne tuttu acaba rahim çizdirme ve histeroskobi
Siz hangi merkez de yaptiriyorsunuz tedaviniziTatlım benim merkezde 3800 bahçecide 5000 di en son
1 ay sonra mı yapılacak transferiniz5.5 bin tuttu canım.