Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Aaaa ben bütün içiyorum ama daha bir ay oldu başlayalı ondan mi ki

Bu arada ukranya da takviye getirttirdim.yapmadığım şey kalmadı.onu da paylaşayım.2 tane gitirdim.biri krasnaya şotka diye bişey araştırın.bunla genel de ruslar hep hamile kalır ya biri söyledi sağolsun bana getirdi bir tane daha var onu da paylaşırım şuan unuttum.tabii ruscasını yazamadım pkunduğu gibi yazdım manası kırmızı bir bitki o bitki şotka işte bakın isterseniz

Aaaa ben bütün içiyorum ama daha bir ay oldu başlayalı ondan mi ki
Pembe bi kutu folbiol. Doktorum öyle demişti. Normalde vücudun günlük ihtiyacı 400 mikrogram. Yanlış hatırlamıyorsam folbiolde 5 gram folik asit var. Doktor boşuna yorma vücudunu demişti. Bir yıl çeyrek folik asit kullandıktan sonra aile hekimine baktırdım çokkkkk yükselmişti. Ben de bikaç ay ara vermiştim. Üç-dört ay sonra tekrar ölçtürdüm, kandaki değerim ona düşmüştü. Hemen geri başlamıştım. Çok hızlı düşüyor kandaki değeri, ihmal etmemek lazım.

Ben Dr a bekleme sürecinde ne vitamin önerirsiniz dedim ama hiç bir vitamin önermedi. Folik asit te dahil. Ayrıca gebeliğin ilk 3 ayında folik asit içiliyor. Planlı gebelik öncesinde de içiliyor. Ama plansız olduğunda yani 3 ay önceden başlanmadıysa sıkıntı olmuyor. Bu arada ben omega 3 içiyorum.Malum salgın dan dolayı da c vitamini kullandım.

Arkadaşım folik asit konusunda yanılıyorsun. Plansız olduğunda sıkıntı yok diye bişey yok. İşyerinde oda arkadaşımın ve başka bir odadan arkadaşın hemen hemen aynı zamanda gebelik öncesi folik asit kullanmadıkları İçin bebekleri ağır engelli oldu. Canlı bebekleri erken Doğumla doğurup öldürmek zorunda kaldılar ki, normal zamanda doğsalar bile sadece bir hafta yaşayacaklardı. İkisinin de nasıl dağıldığını nasıl pişmanlıktan kahrolduklarını hergün gözlerimle gördüm. Çok şükür ikisine de Allah sonradan birer çocuk nasip etti de biraz kendilerini topladılar. Karnında bebeğin ölmesi başka, canlı çocuğa kürtaj kararı vermek başka. Bu işin şakası yok. Binlerce kadın aynı şeyi yaşıyor malesef

Canım hoşgeldin. Umarım en kısa sürede biter. Aşağı yukarı bu günlerde hepimiz transfer için hazırlıklara başlayacaktık yavaş yavaş. Umarım yakında normal hayatımıza döneriz.
Merhaba canım hoş bulduk inşallah kuzum 2 3 ay sürcek herlade bu olay sonunda hepimizde bebis haberlerini alırız umarım

Merhaba canım hoş bulduk inşallah kuzum 2 3 ay sürcek herlade bu olay sonunda hepimizde bebis haberlerini alırız umarım
Ben de öyle tahmin ediyorum. 2-3 aya razıyım. Hatta merkez açılınca çok yığılma olur, biraz bekleyim diyorum. Bakalım hayırlısı. Senin sürecin nasıl canım, anlatmak istersen tabi.

Merhaba hanımlar. Aralık ayında ilk tüp bebek denememde gebe kaldım. Ancak bebeğimin kalbi durdıgu için kürtaj oldum. Nisan ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaktım ancak virüsten dolayı olmadı. Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. İnşallah bu sürecin sonunda rabbim sabrımızın mükafatını verir. blueaqua dediğiniz gibi Aralık ayında çoğu kişi pozitif sonuç almıştı ben de o topikteydim keşke sağlıkla kucağıma da alabilseydim

Kızlar folik asitin aktif folat formunda olanını kullanın.
Diğer sentetik olanları vücut tam kullanamayabiliyor.
4.nesil folik asit quatrefolic olarak geçiyor.bircok marka var.

Arkadaşım çok üzüldüm gerçekten. Pozitif almakla da bitmiyor, zorlu bir süreç. Aralık’ta benimki de kimyasal oldu, ama kürtaj çok daha zor tabi. Rabbim sabrını versin. Neden kalbi durduğu ile ilgili doktorun yorum yaptı mı ? Kan sulandırıcı iğne kullanıyor muydun?

Kızlar folik asitin aktif folat formunda olanını kullanın.
Diğer sentetik olanları vücut tam kullanamayabiliyor.
4.nesil folik asit quatrefolic olarak geçiyor.bircok marka var.
Aaa bunu bilmiyordum. Doktorlar bana folbiol kullandırıyordu. Şimdi impryl içtiğim için Ekstra almıyorum ama bırakınca onlardan alayım bari. Doktora sordun mu hiç onayladı mı folat formunu?

Bende beklemedeyim. hayirlisi ile bu virus bitsin insaAllah transfer oluruz ve Allahin izniyle guzel haberler alacagiz.

Ben bugün folbiol aldım.bildiğim ne daha önce kullandığım için.keşke o dediğini aldaydık.ama arkadaşların da dediği gibi folbiol diğerlerinden değerleri çok daha emilimi yüksek bir ilaç.ayrıca kürtaj olan arkadaşlara benim nacizane deneyimi mi paylaşayım.radyasyon almadan bir rahim filmi çektirmeyi unutmasınlar.kürtaj rğer iyi yapılamdıysa benim durumuma düşmeyin derim.boşa 5 6 denemem çöp oldu o kadar ilaç para ve zaman.benim kürtajdan sonra tüpletin için su girmiş hidrosalpenx denen lanetle uğraştım 2 tüpüm de malesef aldırmak zorunda kaldım.hani demiştim ya buraya yazsam siz okumaktan yorulursunuz.ve nihayrtinde tüpleri aldırdım.normal gebe kalma şandım da gitti.ve rahim içi fena durumdaydım eh işte biraz daha iyi denebilir şuan.bu yüzden lürtaj olanlara benden bir uyarı hemen rahim filmi çektirmwleri.bu ultrasonda farkedilmiyor.tüpler eğer hidrosalpenx su girdiyse verdiği yumurtayı bu su itmekte.veya rahim yapışmışsa görülmez ultrasonda...

Bazen embriyo çok iyi gözükse dahi genetik olarak problemli olabiliyormuşnöyle söylemişti bana. Kan sulandırıcı kullandım hatta pıhtılaşma testi de yaptırdım bir problem çıkmadı tamamen nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…