- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
Kızlar çok teşekkür ederim. Genelde kendimi pozitif tutuyorum. Ama bu adet günleri çok zor, aşamadım bunu bi türlü. Psikolog her ay yeniden bi çocuk kaybetme acısı yaşıyorsun demişti, eskisi kadar kötü değil, adetim başlayınca saatlerce ağlıyordum. Artık daha kolay atlatıyorum. Yarına düzelirim. Yaş farkı mevzusunu bir ara inanılmaz takıntı yaptım. 2018 kasımda halam vefat etti, 75 yaşında. En büyük kuzu 55, dördüncü kızı 29 yaşındaydı. Halam onu 46 yaşında doğurmuştu. Abi ablaları fazla sarsılmadılar en küçükleri evli değil annesiyle aynı evde mahvoldu resmen. Zaten bu beni çok etkilemişken iki ay sonra arkadaşlar yanımda 30 yaşından sonra çocuk mu yapılır, 40’ından sonra çocuk yapmak çok büyük bencillik muhabbeti yaptılar. Bunlar bende öyle travma yarattı ki bir yılda ancak zihnimi boşalttım. Bu konu üstüne o kadar çok kafa yordum ki. Kırkında çocuk sahibi olup torunlarını bile görenler var, 20sinde anne olup 25inde vefat edenler var. Derdi veren Allah dermanı da verir. Allah bize uzun ömürler versin inşallah da çocuklarımızın başında, yanında olalım.