• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Canım bence çok önemli donmuş seni bekleyen embriyonların olması. Benim sadece 2 tane embriyom var onları da tek seferde transfer edecek Dr. Olmazsa eğer tekrar o iğneler, yumurtalar kaç güne kadar gidecek stresi sonra rahim dinlensin diye bir kaç ay daha öteleme.. Bunları düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil.
Allah’ın izniyle öyle olmayacak bu iki embriyon tutunacak olumlu düşün ne kadar çok inanırsan o kadar çabuk olur diye düşünüyorum 🥰

Canım bence çok önemli donmuş seni bekleyen embriyonların olması. Benim sadece 2 tane embriyom var onları da tek seferde transfer edecek Dr. Olmazsa eğer tekrar o iğneler, yumurtalar kaç güne kadar gidecek stresi sonra rahim dinlensin diye bir kaç ay daha öteleme.. Bunları düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil.
Canım benim de aynı. 2 embriyom var. Bu transfer olmazsa hopp dön başa. Çok tedirginim bu yüzden ama düşünmemeye çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Canım merkez izin kağıdı gönderiyor sorun olmuyor genelde bekleyince gecikiyor malesef stres yapıyoruz benim de 1 Temmuz gibi olur sanırım
İyi bari, histeroskopi oldum geçen ay rahme çizik atıldı. Bu ay olsun bitsin istiyorum, bi aksilik çıkacak diye endişe ediyorum ama sakin kalmak lazım. Sana bi ay sonra transfer yapacaklar o zaman, ay inşallah bu sefer ki tutar. Bu topikden pozitif haberler gelmeye başladı. Çok seviniyorum. İnşallah hepimiz pozitifleri alırız.

kızlar benim de geçen hafta rahime çizik atıldı etkisi ne kadar sürer
transferi eylül gibi düşünüyorum çünkü

kızlar benim de geçen hafta rahime çizik atıldı etkisi ne kadar sürer
transferi eylül gibi düşünüyorum çünkü
Canım ben merkeze sordum çizik atmadan sonraki adetle Transfere başlıyoruz dediler. O yüzden ben acele ediyırum. Çizik atmadan iki ay sonra hamile kalan tanıdıklarım oldu. Bence Eylül’ü bekleme, ya da doktorunla bi konuş.

İyi bari, histeroskopi oldum geçen ay rahme çizik atıldı. Bu ay olsun bitsin istiyorum, bi aksilik çıkacak diye endişe ediyorum ama sakin kalmak lazım. Sana bi ay sonra transfer yapacaklar o zaman, ay inşallah bu sefer ki tutar. Bu topikden pozitif haberler gelmeye başladı. Çok seviniyorum. İnşallah hepimiz pozitifleri alırız.
Çizik attırdıktan sonra hamile kalan çok duydum bence umutlu olmalısın

Ben dun 12. Gunu kan testi yaptim ve pozitiv cikti. 4 sene sonra ( vajinizmus, 1 dusuk, 1 catlatma inesi, 2 asilama, 2 tup bebek) o arada yogun calisma (12-14 saat bazen) ustu terapi girmek. Etrafi "hani bebek yok mu?" Bir ton ilac (bu tedavilerin disinda) zayiflama cabalasi. Oooh cok sukur bitti. Dualarim kabul oldu. InsaAllah herkes ayni duygu yasiyacak. Cok sukur. Ben hep diyorum hayirlisi olan olsun. Tabikide hersey istediğimiz gibi değil herzaman ama sikretmemiz gerekiyor. Herseyde bir hayir var. Ben doğuda bir yabanci gelinim. Esimin ailesi beni hic bir zamana beni sevmedi cunku onlara gore cok ozgurluyum calisiyorum. Isten dolayi gecen sene memleketimde sadece 10 gun kaldim bu sene de gitmiyecegim. Etrafimda bir kac dost vat (Allaha sukur) ve esim (ona da Allahima sukur ediyorum) bana bu surecte destek olmuslar.

Ben dun 12. Gunu kan testi yaptim ve pozitiv cikti. 4 sene sonra ( vajinizmus, 1 dusuk, 1 catlatma inesi, 2 asilama, 2 tup bebek) o arada yogun calisma (12-14 saat bazen) ustu terapi girmek. Etrafi "hani bebek yok mu?" Bir ton ilac (bu tedavilerin disinda) zayiflama cabalasi. Oooh cok sukur bitti. Dualarim kabul oldu. InsaAllah herkes ayni duygu yasiyacak. Cok sukur. Ben hep diyorum hayirlisi olan olsun. Tabikide hersey istediğimiz gibi değil herzaman ama sikretmemiz gerekiyor. Herseyde bir hayir var. Ben doğuda bir yabanci gelinim. Esimin ailesi beni hic bir zamana beni sevmedi cunku onlara gore cok ozgurluyum calisiyorum. Isten dolayi gecen sene memleketimde sadece 10 gun kaldim bu sene de gitmiyecegim. Etrafimda bir kac dost vat (Allaha sukur) ve esim (ona da Allahima sukur ediyorum) bana bu surecte destek olmuslar.
Tebrikler sağlıkla al kucağına canım

Kızlar nasıl gidiyor, transfer olanlar güzel haberler alanlar var mı? Benim de adetime çok az kaldı başlıyoruz inşallah. Çok heyecanlıyım
Canim bende pozitifi gördüm çok şükür. Darısı sizlere inşallah.🙏🙏

Gözünüz aydın. Ne güzel bir haber. Çok zor günler geçirmişsiniz. Malesef bazıları için çok kolay olabiliyorken bazılarımız için zor. Bir düşük yaşadım arkasından yapışıklık arkasından rahim düzeltme derken aylardır çabalıyoruz. Derken salgın hastalık. Aynı zamanda arkadaşlar şu an bir problem daha var ki özellikle bizler gibi tüp bebek tedavisi olan ve pıhtılaşma sorunu yaşayanlar için kullanılması gereken kan sulandırıcı iğnenin ne yazık ki piyasada çok zor bulunması. Malum hastalık tedavisinde de kullanıldığı için iğneler toplatılmış. Bu hafta transferim var ama yapmam gereken iğneyi bulamadık bir süre. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam size. Neyse ki bulduk ama kendimi engelli maraton koşucusu gibi hissettim doğrusu. Bir engeli aşıyorsun karşına başka bir engel çıkıyor. Ama toparladım kendimi meditasyon yapıyorum arada dua ediyorum, pozitif olmam gerektiğini hep telkin ediyorum kendimi.Hayırlısı olması dileğiyle hepimiz için 🙏🧿

Canim bende pozitifi gördüm çok şükür. Darısı sizlere inşallah.🙏🙏
Ay kızlar çok şükür. Şükürler olsun. Darısı başımıza. Rabbim bize de nasip etsin inşallah. Sağlıcakla kucağınıza alın. Umarım biz de burdan pozitif haber yazarım 🙏🙏🙏🙏🙏👍

Gözünüz aydın. Ne güzel bir haber. Çok zor günler geçirmişsiniz. Malesef bazıları için çok kolay olabiliyorken bazılarımız için zor. Bir düşük yaşadım arkasından yapışıklık arkasından rahim düzeltme derken aylardır çabalıyoruz. Derken salgın hastalık. Aynı zamanda arkadaşlar şu an bir problem daha var ki özellikle bizler gibi tüp bebek tedavisi olan ve pıhtılaşma sorunu yaşayanlar için kullanılması gereken kan sulandırıcı iğnenin ne yazık ki piyasada çok zor bulunması. Malum hastalık tedavisinde de kullanıldığı için iğneler toplatılmış. Bu hafta transferim var ama yapmam gereken iğneyi bulamadık bir süre. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam size. Neyse ki bulduk ama kendimi engelli maraton koşucusu gibi hissettim doğrusu. Bir engeli aşıyorsun karşına başka bir engel çıkıyor. Ama toparladım kendimi meditasyon yapıyorum arada dua ediyorum, pozitif olmam gerektiğini hep telkin ediyorum kendimi.Hayırlısı olması dileğiyle hepimiz için 🙏🧿

Canım az kalmış senin de. Çok şükür bulabilmişsin iğneyi. Uzun süreli kullanım için bulabildin mi? Ben de yarın gidip sorayım bari eczanelere. Sıkıntı düzelmiştir diye umuyordum 😟

Allah yardimci olsun. insaAllah bu zor donem Allah size bir bebekle unutulacak. Ben de o iğneler kulaniyorum ve her sefer bulacakmiyim acaba. Kolarda bacaklarda vuracaklar yer kalmadi. Ben hep dua ediyorum hayirlisi olan olsun. Hayirli olduğunda olsun. insaAllah herkes olumlu haberler alacak. Almasa da demeki hayirlisi oyle oldu. Herseyden daha berbat seyler var. Oyuzden hayirlisi bbislerimiz olsun. Allah bize annelik duygu yasatsin. ❤

Canım ben de şuan bir sürü eczaneyi aradım, ailemin yaşadığı başka şehirleri de aradım. Kesinlikle yok diyorlar. Yaşadık... Yemin ediyorum şuan ağlamaya başlasam sekiz saat susamam sıkıyorum kendimi, o kadar sinirim bozuldu. Cimere yazdım. Siz de yazın belki çözüm bulurlar.

Back