• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Ben de varım ben dee :21:
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi
Cem ÇELİK
Polikistik över hastasiyim.
Ilk tüp bebek denemem.
1 tane dondurulmus 6. Gün embriyom var.
Rahim dinlendirme Aşamasindayim.
16 mayıs reglimin 2. Günü
28 mayıs rahim duvarı kalınlığına bayılacakmış. Randevu oluşturuldu.
Herşey güzel giderse 28 mayis günü, 5 gün içinde de transfer olacakmışım.:oops:
Hoş geldin canım hayırlı olsun

Kızlar siz de görmüşsünüzdür. İnstagram da gördüm Larissa Gacemer bi paylaşım yapmış.” Sürekli soruyorsunuz, kırıcı şeyler yazıyorsunuz. Ama benim doğuştan bi rahatsızlığım var çocuğum olmuyor, denedik olmadı” demiş. O kameraya bakamayışı, eşim beni böyle kabul etti deyişi yüreğimi parçaladı. Kendime benzetmek de değil, kimseye açıklama yapmak zorunda hissetmedim kendimi, kimsenin ne düşündüğünü de umursamadım hiç. Ama neden bilmiyorum çok etkilendim, bu akşam çok melankolik yaptı bu beni.

Hanımlar mrb . Ben rahim dinlendirme sürecine yeni girdi. Sizlerin kaç yumurta toplandı kaçı işlem gördü ve kaçı gelişmeye devam etti acaba yazabilirseniz çok sevinirim 🐞🍀

Hanımlar mrb . Ben rahim dinlendirme sürecine yeni girdi. Sizlerin kaç yumurta toplandı kaçı işlem gördü ve kaçı gelişmeye devam etti acaba yazabilirseniz çok sevinirim 🐞🍀
Merhaba canım. Hoşgeldin. Hayırlı olsun tedavin. Benden 7 toplandı, 6sı döllendi. 2si donduruldu. Senin ne durumda ?

Merhaba 19 toplandı 7 tanesi 5. güne gitti ve donduruldu bugün transfer için ilaçlara başladım bakalım hayırlısı sende durum nedir?

Merhaba 19 toplandı 7 tanesi 5. güne gitti ve donduruldu bugün transfer için ilaçlara başladım bakalım hayırlısı sende durum nedir?
Ben de adet oldum yarın doktora gidiyorum bakalım hangi ilaçları verecekler galiba aynı zamanda transfer olacağız 🥰 hangi ilaçları kullanıyorsun canım?

Merhaba canım. Hoşgeldin. Hayırlı olsun tedavin. Benden 7 toplandı, 6sı döllendi. 2si donduruldu. Senin ne durumda ?
Bende de 22 yumurta toplanmıştı ama döllenen sayısı ilk gün 11 e düşmüş yarı yarıya azalmış acaba sıkıntı olur mu diye meraklandım. Jer gün arayıp haber verecekler. İnşallah sayı azalmaz ve 5. Güne güzelce ulaşırlar. 🍀🐞🤲

Bende de 22 yumurta toplanmıştı ama döllenen sayısı ilk gün 11 e düşmüş yarı yarıya azalmış acaba sıkıntı olur mu diye meraklandım. Jer gün arayıp haber verecekler. İnşallah sayı azalmaz ve 5. Güne güzelce ulaşırlar. 🍀🐞🤲
İnşallah canım iyi kalite hepsi gider beşinci güne.

Ben de adet oldum yarın doktora gidiyorum bakalım hangi ilaçları verecekler galiba aynı zamanda transfer olacağız 🥰 hangi ilaçları kullanıyorsun canım?
Canım bana decort ve coraspin verdi 13 mayısta regl oldum.sen ne zaman oldun?perşembeye tekrar çağırdı

Canım benim şöyle oldu 15 tanesi işleme uygun görüldü 14 tanesi döllendi 3. Güne 14 tane devam etti fakat 5. Güne yarı yarıya azalır dediler sahiden de öyle oldu 7 tane kaldı diğerleri gelişim göstermedi. İnşallah seninkilerin hepsi gider 5. Güne🥰

Canım benim şöyle oldu 15 tanesi işleme uygun görüldü 14 tanesi döllendi 3. Güne 14 tane devam etti fakat 5. Güne yarı yarıya azalır dediler sahiden de öyle oldu 7 tane kaldı diğerleri gelişim göstermedi. İnşallah seninkilerin hepsi gider 5. Güne🥰
Amin canım inşallah. Yeterli sayıda kalır ve devam eder. İnşallah sende hemen tutunur bebişin sana. Allah sonumuzu hayırlı etsin. 🍀🐞🤲

Ya bi de yumurta toplama işleminden sonra doktorunuz protein ağırlıklı beslemenizi söyledi mı sizs

Ya bi de yumurta toplama işleminden sonra doktorunuz protein ağırlıklı beslemenizi söyledi mı sizs
Evet canım söyledi ohss olmamamız için bol protein tüketmeli ve su içmelisin bana iki tane de serum takılmıştı bir de iğne vermişti opu sonrası

Evet canım söyledi ohss olmamamız için bol protein tüketmeli ve su içmelisin bana iki tane de serum takılmıştı bir de iğne vermişti opu sonrası
Anladım canım bana 2 yumurta günlük 400 gr yağsız et yesin demiş midem almıyor artık 😑 ama eşiöe söylemiş çok anlam verememiştim demek o yüzden

Gittim canım estrofeme başlattı kistim baskılanmış biraz iyi gördü rahmi. 3 haziranda tekrar gideceğim bir aksilik olmazsa 8 haziran transfer tarihi dedi :) senin nasıl gidiyor?
Canım ben de bugün estorame başladım rahim kalınlığı 9 mm olmuş Cumartesi kan tahlilime göre karar verilecek transfer gününe bakalım artık estrofem dışında başka ilaç verdi mi?

Canım ben de bugün estorame başladım rahim kalınlığı 9 mm olmuş Cumartesi kan tahlilime göre karar verilecek transfer gününe bakalım artık estrofem dışında başka ilaç verdi mi?
Yok canım vermedi 3 haziranda gittiğimde vereceklermiş

Back