Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Selam kizlar bende dun basladim estrofem ve vitaminle birlikte pazartesi muayene olacagim insallah yolunda gider hersey

Canım çok az kalmış. Maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza bizim de, 9 ay sonra burdan biz de teselli veririz tedavi olanlara inşallah.

Kızlar nasıl gidiyor, moraller nasıl. Transfer olan oldu mu? Histeroskopi mi oldum ben de iyiyim şükür bir sıkıntı çıkmadı.
Geçmiş olsun cnm. Bunu atlattın insallah darısı transfere

Kızlar nasıl gidiyor, moraller nasıl. Transfer olan oldu mu? Histeroskopi mi oldum ben de iyiyim şükür bir sıkıntı çıkmadı.
Geçmiş olsun vakit yaklaştıkça strese girdim sanırım. Spora ve kilo vermeye baya odaklandım. Önceden böyle kafama takmazdim fakat ya tutmazsa düşüncesi pek çıkmıyor aklimdan

Geçmiş olsun ☺ vakit yaklaştıkça strese girdim sanırım. Spora ve kilo vermeye baya odaklandım. Önceden böyle kafama takmazdim fakat ya tutmazsa düşüncesi pek çıkmıyor aklimdan
Canım aynı ben de öyleyim. Bir ay var ama çok heyecan yaptım şimdiden. Bazen tutarsa şöyle güzel böyle güzel olur diyorum sonra diyorum heveslenme hayal kırıklığı olmasın, bazen tutmaz diye korkuyorum. Dedim en iyisi pek düşünmemek, aklıma iyi kötü ne gelse ya bi dizi açıyorum ya elime oyun alıyorum. Ya bu benim üçüncü transfer olacak nolur tutsun artık

Merhaba hanımlar buralara çok fazla uğrayamıyorum.adetimin ilk günü estrofeme başladık. Bugün adetimin 15.günü endometrium 7.6. Çıktı. Doktor 8.5 istediğim kalınlık diyor. Salı günü tekrar muayene olucam. Çok evhamlanıyorum

Benimde transfere 3-4 gün kala 7 idi. Doktorum normal transfere kadar kalınlaşır demişti. Transferi yaptı, kimyasal gebelikle sonuçlandı ama tutunmuştu.

Çok çok çok dua edicem senin ve hepimiz için. 3. denemenmis kendimden daha çok isterim seninkinin tutmasını. Benim daha 1 çünkü

Dondurulmuş embriyo transferi fiyatını bilen var mı? Paylaşabilir mi lütfen????

Benim doktorum 8 üstü iyidir demişti 15 ti transfer yapıldığı günama o kadar çok ilaç kullandım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…