Ben günde bir içiyordum sanırım.her transfer de tam da hatırlayamadımDoktor bana folbiolü dörtte bir içiriyordu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben günde bir içiyordum sanırım.her transfer de tam da hatırlayamadımDoktor bana folbiolü dörtte bir içiriyordu.
Folik asitin fazlası vücuttan atılırmış. Herkes birer tane içiyor zaten, bi sakıncası yoktur sanırım.Ben günde bir içiyordum sanırım.her transfer de tam da hatırlayamadım
Aaaa ben bütün içiyorum ama daha bir ay oldu başlayalı ondan mi kiCanım bütün folikasitler ayni ama folbiol çok yüksek dozda folik asit içeriyor. Doktor onu bana dörtte bir içiriyordu. Kalan dörtte üçü atıyordum, hergün yenisini kırıyordum. İki sene onu kurmaktan baş parmağım Nasır tuttuCanım bence folik asiti ihmal etme
Pembe bi kutu folbiol. Doktorum öyle demişti. Normalde vücudun günlük ihtiyacı 400 mikrogram. Yanlış hatırlamıyorsam folbiolde 5 gram folik asit var. Doktor boşuna yorma vücudunu demişti. Bir yıl çeyrek folik asit kullandıktan sonra aile hekimine baktırdım çokkkkk yükselmişti. Ben de bikaç ay ara vermiştim. Üç-dört ay sonra tekrar ölçtürdüm, kandaki değerim ona düşmüştü. Hemen geri başlamıştım. Çok hızlı düşüyor kandaki değeri, ihmal etmemek lazım.Aaaa ben bütün içiyorum ama daha bir ay oldu başlayalı ondan mi ki
Arkadaşım folik asit konusunda yanılıyorsun. Plansız olduğunda sıkıntı yok diye bişey yok. İşyerinde oda arkadaşımın ve başka bir odadan arkadaşın hemen hemen aynı zamanda gebelik öncesi folik asit kullanmadıkları İçin bebekleri ağır engelli oldu. Canlı bebekleri erken Doğumla doğurup öldürmek zorunda kaldılar ki, normal zamanda doğsalar bile sadece bir hafta yaşayacaklardı. İkisinin de nasıl dağıldığını nasıl pişmanlıktan kahrolduklarını hergün gözlerimle gördüm. Çok şükür ikisine de Allah sonradan birer çocuk nasip etti de biraz kendilerini topladılar. Karnında bebeğin ölmesi başka, canlı çocuğa kürtaj kararı vermek başka. Bu işin şakası yok. Binlerce kadın aynı şeyi yaşıyor malesefBen Dr a bekleme sürecinde ne vitamin önerirsiniz dedim ama hiç bir vitamin önermedi. Folik asit te dahil. Ayrıca gebeliğin ilk 3 ayında folik asit içiliyor. Planlı gebelik öncesinde de içiliyor. Ama plansız olduğunda yani 3 ay önceden başlanmadıysa sıkıntı olmuyor. Bu arada ben omega 3 içiyorum.Malum salgın dan dolayı da c vitamini kullandım.
Arkadaşlar Bende beklemedeyim transfer için biran önce bitse virüs artıkkevet canım taze transfer olucaktım. yumurtalarım 23 martta toplandı. Ogün doktorum şuan riskli bir dönem transferi uygun bulmuyorum dedi. ben şok ben iptal
Canım hoşgeldin. Umarım en kısa sürede biter. Aşağı yukarı bu günlerde hepimiz transfer için hazırlıklara başlayacaktık yavaş yavaş. Umarım yakında normal hayatımıza döneriz.Arkadaşlar Bende beklemedeyim transfer için biran önce bitse virüs artıkk
Merhaba canım hoş bulduk inşallah kuzum 2 3 ay sürcek herlade bu olay sonunda hepimizde bebis haberlerini alırız umarımCanım hoşgeldin. Umarım en kısa sürede biter. Aşağı yukarı bu günlerde hepimiz transfer için hazırlıklara başlayacaktık yavaş yavaş. Umarım yakında normal hayatımıza döneriz.
Ben de öyle tahmin ediyorum. 2-3 aya razıyım. Hatta merkez açılınca çok yığılma olur, biraz bekleyim diyorum. Bakalım hayırlısı. Senin sürecin nasıl canım, anlatmak istersen tabi.Merhaba canım hoş bulduk inşallah kuzum 2 3 ay sürcek herlade bu olay sonunda hepimizde bebis haberlerini alırız umarım
Arkadaşım çok üzüldüm gerçekten. Pozitif almakla da bitmiyor, zorlu bir süreç. Aralık’ta benimki de kimyasal oldu, ama kürtaj çok daha zor tabi. Rabbim sabrını versin. Neden kalbi durduğu ile ilgili doktorun yorum yaptı mı ? Kan sulandırıcı iğne kullanıyor muydun?Merhaba hanımlar. Aralık ayında ilk tüp bebek denememde gebe kaldım. Ancak bebeğimin kalbi durdıgu için kürtaj oldum. Nisan ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaktım ancak virüsten dolayı olmadı. Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. İnşallah bu sürecin sonunda rabbim sabrımızın mükafatını verir. blueaqua dediğiniz gibi Aralık ayında çoğu kişi pozitif sonuç almıştı ben de o topikteydim keşke sağlıkla kucağıma da alabilseydim
Aaa bunu bilmiyordum. Doktorlar bana folbiol kullandırıyordu. Şimdi impryl içtiğim için Ekstra almıyorum ama bırakınca onlardan alayım bari. Doktora sordun mu hiç onayladı mı folat formunu?Kızlar folik asitin aktif folat formunda olanını kullanın.
Diğer sentetik olanları vücut tam kullanamayabiliyor.
4.nesil folik asit quatrefolic olarak geçiyor.bircok marka var.
Bazen embriyo çok iyi gözükse dahi genetik olarak problemli olabiliyormuşnöyle söylemişti bana. Kan sulandırıcı kullandım hatta pıhtılaşma testi de yaptırdım bir problem çıkmadı tamamen nasip.Arkadaşım çok üzüldüm gerçekten. Pozitif almakla da bitmiyor, zorlu bir süreç. Aralık’ta benimki de kimyasal oldu, ama kürtaj çok daha zor tabi. Rabbim sabrını versin. Neden kalbi durduğu ile ilgili doktorun yorum yaptı mı ? Kan sulandırıcı iğne kullanıyor muydun?