Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Yani bendr sürekli içtim her transfer de ama şimdi hoca vermeei ben de bilemeeim devit folikasit omega 3 başlayım mı bilemedim ebriyolsr 1.nci kalitedeler.haziran bilemedin temmuzda ysptırıcam.başka ne kullanayım bu gebelik hszırlık öncesi.nasıl olsa embriyoları dondurdum.dediğin gibi başlamalıyım diyr bendr düşündüm

Yani bu 8.nci deneme olacak artık bilinçliyim.fakst şu folikasit d vitamin b12 omega 3 bunlaru hiç hazırlık aşamasında kullanmadım.hazırlık bu bekleyiş sürecinde ne yapılmalı ?
Hoş geldin canım inşallah 8. Denemen sana bebişini veya bebişlerini getirir.Ben folik asit ve bıocıence advanced plus kullanıyorum

Çok teşekkürler canım.yani epey yoruldum ankara gitmediğim yer kalmadı.bu yapışlık mahfetti beni.3 4 kere amrliyat oldum.folik asit advsncr plus dediğin şey ne.bu arada sizce piyasa da ki folikasitler hepsi aynı mı ksa bunların da en iyisi var mı.hoca vermedi ama ben başlayım diyorum.hocanın da vardır bildiği ama ben riske atmak istemiyorum.artık yoruldum

Hoş geldin canım inşallah 8. Denemen sana bebişini veya bebişlerini getirir.Ben folik asit ve bıocıence advanced plus kullanıyorum
Amin canım ya çok teşekkürler.bol avakado yiyin diyorlar deli gigi avakado yiyorum ama onun da mevsimi geçecek:)

Bu arada yeni konu açtım ama kimse birşey de yazmadı :)demek ki benle aynı durumda olan yok:)impryl kullandım yani o ilaçtan çok da emin olamadım men women diye geçiyor

Canım sıkılmayız böyle şeyleri paylaşmak İçin buradayız zaten. Hepimizin bi hikayesi var ama seninki şuan bizim durumumuza göre uzun sürmüş. Allah en kısa sürede yüzünü güldürsün. Hep aynı merkezde mi yaptırdın denemeleri? Ben de de kürtajdan rahim yapışıklığı var, transfer öncesi histeroskopi yapılacak sanırım. Neden bu doktorlar doğru düzgün işlerini yapamıyorlar anlamıyorum ki.

Tatlım bana tüp bebek doktorum verdi folikasit folibol benim kullandığım.Diğeri ise bağışıklık sistemini falan güçlendiren vitamin minarel içten bir vitamin fiyatı biraz pahalı ama sabah hap olarak içiliyor akşam da toz suya karıştırılıyor sanırım yumurta kalitesi üzerinde de etkili sen nerede tedavi oluyorsun?

Canım bütün folikasitler ayni ama folbiol çok yüksek dozda folik asit içeriyor. Doktor onu bana dörtte bir içiriyordu. Kalan dörtte üçü atıyordum, hergün yenisini kırıyordum. İki sene onu kurmaktan baş parmağım Nasır tuttuCanım bence folik asiti ihmal etme

Yani prof du al dedin bende aldım diyip.işin içinden çıktı.rahim boru givi hiç pembelij yok.yani tutunacak bir prembemsi bölge yoktu.şimdi biraz daha iyiyim.ama işte çocuğun tutunacağı gelişeceği bölgeyi inceltmiş kazımış.bu yüzden rüptür dikiş atıldı içerden ki çpcuk mide bölgesine geçmesin diye.bizler zor hastalar olduk.yok her bölgrye gittim.en iyi histereskopi laproskopi yapan bu işin piri adama gittim ankaraya o beni baya yordu ankara süreci.şuan memorial gidiyorum.merkezi değiştirdim.hem rahat konforlu ve merkezleri hep üst kalitede malz kullanmakta.epey araştırdım.şuan bakalım...

Baktım o ilaca ben dondurduğum için canım sana iyi gelebilir o ilaç folbiol zaten hep verirler iyi mi bilemedim.yani zaman gitti.7 yıl.madd bir daire parası...yani maddi manevi yıktı....

Benimde yapışıklık rahim ağzı bölgede, ne alaka orayı kazımış kimse anlamadı. İstanbul’daki memorial çok meşhur. Eminim oradaki de çok başarılıdır.

Yarın başlıcam alıp.acaba başka ne alsam omega 3 falan hep kullndım devit falat d vitamini çok öenöli olduğunu biliyorum.troidlere baktırın ihmal etmeyin.ayrıca diş.bu dediklerim önemli...!!!

8.,deneme söylemesi kolay ama gerçekten sizi tebrik ediyorum ..hiç pes etmediniz...

Benimde yapışıklık rahim ağzı bölgede, ne alaka orayı kazımış kimse anlamadı. İstanbul’daki memorial çok meşhur. Eminim oradaki de çok başarılıdır.
Yani makinalar kullandığı ilaçlar embriyolar için iyi merkez bence hem konforlunda olmalı bu konu da...

8.,deneme söylemesi kolay ama gerçekten sizi tebrik ediyorum ..hiç pes etmediniz...
Hiç etmedim yelizcim ya allah bana böyle bir.güç verdi ki 1 yılda 8 kere tüp bebek frozen dondurma işlemi için kaç ilaç aldım tam 1 yıl dondurma işleöi ile uğraştım.git grl kan ver ayrıca menopoza da girdim bazen çıktı çıkmadı çıka çıka 1 yılda 6 yumurta dondurabildim sonra ameliyatımı oldum şimdi de bekleme sürecndeyim.süreç baya zorladı...hele ki şu menopoz da çıktı o dert.kan veriyorım hoca bu yumurta gelişmez diyor kullandığım ilaçlar hepsi çöp...yani diyorum ya anlat anlat belki yaşadıklsrım herkes yaşadıkca tecrübe kazanıyor.ama şu gebelik dondurma öncesi hangi ilaç kıllanmalıyım o konu da da bilinçsizim..hrr ne kadsr tecrübe kazanmış olsam da.ama troid d vitamin diş abse bunlara baktırmadan asla transfer yapmayın.sakıınnm...amh bilmem ne hepsi fasaviso arkadaşlar.benim amh epey düşük 1 yahut 2 yumurta çıkıyor diyorum ya 1 yılda 6nyumurta ancak dondurabildim allahtan hepsinin kalitesi iyi

Yarın başlıcam alıp.acaba başka ne alsam omega 3 falan hep kullndım devit falat d vitamini çok öenöli olduğunu biliyorum.troidlere baktırın ihmal etmeyin.ayrıca diş.bu dediklerim önemli...!!!
Canım ben doktor değilim ama gıda mühendisiyim. Bu kadar işin içinde olunca gördüğüm şu, çare, deva hep doğada. Bence takviyeleri hiç kafaya takmadan (folik asit hariç) doğal ve sağlıklı beslen kendine ve çocuğuna en büyük iyiliği yapmış olursun. Bi ara d vitamini ve Demir değerlerim çok düşük geldi. O ara yeni tüp bebeğe başlamıştım, mide bulantılarından kullanamadım, ama çok sağlıklı beslendim iki ay sonra tekrar tahlil yaptırdığım da düzelmişti.

Dediğin givi yarın alıp başlayayım.gün de 1 di sanırım

Diş konusunda haklısın canım, o çok güzel bi tavsiye. İlk gebelik niyetlendiğimde yirmi yaş dişim iltihaplandı, doktor diğerleri de riskli deyince hepsini birden çektirmiştim. Havuz mu yaptınız canım, bi de genetik teste gönderdiniz mi ?

Evet havuz yaptırdım.hepsini ayrı kaplarda dondurdum.bihayetinde bu da başıma geldi:)ankara 4 yumurta dondurdum 8 ay bekledim hepsi 1 kaptaydı çözdürsüm 2 si çöp oldu.şimdi ayrı ayrı sadece son 2 tanesini bir kapta dondurdum.genetik yaptıramadım.zaten çok az yumurtam çıkıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…