Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Kızlar folik asitin aktif folat formunda olanını kullanın.
Diğer sentetik olanları vücut tam kullanamayabiliyor.
4.nesil folik asit quatrefolic olarak geçiyor.bircok marka var.
Folifor duo diye birşey gördüm onun gibi mi.bana söylersen bende araştırıp bakmak isterim.ben bugün devit aldım 25 günde bir ekmeğe damlatıp yiyreceğim.d vitamini çok önemli demir ve folik asit.4.ncü nesil dr sanırım bunların hepsi var.gebelik öncesi önemli...

Bazen embriyo çok iyi gözükse dahi genetik olarak problemli olabiliyormuşnöyle söylemişti bana. Kan sulandırıcı kullandım hatta pıhtılaşma testi de yaptırdım bir problem çıkmadı tamamen nasip.
Troidlerine baktırdın mı.diş apsesi demir eksikliği d vitamin eksikliği ama bunlardan en önemlisi troidler

Folik asit dediğiniz gibi folbiol oranı epeyce yüksek.bu ay kullanayım değiştireceğim.eczacı arkadaşlarıma danışacağım.bilgi alınca yazarım.başka takviye ne almalıyız sizce tutunma için ???fikriniz var mı ?

Ben kürtajdan sonra hocaya sorsum hocam rahim filmi çekineyim mi yok gerek yok desi 4 deneme yap4ı tutmayınca eşim sinirlendi.rahim filmini kafama göre çektirdim herşey ortaya çıktı.hepai para tuzağı.kürtaj olanlar bana da dua edersiniz.işinizi riske atmayın zaöan ve paranıza yazık.rahim filminizi çektirin tedaviden 2 3 ay önceden

Evet foloifor duo da olur. Ben mesela şuan onu kullanıyorum.icinde d vitamini de var 1000 mg. Bunu kullanırsan ayrıca d vitamini kullanma sakin. Çok fazla gelir

Radyasona dikkat edin bu süreçte de.vücuttan atılması zaman alıyor...bu süreçte baya deneyim kazandım.3 kere rahim film çekildim.eğer histereskopi laproskopi ameliyat olduysanız da bu filme gerek yok.zaten bu ameliyatta herşey çıkıyor.olmadıysanız da çektirin derim

Imp
Aaa bunu bilmiyordum. Doktorlar bana folbiol kullandırıyordu. Şimdi impryl içtiğim için Ekstra almıyorum ama bırakınca onlardan alayım bari. Doktora sordun mu hiç onayladı mı folat formunu?
Imprly in içindeki de aktif formda canım.dogru yapıyorsun.eger ımprly i bırakırsan ilerde ,folik asit alacağın zaman aklında olsun.

Evet foloifor duo da olur. Ben mesela şuan onu kullanıyorum.icinde d vitamini de var 1000 mg. Bunu kullanırsan ayrıca d vitamini kullanma sakin. Çok fazla gelir
Folbiol aldım dedim ya alıcam diye.bugün başladım.d vitamini de ayırıca aldım b12 hepsi var mı acaba demir falan bu dediğiniz 4.ncü nesil de.

Folbiol aldım dedim ya alıcam diye.bugün başladım.d vitamini de ayırıca aldım b12 hepsi var mı acaba demir falan bu dediğiniz 4.ncü nesil de.
Folifor un icin de d vit.ve folik asit var
Omepa VM var bir de o da hem 4.nesil folik asit hem de diğer vitaminler de var icin de omega 3 dâhil.
Ben bu ikisini dönüşümlü kullanıyorum. 1 ay biri bir ay biri.
Bir de vinalac var multuvitamin hepsi var icinde de.bundaki folik asit de yine 4.nesil aktif form.

Omepa duydum acaba içerik olarak hangisi iyi.çevrem grniş eczacı arkadaşlarım var onlara danışayıö.bilgi için tşkler cnm

Omepa vm ve imom omega gayet iyi ilaçlsr olarak görünmekte folst dediğiniz sanırım.peki bu folbiol hangi formatts.acaba hiç kullanmasam mı.aldım da bugün başladım içmeye.demir b12 almaya da gerek yok sanırım.bu dediklerinizde hepsi var hatta biotin de var

Evet canım katılıyorum ben de iki rahim filmimde belirsizlik olduğu İçin bir yıl sonra yeniden çektirdim kendi kendime. kürtajdan sonraya denk geldi. Rahimde yapışıklık olmuş. Gebe kalmayı çok etkileyecek bir yapışıklık değildi ama yapışııklıklar ilerliyormuş, transfer öncesi histeroskopi istiyorum bu yüzden. Yaşadıkların İçin çok üzüldüm. Doktor hataları yüzünden başımıza daha kötüleri gelmesin inşallah.

Bazen embriyo çok iyi gözükse dahi genetik olarak problemli olabiliyormuşnöyle söylemişti bana. Kan sulandırıcı kullandım hatta pıhtılaşma testi de yaptırdım bir problem çıkmadı tamamen nasip.
Anladım canım. Geçmiş olsun tekrar. Elinden geleni yapmışsın.. Umarım bundan sonra aynı şey olmaz. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.

Canım bence folbiolü almışken iç ziyan olmasın. İki yıldan uzon çeyrek folbiol içtim. Arada kan testi verdiğimde folik asit değerim kanda çok yüksek çıkmıştı bikaç ay ara vermiştim. Folbiolde işe yarıyor yani. Elindeki bitince folat formunda olandan alırsın. Omega’yı da bana doktorum omepa q10 olanını içeriyor. Rahme faydasını bilemiycem de kronik yorgunluğuma iyi geldi. Onu içtiğimden beri daha zindeyim.

Ben de öyle tahmin ediyorum. 2-3 aya razıyım. Hatta merkez açılınca çok yığılma olur, biraz bekleyim diyorum. Bakalım hayırlısı. Senin sürecin nasıl canım, anlatmak istersen tabi.
Benim ilk tüp bebek denemem kuzum bende çikolata kisti var ondan hiç hamile kalamadim

Benim ilk tüp bebek denemem kuzum bende çikolata kisti var ondan hiç hamile kalamadim
O kisti de sakın aldırma öyle transfer yaptır.ben aptal gibi hoca beni kandırdı prof.du aptal gibi kandım diğer hocalarım olma demişti.bende de vardı çikolata kisti.o ameliyattan sonra 6 8 yumurta çıkarken hemde çok iyi kalite de .o ameliyattan sonra 2 yumurta çıkmaya başladı.bunu da yaşarım malese.ne olumsuzluk varsa beni buldum ama yılmafım son denemelerm artık olacak diye umud ediyorum rabbimden.yok engelliyor diyecekler o kist.desinler sakın bak sakın olma o ameliyatı cnm

Quenzium Q10 baya bende kullandım ama bu trabsfer aşamasında kullanmadım epeyce de pahalı yani 1 transfer için daha önce ciddi paralar ödedim o ilaca.ama dediğin gibi zinde ytutuyor.o folat dediğinizin acaba hangisini alsam.dün akşam da baya araştırdım

Kuzum ben hiç bi zman düşünmedim ameliyati doktorlar da önermedi rezervin azalır diye Bende istemiyorum zaten sen ne durumdasin suan

Kuzum ben hiç bi zman düşünmedim ameliyati doktorlar da önermedi rezervin azalır diye Bende istemiyorum zaten sen ne durumdasin suan
Ben dediğim gibi her olumsuz durumu yaşadım.herşey ne kadar süzgündü 6 yıl önce.bir diil 6 yıldır bu tedavi ile uğraşıyorum.yapışıklı.tüplern için sıvı girdi.tüpler gitti.yapışıklık bağırdaklara kadar ciddiydi.bağırsaklar dışarı alınıp açık ameliyatla 2 3 kez histereskopi ve laproskopi oldum.8 denemem de 1 tane gebelik yaşadım.amniyo sıvım delindi sanırım pıhtı attı.o şerfz...doktor genetiğe de göndermedi.çocukta ne hasar vardı onu da öğrenemedim.ama pıhtı görüyorum demişti.clexane kullanıyordum bıraktırdı sınra düşük oldu.sürekli kan tahlili veriyorum 3 4 kere rahim filmi çekildim.riske atmıyorum artık.dişçiye sürekli gidiyorum.bu ameliyatı da benden para almak için kandırdı ve yaptı malesef rezervim düştü.1 yılda havuzla sistemiyle dondurma işlemi yaptırdım sürekli ilaç aldım dondurdum.baya yoruldum.1 yılda çıka çıka 6 yumurta çıktı.ama şuan da rahimle uğraşıyor hoca.baya tahribat var.pembe doku çocuğun tutunması için gereken o yok denecek düzeydeydi.şuan işte eh denecek kadar var.fakat bu sefer de kazıma işlemi yapmış kürtaj da vakumla çektim demesine rağmen.rağim yatağım incelmiş.hoca o bölgeye rüptür dikiş attı.çocuk karın bölgesine yırtıp geçmesin diye.bu sefer hem sen hem çocuk ölür dedi.2 haftadan sonra ayağa kalkmadan hastane de 8 9 ay neyse doğuma kadar yayacağım.ama hala ümidim var.bir yarış içindeyim sürekli tüp bebek yaptırmaktayım.ama bu sefer tutturacağım.eczacım arkadaşlara şu virüs nedeniyle ne kullanayım dedim hepsi şuan bana dönüş yapıyorlar.yani kısa kısa anlattım.tabii hepsi başka hastaneler de transfer oldu ama benim bu durumumu bana söylenmeden hep transfer yspıldı maksat para almak.aldılar ve hakkımı da helal etmiyorum.şuan ki doktorum o kadar iyi ki anlatamam sağolsun.çok yardımcı hiçbir aksaklığı es grçmeden yavaşca titizlikle ilerliyor.ama diğerleri hep trasnfer ysptı.sonuç hep negatifti.yaşım da 42 oldu.bu süreçle 2013 den beri uğraşmaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…